Το Knockout City κλείνει οριστικά τον Ιούνιο

knockout-city-closing-39-1675420616.jpg


Η Velan Studios εξηγεί τους λόγους.

Η εταιρεία ανάπτυξης Velan Studios  ανακοίνωσε ότι κλείνει το Knockout City οριστικά στις 6 Ιουνίου 2023.

Από εκείνη την ημερομηνία και μετά το Knockout City θα είναι playable μόνο σε private servers σε PC. Η Velan Studios συγκεκριμένα είπε: "Το να δημιουργήσουμε ένα τόσο διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα και το να τρέξουμε live services για πρώτη φορά στις καριέρες μας έκανε τα τελευταία δύο χρόνια αρκετά δύσκολα. Παρά τους 12 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως υπάρχουν αρκετοί παράγοντες του παιχνιδιού που πρέπει να αλλάξουν αρκετά για προσελκύσουν περισσότερους παίκτες και να παραμείνει βιώσιμο. Αφού είμαστε μία μικρή indie εταιρεία, είναι απλά αδύνατο για εμάς να κάνουμε αυτές τις αλλαγές στο παιχνίδι και να συνεχίσουμε να το υποστηρίζουμε.

www.youtube.com/watch?v=j9IBfC3p4iM

Οπότε μας έγινε ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα με το να πρωτοπορούμε. Τώρα μπορούμε να πάρουμε ότι μάθαμε, ότι πέτυχε και ότι χρειάζεται βελτίωση και να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε νέες εμπειρίες για το Knockout City και άλλα games για τα οποία είμαστε ενθουσιασμένοι. Προς το παρών βρισκόμαστε στην διαδικασία όπου εξετάζουμε κάθε παράγοντα του παιχνιδιού, όλες της απόψεις της κοινότητας και την διαδικασία ανάπτυξής μας. Η ελπίδα μας είναι ότι στο κοντινό μέλλον, όλες αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να αρχίσουμε να δουλεύουμε στο επόμενο κομμάτι του σύμπαντος του Knockout City. Παρότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι το Knockout City θα επιστρέψει, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πρωτοποριακά games που θα εκπλήξουν και θα ευχαριστήσουν τους παίκτες παγκοσμίως."

Η Velan Studios πρόσθεσε επίσης ότι η (τελευταία) Season 9 θα ξεκινήσεις ως συνήθως στις 28 Φεβρουαρίου, θα διαρκέσει 12 εβδομάδες και θα περιλάβει έξι συνεχόμενα events, ένα κάθε δύο εβδομάδες. Η οικονομία της τελευταίας season θα αλλάξει αρκετά καθώς το Premium Brawl Pass θα κοστίζει 50 cents αντί για 10 δολάρια.

Read More...

Ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα speedruns του Donkey Kong κατηγορείται για cheating

billy-mitchell-donkey-kong-11-1675418899.jpg


Πιθανότατα χρησιμοποιούσε emulators και όχι το αρχικό arcade hardware.

Ο Billy Mitchell, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα speedruns του Donkey Kong κατηγορείται για cheating.

Σύμφωνα με νέες αποδείξεις δεν χρησιμοποιούσε το αρχικό arcade hardware για κάποια από τα runs του. Ο YouTuber Kar Jobst ανακάλυψε φωτογραφίες όπου ο Mitchell χρησιμοποιούσε joystick 8 κατευθύνσεων αντί για 4, όπως είχε το αρχικό hardware, τουλάχιστον σε ένα από τα καταγεγραμμένα ρεκόρ του. Το εν λόγω joystick επιτρέπει στους παίκτες να κινηθούν με τρόπους που δεν γινόταν με το αρχικό, πράγμα που σημαίνει ότι αν ο Mitchell το είχε χρησιμοποιήσει είχε μεγάλα πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό.

www.youtube.com/watch?v=yHK0Jg2R7SQ

Το site που καταγράφει arcade high scores, Twin Galaxies, καθώς και το βιβλίο Guinness αφαίρεσαν 3 scores του Mitchell για τον λόγο ότι χρησιμοποιούσε emulator και όχι το αρχικό μηχάνημα arcade. Το Twin Galaxies καταγράφει και τα high scores από emulators, όμως σε ξεχωριστή κατηγορία. Ο Mitchell υποστηρίζει ότι οι αποδείξεις είναι ψεύτικες και επικαλέστηκε τους μάρτυρες που ήταν παρόντες. Το 2020 το βιβλίο Guinness επανέφερε τα scores του Mitchell, όμως το Twin Galaxies συνέχισε να διαφωνεί. Ο Mitchell έκανε μήνυση στο Twin Galaxies, η οποία τρέχει αυτή τη στιγμή.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Titanfall 3' in the forum. 21 hours 38 minutes ago

Δεν ήταν το Titanfall 3

titanfall-3-leaked-93-1675287768.jpg

Ο δημοσιογράφος Jeff Grub δήλωσε ότι το παιχνίδι που ακυρώθηκε από την Microsoft δεν ήταν το Titanfall 3. Ωστόσο, ήρωας σε αυτό θα ήταν ο BT-7274, πιστός Titan του Jack Cooper από το Titanfall. Το Titanfall Legends πάντως επρόκειτο να είναι κάτι σαν single-player Apex Legends ή τέλος πάντων κάτι το διαφορετικό (π.χ. ένα spin-off της σειράς).

Read More...

Φήμες για το Gears 6. Ακυρώθηκαν 2 άλλα games

cliff-blieszinski-4-1581022071.jpg

Η εταιρεία ανάπτυξης The Coalition αναπτύσσει το Gears 6, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jeff Grub.
Επίσης, η Microsoft ακύρωσε δύο games στα πλαίσια των 10.000 απολύσεων που έγιναν τον Ιανουάριο. Μέσα σε αυτές ήταν 100 άτομα στην 343 Industries και αρκετά ακόμη σε άλλες ομάδες ανάπτυξης. Το ένα παιχνίδι ήταν μεγάλο και το άλλο μικρό project.

Read More...

Nick Offerman, σειρά The Last of Us: "Είχα φάει κόλλημα με το Banjo-Kazooie και μετά σταμάτησα τα games

nick-offerman-nintendo-64-banjo-kazooie-81-1675370309.jpg


25 χρόνια μετά.

Ο ηθοποιός στη σειρά The Last of Us Nick Offerman δήλωσε ότι έπαιζε games κι είχε φάει σκάλωμα μέχρι που πριν από 25 χρόνια αποφάσισε να τα σταματήσει.

Συγκεκριμένα, ο Offerman έπαιζε το Banjo-Kazooie και δήλωσε: "Με το Banjo-Kazooie πέρασαν δύο εβδομάδες. Η ντοπαμίνη είναι τόσο γλυκιά. Μετά το τερμάτισα και σκέφτηκα: "Ναι, κέρδισα!" Και αμέσως λέω, "Τι έχω κάνει με τη ζωή μου;" Έτσι αποφάσισα ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ».

Ο Offerman είπε ότι games όπως το The Last of Us έχουν «γίνει τόσο καλά» που ανησυχεί ότι «θα βρισκόταν σε ένα υπόγειο και δεν θα πήγαινε καν σε οντισιόν για τέτοιες παραστάσεις».

www.youtube.com/watch?v=Unh3kan_tFc

Επίσης στη συνέντευξη που έδωσε στον Jimmy Kimmel (σ.σ. αυτόν τον Αμερικανό τύπο που αντιγράφει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τέλος πάντων), ο Offerman είπε ότι αρχικά δεν επρόκειτο να δεχτεί την πρόταση να παίξει τον Bill στο The Last of Us, λόγω προβλημάτων προγραμματισμού, αλλά η σύζυγός του Megan Mullally τον έπεισε να το κάνει. Ο Offerman δεν επρόκειτο καν να παίξει τον Bill, καθώς ήρθε μόνο αφού ο αρχικός ηθοποιός - Con O'Neil - έπρεπε να εγκαταλείψει το παιχνίδι λόγω θέματος ωρών με τα γυρίσματα.

Το τελευταίο επεισόδιο του The Last of Us περιλάμβανε επίσης τον Murray Bartlett (The White Lotus) ως Frank.

Read More...

Marvel's Wolverine: Περίοδος κυκλοφορίας

marvels-wolverine-release-period-41-1675367719.jpg


Φήμη για το φθινόπωρο του 2024.

Η εταιρεία ανάπτυξης Insomniac Games ετοιμάζει το Wolverine, το οποίο θα είναι PS5 exclusive και sem open-world, ενώ όπως όλα δείχνουν θα έχει αξιολόγηση "Hard R", δηλαδή πολύ αίμα.

Ο δημοσιογράφος Jeff Grub ανέφερε ότι έχει πηγές ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το φθινόπωρο του 2024, αν και οι developers συζητάνε το ενδεχόμενο να πάει για το 2025.

www.youtube.com/watch?v=Zcj9AzHv_l8

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Overwatch 2' in the forum. 21 hours 39 minutes ago

Overwatch 2: Η Blizzard θα ρίχνει bans σε παίκτες που είναι φίλοι με cheaters και θα παρακολουθεί το voice chat

overwatch-2-hacker-cheater-ban-wave-thousands-45-1675365480.jpg


Θεωρεί ότι επωφελούνται.

Η Blizzard ανακοίνωσε ένα update για το Defence Matrix Initiative, το οποίο επικεντρώνεται στον περιορισμό του σαμποτάζ παιχνιδιού, της τοξικότητας στο chat και του cheating. Στο εξής η Blizzard δήλωσε ότι θα παρακολουθεί περισσότερο το voice chat, τιμωρώντας τους παίκτες που συνεργάζονται με cheaters και πολλά άλλα.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση του voice chat είναι ένα νέο voice software που καταγράφει όσα ειπώθηκαν σε κείμενο, ενώ έχει AI learning. Αυτό έχει ήδη κυκλοφορήσει για PC σε επιλεγμένες χώρες και «έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ακριβές και αποτελεσματικό στον εντοπισμό τοξικών παικτών». Το Overwatch 2 θα ρίχνει bans για παίκτες που παραβιάζουν κανόνες όπου είναι δυνατόν.

Η Blizzard αναγνωρίζει επίσης ότι το cheating στο Overwatch 2 είναι πρόβλημα και έχει «ενεργήσει σε πάνω από 50.000 λογαριασμούς» που διαπίστωσε ότι έκαναν cheating από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ξεκινώντας από την Season 3, η Blizzard θα εντοπίσει παίκτες που θα συνεργαστούν πρόθυμα με αυτούς που τακτικά επισημαίνονται ως cheaters και αυτοί οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν επίσης ποινές στο λογαριασμό τους. Η Αμερικάνικη εταιρεία θεωρεί ότι οι παίκτες που συνεργάζονται με cheaters επωφελούνται ακόμα κι αν δεν κάνουν cheat. Η ενίσχυση είναι ένα κοινό πρόβλημα σε multiplayer games όπως το Overwatch 2 και αυτό οδηγεί σε «άδικους αγώνες». Η Blizzard θα εκδώσει «σοβαρές ποινές για μεγάλο χρονικό διάστημα, και σε ακραίες περιπτώσεις, άμεσα bans σε όσους παίζουν πρόθυμα δίπλα σε cheaters».

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, το Overwatch 2 θα έχει επίσης βελτιωμένη προστασία για streamers. Οι παίκτες του Overwatch 2 και οι δημιουργοί streaming videos θα μπορούν να αποκρύψουν το BattleTag και τα tag των παικτών στο lobby τους. Θα μπορούν επίσης να αποκρύψουν τον χρόνο αναμονής και ακόμη και να τον καθυστερήσουν για ένα τυχαίο χρονικό διάστημα προτού το Overwatch 2 αρχίσει να δημιουργεί το matchmaking. Υποτίθεται ότι οι streamers δεν είναι cheaters...σωστά; Όχι απαραίτητα αφού μπορεί το cheat να είναι κρυφό, όπως ένα autoaim για παράδειγμα. Άρα το BattleTag θα έπρεπε να εμφανίζεται.

Διαβάστε περισσότερα για τα legendary skins του Overwatch 2.

Read More...

To Recipe for Disaster δωρεάν στο Epic Games Store

recipe-for-disaster-3-1675361373.jpg


Restaurant Simulator.

Το Epic Games Store θα δώσει δωρεάν την άλλη Πέμπτη το Recipe for Disaster.

Πρόκειται για ένα Restaurant Management Simulator, στο οποίο διαχειρίζεστε είτε ένα εστιατόριο από το μηδέν στο Freeplay mode, είτε Scenario mode, όπου θα πρέπει να διαχειριστείτε το εστιατόριό σας με προκαθορισμένα σενάρια που σας βάζουν οι developers .

Κοινώς θα γίνετε...ο Έκτορας Μποτρίνι στο "Εφιάλτης στη Κουζίνα" μόνο που εδώ θα σας ανήκει το εστιατόριο!

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε  την άλλη Πέμπτη στις 18:00.

Read More...

Κρυπτονομίσματα και NFTs αξίας 2.74 εκατομμυρίων δολαρίων κλάπηκαν μέσω του Twitter από hackers

nfts-were-stolen-through-twitter-88-1675354434.jpg


Έκλεψαν επίσημο λογαριασμό και ανέβαζαν ψεύτικα links.

Κρυπτονομίσματα και NFTs αξίας 2.74 εκατομμυρίων δολαρίων από 334.600 χρήστες κλάπηκαν όταν ο λογαριασμός Azuki Official στο Twitter έπεσε θύμα hacking.

Μόλις οι hackers έλαβαν τον έλεγχο του λογαριασμού ανέβασαν διάφορα ψεύτικα διαφημιστικά links, στα οποία όποιος πατούσε, έχανε τα κρυπτονομίσματά του και τα NFTs του. Στα κλεμμένα περιλαμβάνονται 74 Otherdeeds NFTs αξίας 2.700 δολαρίων το καθένα, 3 Porsche NFTs αξίας 3.100, 57 Beanz NFTs αξίας 2.600, 12 Doodle NFT αξίας 10.600, 49 Pudgy Penguins αξίας 9.200 και 2 Mutant Apes με χαμηλότερη πιθανή τιμή τα 24.300 δολάρια. Ένας χρήστης δήλωσε ότι έχασε 750.000 δολάρια σε USDC stablecoin.


1/ The @AzukiOfficial Twitter was compromised today. A series of malicious tweets were posted during the morning of Friday, Jan 27th (Pacific Time).

The team has regained control of the @AzukiOfficial Twitter.

Details below ?

— Azuki (@AzukiOfficial) January 27, 2023

Οι εκπρόσωποι της Azuki δήλωσαν ότι επί τόπου επικοινώνησαν με τις επαφές τους στο Twitter και ειδοποίησαν την κοινότητα. Έπειτα διέγραψαν και τα links. Η Azuki δήλωσε ότι ερευνά το πως έγινε το hack διότι ο λογαριασμός στο Twitter έχει ασφάλεια μέσω 2FA Authentication app.

Read More...

Ερευνητές έφτιαξαν ένα ρομπότ, το οποίο διαθέτει κύτταρα από πραγματικούς μύες ποντικιού

robot-used-mouse-muscle-tissue-50-1675352687.jpg


Καταφέρνει και κινείται.

Ερευνητές έφτιαξαν ένα ρομπότ, το οποίο διαθέτει κύτταρα από πραγματικούς μύες ποντικιού και καταφέρνει και κινείται.

Το "βιο-υβρίδιο", όπως αποκαλείται, έχει 3D printed υλικά και ελέγχεται με ασύρματα LED chips. Τα chips ενεργοποιούν τον μυϊκό ιστό του ποντικιού και το 3D printed υλικό τους ωθεί στο να κουνηθούν.

Ως τώρα κινείται αρκετά αργά, όμως έχει καταφέρει να μετακινήσει αντικείμενα, να βγει από έναν λαβύρινθο και όλα αυτά ασύρματα.

Read More...

Διαθέσιμα από σήμερα

dishonored-death-of-the-outsiders-free-epic-games-store-32-1674752084.jpg

Τα City of Gangsters και Dishonored: Death of the Outsider είναι διαθέσιμα από σήμερα δωρεάν στο Epic Games Store.
Κάντε κλικ εδώ για το City of Gangsters .

Κάντε κλικ εδώ για το Dishonored: Death of the Outsiders .

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'OpenAI' in the forum. 21 hours 41 minutes ago

Η OpenAI ανακοίνωσε την συνδρομή Chat GPT Plus

chatgpt-plus-ai-20-euros-bot-1-1675343575.jpg


Θα κοστίζει 20 δολάρια το μήνα.

Το Chat GPT είναι το AI chat του OpenAIc.om, στο οποίο μιλάτε με ένα AI (σ.σ. το οποίο έχει βάση δεδομένων από το 2021) και λαμβάνετε απαντήσεις για τα περισσότερα ερωτήματά σας.

Με αφορμή τον τεράστιο όγκο δεδομένων που πέρασε από τους servers της OpenAI.com και που προκάλεσε αποσυνδέσεις στο Chat GPT, υπήρχαν αρκετές φήμες σχετικά με την ύπαρξη συνδρομής. Αυτές επιβεβαιώθηκαν με επίσημη ανακοίνωση .

Συνδρομή για όσους θέλουν ταχύτητα και δεν θέλουν αποσυνδέσεις
Με την συνδρομή ChatGPT Plus, η OpenAI θα κάνει...ακριβώς ότι γράψαμε στον μεσότιτλο. Θα χρεώνει 20 δολάρια το μήνα και με αυτά θα λαμβάνετε ταχύτερες απαντήσεις και δεν θα δέχεστε αποσυνδέσεις. Άρα λογικά όσοι πληρώνουν συνδρομή θα μπαίνουν σε Premium servers με κορυφαίες ταχύτητες.

Όλοι οι υπόλοιποι ευτυχώς για την ώρα θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Chat GPT δωρεάν. Ευτυχώς πάντως που η υπηρεσία θα κοστίσει 20 δολάρια, γιατί υπήρχαν φήμες για 42 δολάρια το μήνα. Ελπίζουμε πάντως όσοι πληρώνουν να έχουν και μία updated βάση δεδομένων. Γιατί με δεδομένα του 2021...για κάποιους δημοσιογράφους δεν αξίζει.

Επίσης, οι συνδρομητές θα «βοηθήσουν στην υποστήριξη της διαθεσιμότητας δωρεάν πρόσβασης σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα», όπως λέει η OpenAI. Κοινώς, αν οι συνδρομητές είναι λίγοι στο τέλος το ChatGPT θα γίνει διαθέσιμο μόνο με συνδρομή, πιθανόν φθηνότερη.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'MrBeast' in the forum. 21 hours 41 minutes ago

Ο MrBeast γιάτρεψε 1000 τυφλούς

mrbeast-1000-blind-people-see-for-the-first-time-17-1675334115.jpg


Και δεν είναι καν Άγιος!

Ο MrBeast έφτιαξε το πιο απίστευτα βοηθητικό βίντεο που έχετε δει. Γιάτρεψε 1000 τυφλούς.

Μάλιστα μοίρασε υψηλά χρηματικά ποσά και ακριβά αντικείμενα σε πολλούς από αυτούς. Τα άτομα αυτά δεν είχαν ολική τύφλωση, αλλά έβλεπαν τα πάντα θωλά, είτε από το ένα, είτε και από τα δύο μάτια.

www.youtube.com/watch?v=TJ2ifmkGGus

Ο MrBeast δεν αρκέστηκε μόνο στην Αμερική. Στο τέλος του βίντεο θα δείτε ότι ταξίδεψε και στη Λατινική Αμερική!

Πολλοί από αυτούς συγκινήθηκαν όταν είδαν το φως τους. Επίσης δώρισε 100.000 δολάρια στην ιατρική κλινική που έκανε τις επεμβάσεις.

Μετά από αυτό, ότι κι αν πούμε είναι περιττό.

Read More...

Hogwarts Legacy early access και launch trailer

hogwarts-legacy-launch-trailer-early-access-63-1675332158.jpg


Παίξτε πριν από την κυκλοφορία.

H Avalanche Software και η Warner Bros. παρουσίασαν το launch trailer του Hogwarts Legacy, για το οποίο κρατάμε μικρό καλάθι είναι η αλήθεια και ανακοίνωσαν την περίοδο της early access.

Δείτε το launch trailer:

www.youtube.com/watch?v=qQMyN_h4LwM

Όσοι αποκτήσουν την Deluxe έκδοση θα μπορούν να παίξουν 3 μέρες νωρίτερα, από τις 7/2.

Δείτε πως θα αποκτήσετε το Hogwarts Legacy στην καλύτερη τιμή παγκοσμίως.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου για PC, PS5 και Xbox Series X. Στις 4 Απριλίου θα έρθει για PS4 και Xbox One και στις 25 Ιουλίου για το Nintendo Switch.

Read More...

Nikos Georgopoulos replied to the topic 'Dead Island 2' in the forum. 21 hours 41 minutes ago

Gameplay με λεπτομέρειες για το gore

dead-island-2-gameplay-video-flesh-skin-54-1675330378.jpg

Η Deep Silver έδειξε σε ένα developer diary και gameplay το σύστημα που χρησιμοποιεί για να απεικονίσει το αίμα και τους ακρωτηριασμούς των ζόμπι.
Σύμφωνα με το νέο σύστημα, θα υπάρχει ένα νέο σύστημα το οποίο θα εντοπίζει το ακριβές σημείο όπου χτυπάτε στο δέρμα του ζόμπι. Ανάλογα με το όπλο θα υπάρχουν και αντίστοιχες πληγές και ακρωτηριασμοί στο σώμα των ζόμπι και επίσης κάθε όπλο θα διαπερνάει συγκεκριμένα κομμάτια δέρματος, κάποια θα φτάνουν μέχρι και το κόκκαλο. Δείτε το βίντεο με τις ανατριχιαστικές περιγραφές.

www.youtube.com/watch?v=GW7N83E1NqY

Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Οι φήμες για την ημερομηνία επιβεβαιώθηκαν.

Read More...

Notification