Oddworld: Soulstorm

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm

Νέο gameplay trailer στο PS5 showcase event. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/4/15] Η Oddworld Inhabitants, εκδότρια εταιρία του Oddworld: New 'n' Tasty ανακοίνωσε σήμερα ότι έρχεται η συνέχεια του γνωστού Platform. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Lorne Lanning, διευθυντή της εταιρίας, στο Twitch.tv οι οπαδοί της σειράς ζήτησαν ένα remake του παλιού Oddworld: Abe's Exoddus που είχε κυκλοφορήσει το 1998. Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του New 'n' Tasty που αποτελεί remake του Oddworld: Abe's Oddysee, σειρά έχει άλλο ένα remake.

Ο Lanning δήλωσε πως η εταιρία παραγωγής, Just Add Water, θα αναλάβει τον καινούριο τίτλο, Oddworld: Abe’s Exoddus. Κατά την ομιλία του, τόνισε πως η επιτυχία του Abe’s Exoddus θα σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για την εταιρία. Σε περίπτωση που ο νέος τίτλος έχει επιτυχία, η ποιότητα των επόμενων projects θα αυξηθεί κατά πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που θα δούμε περισσότερη δουλειά στο marketing και το promotion του Oddworld: Abe’s Exoddus.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Oddworld: Abe’s Exoddus. Αν ρίξουμε μια ματιά όμως στην επίσημη ιστοσελίδα της Just Add Water θα δούμε δύο κρυφά projects. Το ένα μπορει να είναι το Oddworld: Abe’s Exoddus, το άλλο όμως;

[UPDATE: 14/3/16 - Νέος τίτλος και περίοδος κυκλοφορίας] Τελικά το Oddworld: Abe's Exoddus remake πιθανότατα θα μετονομαστεί σε Oddworld: Soulstorm. 

H Oddworld Inhabitants ανακοίνωσε την περίοδο κυκλοφορίας του νέου Oddword μέσω του επίσημου site. Οι game designers σκοπεύουν να μας περιγράψουν "μία σκοτεινή ιστορία από μια διαφορετική οπτική γωνία" όπως δήλωσαν στην ανακοίνωσή τους. Βάση σεναρίου, αφότου νίκησε τον Molluck The Glukkon, ο Abe μαζί με 300 Mudokons βρίσκεται στην έρημο χωρίς φαγητό, νερό και στέγη.

[UPDATE 2: 13/5/19 - Gameplay trailer] Ύστερα από ένα διάστημα ησυχίας, η Oddworld Inhabitants δημοσίευσε ένα teaser trailer για το Oddworld: Soulstorm που περιέχει και σκηνές από gameplay. Στο βίντεο διακρίνονται γνώριμα βιομηχανικά σκηνικά, ενώ αναφέρεται ότι θα μπορείτε να κάνετε craft διάφορα gadgets με υλικά που θα πρέπει να πάρετε από κοιμώμενους ή νεκρούς εχθρούς.

Δείτε το βίντεο:

Το Oddworld: Soulstorm θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020. Ευελπιστούμε στο να μάθουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

[UPDATE 3: 12/6/20 - Νέο gameplay trailer] Δημοσιεύθηκε νέο gameplay τρέιλερ του Oddworld: Soulstorm στο PS5 online event. Ο δημιουργός του Oddworld: Soulstorm, Lorne Lanning, δήλωσε κατά τη διάρκεια του event: ''η νέα περιπέτεια του Abe θα έχει συναισθηματικό αντίκτυπο, με τη διάσωση των συντρόφων σας να λειτουργεί ανταποδοτικά, αλλά η αποτυχία θα είναι ξεκαρδιστικά καταστροφική'', συμπληρώνοντας: ''οι αναμνήσεις σας θα κρατάνε μια ολόκληρη ζωή''.

Το Oddworld: Soulstorm ανακοινώθηκε πέρσι, ως ένα απευθείας sequel του Abe's Odysee: New 'n' Tasty. Τελικά πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι, στο οποίο όπως φαίνεται και από το τρέιλερ έχει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία της σειράς.

Οι σύντροφοι του Abe είναι πλέον ελεύθεροι και η μοίρα βρίσκεται στα χέρια τους. Έχει αρκετά σκοτεινή χροιά, ενώ σύμφωνα με τον Lanning, θα περιέχει ένα συναρπαστικό σύστημα crafting και open-ended puzzles. Επίσης, για πρώτη φορά, θα ακούσετε τον Abe να μιλάει.

[UPDATE 4: 16/9/20 - Νέο gameplay trailer] Η Oddworld Inhabitants παρουσίασε ένα νέο gameplay video για το Oddworld: Soulstorm, κλασικά κατά την διάρκεια του PS5 event.

Το Oddworld: Soulstorm θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και PS5 τον Απρίλιο του 2021.

Διαβάστε το review του Oddworld: New 'n' Tasty. Συζητήστε για το Oddworld: Soulstorm σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood King (Level 25) 14/03/2016 20:31
Έχω παίξει μόνο τον πρώτο τίτλο με πρωταγωνιστή τον Abe άρα είναι ευκαιρία να ασχοληθώ απευθείας με την τελευταία του εμφάνιση που θα είναι κλάσεις ανώτερη.
#2 supermario644ever (Level 20) 14/03/2016 21:07
Quoting Blood King:
Έχω παίξει μόνο τον πρώτο τίτλο με πρωταγωνιστή τον Abe άρα είναι ευκαιρία να ασχοληθώ απευθείας με την τελευταία του εμφάνιση που θα είναι κλάσεις ανώτερη.

Κι εγώ τα ίδια με σένα
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 17/03/2016 14:55
Ενδιαφέρον και αναμένω να τη συνέχεια. Ο κόσμος του Oddworld είναι μαγευτικός. Αν κατάλαβα καλά το παιχνίδι θα είναι σε χρονική στιγμή μετά το 1 και πριν το 2; Γιατί λέει ότι αφού νίκησε τον Molluck, ο οποίος ήταν ο κακός στο πρώτο που είχε να κάνει με την Rupture Farms. Όμως τους 300 τους σώζεις στο 2, οπότε τι ακριβώς παίζει;
#4 akiszax (Level 21) 13/05/2019 23:18
Προφανος το 2020 θα ειναι και η χρονιά που θα γινει και ο χαμός απο την κυκλοφορία νεας γενιάς κονσόλας, ειτε PS5 ειτε το New Χbox. Αρα προετοιμάζουν το έδαφος απο τωρα.
#5 ashbringer0891 (Level 4) 17/09/2020 08:43
Το PS5 θα μας δώσει πολλούς νέους και ενδιαφέροντες τίτλους αλλά και συγκινήσεις.
Notification