Στην προτελευταία εκπομπή της σεζόν! Read More

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' Lian Li: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 6 hours ago

Η εταιρεία Lian Li με έδρα την Ταϊβάν είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως σε PC cases και φυσικά φτιάχνει και PC cases. Ιδρύθηκε το 1983. Χαρακτηριστικό κατασκευής των towers της εταιρείας είναι το brushed ή anodised αλουμίνιο.

Σε αυτό το forum topic θα συζητάμε για την Lian Li.

Διαβάστε περισσότερα...

Μάνος Γρυπάρης δημιούργησε ένα νέο θέμα ' PC Games: Γενική συζήτηση' στο φόρουμ. 8 hours 36 minutes ago

Η Sony άνοιξε μια νέα σελίδα στο επίσημο site του PlayStation , η οποία αφορά ειδικά τα games για PC.

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε PlayStation games που βγήκαν ήδη για PC, όπως τα Days Gone, God of War και Horizon Zero Dawn, αλλά και λεπτομέρειες για τα επόμενα games.

Επί του παρόντος, τα τρία επερχόμενα games που αναφέρονται είναι το Marvel's Spider-Man Remastered, το Marvel's Spider-Man: Miles Morales και η συλλογή Uncharted Legacy of Thieves.

Διαβάστε περισσότερα...

Σύμφωνα με έγγραφο που υποβλήθηκε στη Βραζιλία.

Σε ένα μακροσκελές έγγραφο που υποβλήθηκε στην κυβέρνηση της Βραζιλίας ως μέρος της έρευνάς της για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, η Αμερικάνικη εταιρεία ισχυρίστηκε ότι "Η Sony πληρώνει εταιρείες ανάπτυξης "μπλοκάροντας δικαιώματα" για να αποτρέψει την εμφάνιση των games τους στο Xbox Game Pass".

Η κατηγορία εμφανίζεται σε έγγραφα 27 σελίδων, που αντικρούει τις ενστάσεις της Sony για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft. Υπεβλήθη στο Διοικητικό Συμβούλιο Οικονομικής Άμυνας της Βραζιλίας (CADE). Μεγάλο μέρος της επιχειρηματολογίας της Sony είχε επικεντρωθεί στο Call of Duty - το οποίο ισχυρίστηκε ότι δεν είχε "αντίπαλο" (στα FPS) και ότι ήταν "τόσο δημοφιλές που επηρεάζει την επιλογή της κονσόλας των χρηστών" - με την Ιαπωνική εταιρεία να προτείνει, μεταξύ άλλων, ότι η συμπερίληψη του Call of Duty στην υπηρεσία Game Pass της Microsoft θα παρεμπόδιζε την ικανότητά της να είναι ανταγωνιστική.

Η απάντηση της Microsoft είναι τόσο εκτενής όσο και οι αρχικές αντιρρήσεις της Sony, αγγίζοντας τα πάντα, από το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε καταφέρει να αναπτύξει το Game Pass χωρίς τα games της Activision Blizzard - υποδηλώνοντας ότι το Call of Duty μπορεί να μην είναι τόσο "ουσιώδες" όσο ισχυρίζεται η Sony - επαναλαμβάνει τις διαβεβαιώσεις της ότι δεν θα κάνει το Call of Duty Xbox exclusive.

Η Microsoft "χτυπάει την Sony", επισημαίνοντας ότι, παρ' όλες τις ανησυχίες της σχετικά με τα exclusives, "η χρήση αποκλειστικών games ήταν στο επίκεντρο της στρατηγικής της Sony να ενισχύσει την παρουσία της στη βιομηχανία των games".

www.youtube.com/watch?v=gkGKwdnEBak

Η Microsoft λέει ότι οι ανησυχίες της Sony είναι "ασυνάρτητες", δεδομένου ότι, λόγω του κυρίαρχου μεριδίου αγοράς του PlayStation, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στη διανομή digital games, ειδικά όταν, όπως ισχυρίζεται η Microsoft, η Sony έχει παρεμποδίσει ενεργά την ανάπτυξη του Game Pass πληρώνοντας για "αποκλεισμό δικαιωμάτων" για να αποτρέψει τις εταιρείες ανάπτυξης να βάλουν τα games τους στο Game Pass και σε άλλες ανταγωνιστικές συνδρομητικές υπηρεσίες".

Σε τελική ανάλυση, υποστηρίζει η Microsoft, ο φόβος της Sony δεν είναι ότι η εξαγορά θα παρεμποδίσει την ικανότητά της να ανταγωνιστεί, αλλά ότι το επιχειρηματικό μοντέλο Game Pass για την παροχή «περιεχομένου υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος στους παίκτες» θα απειλήσει μια ηγετική θέση στην αγορά, «που έχει χτιστεί γύρω από το hardware των κονσολών και εστιάζει στα exclusives».Το πλήρες έγγραφο έχει πολλά περισσότερα στον τρόπο αντικρούσεων των ισχυρισμών της Sony (συμπεριλαμβανομένης της σημείωσης της Microsoft ότι, από όλους τους σημαντικούς παράγοντες του κλάδου που εξετάστηκαν από την κυβέρνηση της Βραζιλίας σχετικά με την εξαγορά, η Sony ήταν η μόνη που αντιτάχθηκε) και αξίζει μια ανάγνωση.
 Αναμένετε περισσότερα στο μέλλον καθώς η εξαγορά της Activision Blizzard τίθεται υπό περαιτέρω έλεγχο από άλλες χώρες πριν από οποιαδήποτε ρυθμιστική έγκριση. Αν υποθέσουμε ότι η εξαγορά της Microsoft από την Activision Blizzard δεν έρχεται σε αντίθεση με τις ρυθμιστικές αρχές, η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι .

Διαβάστε περισσότερα...

Τους είχαμε στείλει και παλιότερα. Είναι στην 1η σελίδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Μάχες, χαρακτήρες και open world εξερεύνηση. Read More

Notification