Featured
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης (Manos)
Experience: 104340 (26712 points to next level)

 
600
yesterday
Η Ubisoft ετοιμάζει 3-4 AAA games yesterday

Μέσα στο νέο της οικονομικό έτος.

Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει 3 με 4 AAA games το διάστημα ανάμεσα στον Απρίλιο του 2019 και στον Μάρτιο του 2020. Όλα αυτά σύμφωνα με το meeting επενδυτών που έγινε χθες το βράδυ, όπου και η Γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της.

Δεν ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα ποια games θα είναι αυτά. Ανάμεσά τους δεν αναμένεται να συγκαταλέγεται ένα νέο Assassin's Creed. Το ένα από αυτά τα games θα είναι το Skull and Bones, ενώ φημολογείται και ένα νέο Splinter Cell. Επίσης, υπάρχουν φήμες και για το Watch Dogs 3. Ένα νέο Ghost Recon είναι κάτι που δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε.

Συζητήστε για την Ubisoft στο παρακάτω forum topic.

yesterday
Το APEX Legends έρχεται στην Κίνα! yesterday

Από την Tencent των PUBG και Fortnite.

Η Tencent που έχει κάνει publish τα PUBG και Fortnite στην Κίνα θέλει να φέρει σύντομα και το APEX Legends στους gamers της χώρας.

Σύμφωνα με το South China Morning Post, υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον και η Tencent μιλάει με την EA για publishing και localization. Φυσικά η Tencent γνωρίζει και την διαδικασία υποβολής ενός παιχνιδιού στη χώρα. Όλα αυτά βέβαια ενώ η Tencent κατέχει το 40% της Epic Games και του ανταγωνιστικού Fortnite. Αλλά όπως και με το PUBG, κάθε Battle Royale παιχνίδι που παίρνει για την Κίνα συνυπάρχει αρμονικά με τα άλλα.

Το πρόβλημα είναι να μην έχουμε cheaters στο παιχνίδι. Ευτυχώς η Respawn έχει εμπειρία λόγω της σειράς Titanfall και ξέρει να αντιμετωίζει τέτοια ζητήματα.

Διαβάστε για το Apex Legends και συζητήστε γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends. Γράψτε το ID σας εδώ.

yesterday
Δωρεάν περίοδος για το ArmA 3 yesterday

Παίξτε μέχρι και την Δευτέρα.

Η Bohemia Interactive ανακοίνωσε ότι το ArmA 3 διατίθεται δωρεάν στο Steam για την περίοδο 14-18 Φεβρουαρίου.

Η προσφορά περιλαμβάνει και πώληση του παιχνιδιού και των DLC του με εκπτώσεις 20-66%. Επίσης, το save σας και τα Steam achievements σας θα συνεχίσουν στην πλήρη έκδοση, αν αποφασίσετε να αγοράσετε το παιχνίδι.

http://www.youtube.com/watch?v=o4g_tF7EOk4

Πέρα από το ArmA 3 υπάρχουν και πάνω από 55.000 community items τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε. Η προσφορά ισχύει μέχρι την Δευτέρα στις 20:00.

Διαβάστε επίσης για το Arma 3: Malden στη Λευκάδα, όπως και το ArmA 3 review και συζητήστε περισσότερα για το Arma 3 στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε ArmA 3 παρέα. Γράψτε το Steam ID σας εδώ.

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Παίζουμε ArmA 3' στο φόρουμ. yesterday

Το ArmA 3 έχει αυτές τις ημέρες δωρεάν περίοδο μέχρι και την Δευτέρα, επομένως είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε online.

Γράψτε εδώ το ID σας.

Username | Steam ID
Manos | HardcoreGR

Διαβάστε περισσότερα...

4 days ago
Παίξτε δωρεάν το Civilization VI για λίγες ημέρες 4 days ago

Μέσω του Steam.

Η εταιρεία ανάπτυξης Firaxis ανακοίνωσε ότι το Civilization VI διατίθεται δωρεάν στο Steam για μερικές ημέρες.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Η προσφορά αυτή ισχύει στα πλαίσια κυκλοφορίας του Civilization VI: Gathering Storm expansion στις 14 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε το review του Civilization VI και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

4 days ago
APEX Legends: Update του Αγίου Βαλεντίνου 4 days ago

Αγάπη μόνο.

Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε ότι το APEX Legends θα λάβει ένα update για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αυτές τις ημέρες θα μπορείτε να συλλέξετε ειδικό loot, το οποίο αργότερα δεν θα είναι διαθέσιμο. Τα συλλεκτικά αυτά αντικείμενα θα φέρουν τα χρώματα του Αγίου Βαλεντίνου και θα αφορούν την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, πιθανόν και όπλα.

Το loot του παιχνιδιού βρίσκεται συνήθως στα Apex Packs, δηλαδή τα loot boxes του, που περιλαμβάνουν cosmetics και υλικά για crafting. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε Legendary skins.

https://www.youtube.com/watch?v=LEr17RIT5QY

Το Apex Legends ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες. Μπορείτε να κατεβάσετε το Apex Legends δωρεάν αυτή τη στιγμή μέσω του Origin store στα PC, καθώς και σε PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Παίζετε Apex Legends; Γράψτε το ID σας εδώ.

4 days ago
Ο Jim Ryan είναι ο νέος πρόεδρος του PlayStation 4 days ago

Μέχρι πρότινος είχε την περιοχή της Ευρώπης.

Ο Jim Ryan αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος για το PlayStation, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony.

Ο Ryan υπήρξε διευθυντής της PlayStation Europe και αντιπρόεδρος της Sony Interactive Entertainment για ένα χρόνο, ενώ τώρα θα αλλάξει τον ρόλο του με τον τρέχων πρόεδρο Josh Kodera και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου. Στο εξής ο Kodera θα ασχοληθεί περισσότερο με το PlayStation Network, ενώ η αλλαγή αυτή σημαίνει ότι ο Jim Ryan θα ηγηθεί της καμπάνιας του PS5.

Μετά την προαγωγή του, ο Jim Ryan δήλωσε ότι είναι μεγάλη του τιμή και ότι έχει ζήσει την ανάπτυξη του PlayStation από τα πρώτα χρόνια, ενώ θα αξιοποιήσει την μέχρι τώρα εμπειρία του για να ενισχύσει την ίδρυση του "Game & Network business". Άραγε αυτό προδιαθέτει ότι θα δούμε μια κονσόλα υπό την μορφή Games as a service; Για να δούμε.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το PS5.

Συζητήστε για το PlayStation 5 σε αυτό το forum topic.

Notification