Σημαντική προσθήκη στην ομάδα, Ελπίζω όμως σε κάτι πολύ καλό και όχι για παιχνίδια που θα εμπλουτίσουν απλώς την υπηρεσία gamepass.

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Red Dead Redemption 2' in the forum. 6 days ago

Καλό θα είναι να κρατήσεις το auto-shooting γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να κουμαντάρεις και το άλογο και τον στόχο σου. Αν θυμάμαι καλά είναι default επιλογή.

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Οι Users του μήνα' in the forum. 6 days ago

Συγχαρητήρια σε όλους σας ;-)

Read More...

Blood Prince wrote: Νέα αγορά το Red Dead Redemption 2. xD

DSC-0040.jpg


Πολύ καλή επιλογή, εύχομαι να σου αρέσει και να το ευχαριστηθεις.

Read More...

Με λίγα λόγια για μένα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που θα μπορούσε να απογειωθεί αλλά έχει κάποιες αδυναμίες που το χαρακτηρίζουν απλώς ευχάριστο game.

Read More...

Blood Prince wrote: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Τι πιστεύεις πως λείπει από το Vampyr ;


Λείπουν τα bosses που ξεχωρίζουν και οι μάχες από ένα σημείο και μετά είναι επαναλαμβανόμενες. Όσο αίμα και να πιείς οι εχθροί σου θα είναι τουλάχιστον ισοδύναμοι όσο και να ανεβάσεις τα skill σου. Μου έπαιρνε πολύ χρόνο, κυριολεκτικά σπατάλη, για να βρω κάποια quests που έδειχναν ενδιαφέρον, δηλαδή ο χάρτης είναι ότι να ναι.

Read More...

Thomas Kotsalos replied to the topic 'Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?' in the forum. 1 week ago

Με έπιασε νοσταλγία για halo και παίζω το the master chief collection, έχω πλησιάσει στο 70% στο Legendary level, δυσκολεύει πολύ και το heroic μου φαίνεται παιχνιδάκι. Το τερματίσω απόψε λογικά

Read More...

Έχω ενεργοποιήσει το Netflix αλλά έχω ελάχιστο χρόνο. Είπα να δω ένα ψυχολογικό θρίλερ, Στα ψιλά χορτάρια, ούτε θρίλερ ούτε καλή ταινία είναι, παράδειγμα προς αποφυγήν... μείνετε μακριά.

Read More...

Το just cause 4 είναι αδιάφορο, καλύτερο το 3, το 4 το παράτησα και φαντάσου το έχω δωρεάν στο gamepass, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το πανηγύρι των εκρήξεων...! Το Life is strange before the storm, το αγόρασα το έπαιξα, μικρό σε διάρκεια όπως ήταν αναμενόμενο και δεν θα το ξαναπαίξω.

Read More...

Notification