E3 2015: Microsoft press conference

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
9
E3 2015: Microsoft press conference

E3 2015: Microsoft press conference

Gears 4, Recore, Ion, Hololens και backwards compatibility. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/5/15] Η Microsoft αποκάλυψε το πότε θα γίνει η συνέντευξη τύπου της στην Ε3. Συγκεκριμένα, θα λάβει χώρα στις 15 Ιουνίου στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Όπως και κάθε χρόνο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Αμερικάνικο κολοσσό και την Sony, με την κόντρα των δύο εταιρειών να κορυφώνεται μέσα στο 2015. Η Microsoft από την πλευρά της αναμένεται να δείξει πολλά exclusives, με τα Forza Motorsport 6, Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider και το νέο Gears of War να ξεχωρίζουν. Φυσικά, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιας ανακοίνωσης έκπληξης.

Επίσης, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με τα Windows 10 και το Xbox One. Τέλος, βάση της ανακοίνωσης, πρόκειται να γίνουν κάποια broadcasts σχετικά με τα Forza Motorsport 6, Halo 5 και Rise of the Tomb Raider, με τους developers να αναλύουν τις ιδέες τους.

[UPDATE 22/5/15] Η press conference της Microsoft στην Ε3 θα διαρκέσει 90 λεπτά.

Ο Phil Spencer του Xbox απάντησε στο Twitter σε σχετική ερώτηση που του έγινε, επιβεβαιώνοντας την διάρκεια του show. Τα 90 λεπτά προφανώς και δεν είναι αρκετά, αν λάβει κανείς υπόψη τον αριθμό των παιχνιδιών που πρόκειται να παρουσιάσει η Microsoft. O Spencer πρόσθεσε σε επόμενο tweet ότι έχει γίνει επεξεργασία στην αρχική μορφή της παρουσίασης. Παρόλα αυτά, μετά από δοκιμές αποφασίστηκε ότι πρέπει να γίνουν περεταίρω περικοπές για να χωρέσουν όλες οι πληροφορίες σε μιάμιση ώρα μετάδοσης.

Δείτε την λίστα με όλους τους εκθέτες της φετινής E3 και συζητήστε για την έκθεση στο αντίστοιχο forum topic.

[UPDATE: 16/5/15] Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρξει στην E3 εκτενές gameplay video του Rise of the Tomb Raider. Σίγουρα η Square Enix θα θέλει να κρατήσει κάτι για την δική της συνέντευξη τύπου αύριο στις 20:00 αλλά η Microsoft λόγω timed exclusive θα μπει σήμερα δυνατά, προσπαθώντας να παρουσιάσει ένα καλό lineup τίτλων. 

Προσθέστε αυτή την είδηση στα favorites σας καθώς σημερα στις 19:30 ξεκινάει η Microsoft press conference, την οποία θα παρακολουθήσετε όπως πάντα με live update.

Περίληψη
Σε μία συνέντευξη τύπου που κράτησε μιάμιση ώρα η Microsoft επικεντρώθηκε στα νέα της exclusive/console exclusive games, σε ορισμένα indie games, καθώς επίσης και σε timed exclusives. Πολλά από τα νέα τρέιλερ της press conference που χαρακτηρίζονταν ως "World Premiere" θα κυκλοφορήσουν σε όλα τα format, απλά η Microsoft είχε την τύχη να τα παρουσιάσει πρώτη στη συνέντευξη τύπου της.

Το ξεκίνημα της press conference ήταν αφιερωμένο στο Halo 5: Guardians για το οποίο είδαμε gameplay video και ενημέρωση για το Warzone multiplayer mode που θα υποστηρίζει έως και 24 παίκτες. Τα "βαριά πυροβολικά" για το 2015 στις κονσόλες νέας γενιάς είναι το Bloodborne στο PS4 και το Halo 5 στο Xbox One. Απ' την άλλη όμως, το Xbox One θα έχει ως αποκλειστικό τόσο το Forza Motorsport 6, όσο (για ορισμένους μήνες) το Rise of the Tomb Raider. Συνεπώς στην πράξη έχοντας το Xbox One, τουλάχιστον για την φετινή χρονιά και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα μπορείτε για το 2015 να παίξετε περισσότερα exclusive games.

Η πρώτη σημαντική ανακοίνωση ήρθε για το Recore, ένα παιχνίδι αποκλειστικά για το Xbox One που έρχεται την Άνοιξη του 2016 από τον Keiji Inafune και τους δημιουργούς του Metroid Prime. Μία σημαντική μεταγραφή για την Microsoft. Αμέσως μετά ήρθε η ανακοίνωση του Backwards compatibility του Xbox One προς το Xbox 360. Η κίνηση αυτή είναι αρκετά γενναιόδωρη και ρίχνει "γέφυρες" προς τους κατόχους Xbox 360, ορισμένους εκ των οποίων η Microsoft έχει χάσει στην κούρσα της όγδοης γενιάς. Παράλληλα, η Microsoft "αδειάζει" την Sony, η οποία είναι πλέον η μόνη κατασκευάστρια εταιρεία εκ των τριών που δεν υποστηρίζει backwards compatibility. Εκτός κι αν...είχε ενημερωθεί για την σχετική ανακοίνωση και σκοπεύει να πράξει το ίδιο και με το PS4. Πάντως, από πλευράς σεβασμού και μόνο προς τους gamers, το να μπορείς να πουλήσεις την παλιά σου κονσόλα, να αγοράσεις μια νέα και να παίξεις τα games που αγόρασες, είναι το λιγότερο που οφείλει να κάνει μια εταιρεία.

Το μέσο της συνέντευξης τύπου αναλώθηκε σε gameplay video του multiplatform Fallout 4, για το οποίο ωστόσο τα PC mods ανακοινώθηκαν ότι θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και στο Xbox One (και όχι στο PS4) και μάλιστα δωρεάν, ενώ ακολούθησαν τρέιλερ των Plants vs Zombies: Garden Warfare 2, Dark Souls 3, The Division και Forza Motorsport 6, το οποίο όντως θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, όπως σας είχαμε πει και στην τελευταία εκπομπή Users, κάτι που επιβεβαιώνει τις πηγές μας. Για περίπου ένα τέταρτο μάθαμε περισσότερα και για το ID@Xbox, καθώς επίσης και για πολλά indie games. Ένα εξ αυτών που σήμερα είναι κωλοσσός, το Minecraft, στάθηκε αφορμή για να μας παρουσιάσει η Microsoft το Hololens, ένα VR Headset με δυνατότητες augmented reality που έρχεται για να σας κάνει να ξεχάσετε το πως παίζεται το gaming. Το τεστ του Hololens ήταν αξιοσημείωτο, καθώς ο χειριστής μπορούσε να αλληλεπιδράσει με ένα εικονικό περιβάλλον Minecraft, απλά με φωνητικές εντολές. Η Microsoft θα συνεργαστεί στα Windows 10 και με το Valve VR Headset, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο νέο -και τελευταίο της- λειτουργικό σύστημα να υποστηρίξει VR εμπειρίες.

Στα αξιοσημείωτα της press conference συγκαταλέγεται και το Sea of Thieves της Rare, ένα παιχνίδι που διεξάγεται την εποχή των πειρατών. Τα γραφικά του ωστόσο δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα. Προς το τέλος της παρουσίασης είδαμε το πρώτο gameplay video από το Rise of the Tomb Raider, το Ion, ένα νέο console exclusive από τον Dean Hall, δημιουργό του Minecraft, ενώ η παρουσίαση έκλεισε ιδανικά με το Gears 4. Το πολυαναμενόμενο Third-Person Shooter με εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One. Θα περιέχει το κλασικό user interface και τα όπλα που αγαπήσαμε. Παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay video που περιείχε τους ανάλογους... πριονισμούς και το splatter που μας αρέσει.

Πέρα από όλα αυτά, θυμίζουμε ότι η Microsoft άφησε εκτός της press conference τίτλους όπως το πολυαναμενόμενο Quantum Break και το νέο Crackdown. Αναμένεται λοιπόν να μάθουμε περισσότερα για τα συγκεκριμένα games στην Gamescom τον Αύγουστο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για το 2016 θα έχουμε πολύ δυνατή μάχη ανάμεσα σε PS4 και Xbox One. H Microsoft πάντως ήρθε αποφασισμένη στην E3 για να κλείσει την ψαλίδα των πωλήσεων. Σαφώς και καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος και μόνο αν λανσαριστούν τα παραπάνω games θα μπορέσουμε να κρίνουμε, όμως θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την απάντηση της Sony σε μερικές ώρες.

[LIVE UPDATE] Λάβετε θέσεις. Ξεκινάει η συνέντευξη τύπου της Microsoft.

19:31: Ξεκινάμε με τρέιλερ για τα games της Microsoft. Διακρίνονται τα Rise of the Tomb Raider, Forza 6, Halo 5 και...κάπου εκεί εμφανίστηκε κι ο Marcus Fenix. Μάλλον απόψε θα μάθουμε περισσότερα για νέο Gears of War κι ελπίζουμε όχι για remake του πρώτου.

19:33: Η Bonnie Ross, επικεφαλής της 343 Industries, ξεκινάει την παρουσίαση.

19:35: Για αρχή η Microsoft παρουσιάζει gameplay απ' το Halo 5: Guardians. Παρατηρούμε shotguns, rifles, το Plasma caster που εξαπολύει οβίδες laser κι όλα αυτά με το καθιερωμένο voice acting της σειράς.

19:40: O John Holmes, executive producer, 343 Industries, συνεχίζει δίνοντας τρέιλερ για το multiplayer mode. Το Warzone mode θα υποστηρίζει έως και 24 παίκτες.

19:42: Το επόμενο τρέιλερ αφορά ένα παιχνίδι από τον Keiji Inafune και τους δημιουργούς του Metroid Prime. Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One. Στο τρέιλερ βλέπουμε μια ηρωίδα η οποία εν ώρα μάχης χάνει το pet της. Αφού πεθαίνει, βάζει την...ψυχή του (;) στο σώμα ενός ρομπότ. Το παιχνίδι ονομάζεται Recore και θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2016 αποκλειστικά για το Xbox One. Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox στην Microsoft ανέβηκε επί σκηνής για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

19:47: O Phil Spencer ανακοινώνει backwards compatibility του Xbox One με το Xbox 360! Ο Mike Ybarra, επικεφαλής του τμήματος Platform Engineering, ανέφερε ότι πάνω από 100 Xbox 360 games θα είναι διαθέσιμα μέσα στο καλοκαίρι. Θα μπορείτε να παίξετε τα games που έχετε ήδη εντελώς δωρεάν! Από σήμερα όσοι είστε μέλη στο Preview program μπορείτε να δοκιμάσετε το backwards compatibility. Η κίνηση αυτή είναι αν μη τι άλλο χτύπημα κάτω από την ζώνη απέναντι στη Sony, την μόνη εκ των τριών κατασκευαστών που δεν υποστηρίζει backwards compability στην όγδοη γενιά.

19:51: O Todd Howard, Game Director της Bethesda Game Studios, που μιλούσε χθες για το Fallout 4, έδειξε gameplay video, μέρος του οποίο είδαμε και στη χθεσινή παρουσίαση. Το νέο στοιχείο αυτής της παρουσίασης είναι οι επιλογές διαλόγου, καθώς επίσης περισσότερο First-Person πιστολίδι και bullet-time πυροβολισμούς στο στυλ του Fallout 3 (με ποσοστό επί των σημείων του σώματος). Τα Steampunk "κουρδιστά" όπλα είναι μέσα στο ρεπερτόριο του Fallout 4 που θα έρθει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

19:55: Σε κάποιο σημείο του βίντεο διεξήχθη boss fight στο οποίο ο ήρωας φοράει βαριά στολή και πολεμάει ένα μεγάλο boss με την ονομασία Deathclaw χρησιμοποιώντας minigun.

19:57: O Todd Howard ανακοινώνει ότι τα PC mods που θα δημιουργείτε για το Fallout 4 στα PC θα μεταφέρονται αποκλειστικά στο Xbox One και δωρεάν.

19:59: O Peter Moore, Chief Operating Officer της EA, μιλάει για το EA Access, την συνδρομητική υπηρεσία που με 4 ευρώ σας δίνει άφθονα δωρεάν games στο Xbox One. Το Dragon Age: Inquisition θα διατίθεται από αυτό το καλοκαίρι και σε μόνιμη βάση δωρεάν αποκλειστικά στους συνδρομητές EA Access. Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο, όλα τα Xbox Live Gold μέλη θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση στο EA Access για να παίξετε δωρεάν...όσο προλάβετε δηλαδή γιατί πλέον η υπηρεσία έχει πάνω από 10 games. 

20:01: O Peter Moore ανακοινώνει το Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 μαζί με το πρώτο τρέιλερ.

20:05: O Henry Ford της ομώνυμης εταιρείας μαζί με τον Dan Greenawalt, Creative Director της Turn 10 Studios, μας παρουσιάζουν το Forza Motorsport 6 για το οποίο βλέπουμε το πρώτο τρέιλερ. Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για 15 Σεπτεμβρίου.

20:08: Τρέιλερ από την Bandai Namco για το Dark Souls III.

20:10: Τρέιλερ για το Tom Clancy's: The Division της Ubisoft, για το οποίο μιλάει ο Laurent Detoc, πρόεδρος της Ubisoft Αμερικής. Ανακοίνωσε beta του The Division αποκλειστικά για το Xbox One τον Δεκέμβριο.


20:15: Ανακοινώνεται το Motiga αποκλειστικά για το Xbox One. Στη συνέχεια ακολουθεί τρέιλερ με μια σειρά από indie games. Διακρίνουμε RPG, Beta 'Em Up, μέχρι και νέο Goat Simulator. Παρακάτω θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις indie παιχνιδιών.

20:18: Ο Chis Charla μιλάει για το ID@Xbox, για το οποίο έγραψε πρόσφατα άρθρο ο Παντελής Δασκαλέλος στη στήλη Console Wars. O Steve Gaynor της Fullbright μιλάει για το Tacoma, ένα indie game.

20:20: Ακολουθεί τρέιλερ του Ashen, ενός ακόμη indie game που θα είναι κλασικά Xbox exclusive.

20:22: H Sherida Kalatoe της tiger & squid μιλάει για το indie game Beyond Eyes. Θα κυκλοφορήσει αρχικά σε PC και Xbox One, συνεπώς αργότερα θα το δούμε και σε άλλα format.

20:24: Τα αδέρφια Chad και Jared Moldenhauer μιλούν για το indie game Cuphead της MMXV Studio. Θυμίζει έντονα παλιές ταινίες της Disney.

20:27: O Dean Hall, δημιουργός του DayZ, ανεβαίνει επί σκηνής. Θεωρείται κι αυτός indie developer, που πλέον έχει διακριθεί στο χώρο. Ανακοινώνει το Ion για PC και Xbox One, στο οποίο λογικά συμμετέχει ως game designer και μας δείχνει τρέιλερ.

20:29: O Brian Horton, Director της Crystal Dynamics, θα δείξει το πρώτο gameplay βίντεο του Rise of the Tomb Raider. Η Lara Croft βρίσκεται σε μια βουνοκορφή όπου αναρριχάται με δυσκολία. Παρατηρούμε το κλασικό parkour και αναρριχήσεις στην κόψη του ξυραφιού. Τα checkpoints είναι συχνά και δηλώνονται με την σχετική ένδειξη TR στο πάνω αριστερά τμήμα της οθόνης.

20:35: Ανακοινώνεται το Rare Replay. 30 games για 30 ευρώ. Στο τρέιλερ βλέπουμε τα Perfect Dark, Viva Pinata, Battlertoads, Banjo-Kazooie και άλλα. Θα δίνουν 10.000 Gamerscore.

20:38: Ο Craig Duncan, επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης, αποκαλύπτει έναν αποκλειστικό τίτλο για το Xbox One. Λαμβάνει χώρα στην εποχή των πειρατών, με ναυμαχίες, μάχες με σκελετούς, κυνήγι θησαυρών και τα συναφή. Ονομάζεται Sea of Thieves.

20:41: Τρέιλερ ενός νέου αποκλειστικού παιχνιδιού για PC και Xbox One. Θα είναι free-to-play σε όσους έχουν Xbox Live Gold συνδρομή.

20:42: O Kudo Tsunoda, εμπορικός αντιπρόεδρος της Microsoft Studios ανακοινώνει ότι το Fable Legends θα πωλείται ως cross-buy. Ακολουθεί μια δεύτερη ανακοίνωση για το Valve VR στα Windows 10 μέσω συνεργασίας της Microsoft με την Valve.

20:45: H Lydia Winters, Brand Director του Minecraft στη Mojang, μιλάει για το Microsoft Hololens. O Saxs Persson, developer της Microsoft Studios, παίζει Minecraft με το Microsoft Hololens χρησιμοποιώντας Xbox controller. Στη συνέχεια μέσω κάμερας μας παρουσιάζεται η προβολή του Hololens που είναι στην ουσία Augmented Reality στα games, με τη διαφορά ότι το VR headset υποστηρίζει φωνητικές εντολές και χρήση χεριών.

20:51: Ο Rod Ferguson, συνδημιουργός του Gears of War, από την Coalition, δίνει περισσότερες πληροφορίες για το Gears of War: Ultimate Edition, remake του πρώτου Gears of War στο Xbox One, με 60 frames το δευτερόλεπτο. Η public multiplayer beta ξεκινάει από σήμερα.

20:52: Παρουσιάζεται gameplay του Gears 4! Τρέχει στα 60 frames με λεπτομερές μοντέλο καταστροφής περιβάλλοντος. Το level του συγκεκριμένου βίντεο είναι αρκετά σκοτεινό και δεν διακρίνονται πολλές λεπτομέρειες.

20:58: Προς το τέλος του βίντεο ακολουθεί μάχη σε μια τοποθεσία με λίγο καλύτερο φωτισμό. Οι εχθροί που αντιμετωπίζει ο ήρωας είναι αρκετά ογκώδεις. Το user interface παραμένει ίδιο, ενώ διατηρείται και το κλασικό...αλυσοπρίονο.

21:00: O Phil Spencer ολοκληρώνει την παρουσίαση της Microsoft. Μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθεί περίληψη των όσων είδαμε σε αυτό το άρθρο και κυρίως ξεχωριστά άρθρα με όλα τα games που παρουσιάστηκαν.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για την συνέχεια της E3. Περιμένουμε τα σχόλιά σας για την συνέντευξη τύπου της Microsoft στο κάτω μέρος του άρθρου. Συνεχίζουμε με EA press conference στις 23:00 την οποία θα παρακολουθήσετε όπως πάντα με live update.

Συζητήστε τα πάντα για την E3 2015 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 ashbringer (Level 25) 15/05/2015 09:41
H microsoft έχει πολλά να πεί σε αυτή τη συνέντευξη τύπου και όλος ο κόσμος περιμένει να δεί πως θα εξελιχθεί το 2015 και τι κυκλοφορίες θα έχουμε να περιμένουμε για τους επόμενους μήνες.Οι εκπλήξεις είναι καλοδεχούμενες. Με πληροφορίες για xbox one αλλά και για τα windows 10 που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι θα μας προετοιμάσουν για το τι έπεται στη συνέχεια.
#2 +1 pro-patzis (Level 20) 15/05/2015 16:26
περιμενω και εγω με ανυπομονησια να δω τις ανακοινωσεις και τα νεα για τα windows 10 κυριως.Οσο για τα χβοχ δεν καιγομαι και ιδιαιτερα,παρα μονο για το αν αυτα που θα πουν θα εχουν να δωσουν τροφη για ανταγωνισμο...
#3 Adam_Pap (Level 18) 15/05/2015 18:46
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο εμας νοιαζομαστε για τα windows!!!!Παντ ως το σκηνικο θυμιζει λιγο συναυλια των Metallica! ! ! :P
#4 LordPanag (Level 8) 22/05/2015 19:59
'Cause E3 is long and full of ....surprises !!
#5 snowviliers (Level 8) 12/06/2015 13:03
Hype φέτος τρελό η Microsoft!!!!!! !!!!!!!!!!!
#6 TheRedWood (Level 17) 15/06/2015 18:34
Αν και #PCmasterRace, θα σε δουμε μωρή MS.
Edit: Λέτε να πει για Windows10?
#7 Asxetoss (Level 19) 15/06/2015 18:44
πάμε έτοιμα όλα για την συνέντευξη. εδώ ζωντανά να βλέπουμε τις εξελίξεις.
#8 Zaratoth (Level 28) 15/06/2015 19:47
Χτύπημα στην πιο ιαπωνική αγορά το Recore.
#9 jimerebus (Level 18) 15/06/2015 20:00
Titanfall στο ea access
#10 -1 KREAS (Level 12) 15/06/2015 20:08
πολύ καλο πράμα βλέπω φετος αρκετή τροφη για σχολεία
#11 Airborne Games Greece (Level 9) 15/06/2015 21:20
ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!
#12 DoUzOs (Level 27) 15/06/2015 21:40
Η παρουσίαση της Microsoft τα είχε όλα! Rise of the Tomb Raider, Gears of War, Halo, επιπλέον υλικό για το Fallout 4! Μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες, η Microsoft έδειξε ωραία πράγματα στην E3, αλλά περιμένουμε την Gamescom, όπου αναμένεται περισσότερο πράγμα!
#13 Mario07 (Level 22) 15/06/2015 21:40
Πολύ ωραία press conference, ειδικά το Tomb Raider και το Hololens
#14 +1 akiszax (Level 21) 15/06/2015 21:44
Μπράβο, φέτος η microsoft μπήκε πολύ δυναμικά, και με καλούς τίτλους, πιστεύω πως θα έχει μια άνοδο στην πορεία της.
#15 +2 Parou (Level 20) 15/06/2015 21:57
Έδωσε ρεσιτάλ η Microsoft :D Φοβεροί τίτλοι!!
#16 Aman (Level 16) 15/06/2015 22:05
Νομιζω οτι η παρουσιαση της Bethesda ηταν πιο ενδιαφερουσα.
Χορτασαμε gameplay.
Εδω πολυ trailer κτλ.
#17 StewieSnake (Level 11) 15/06/2015 22:27
Αδιάφορη. Πολύ pre-rendered trailer, πολύ παλιό IP, οι indie τους με ελάχιστη και "ψεύτικη" προβολή. Δύο καλά έκαναν: πρώτον, το εντυπωσιακό HoloLens, το οποίο όμως πρακτικά δε θα έχει καμμιά σημασία αν είναι περισσότερο ο J.A.R.V.I.S. του Tony Stark και λιγότερο κάτι που θα "δώσει" στα παιχνίδια. Δεύτερον και κυριότερο, το backwards compatibility. ΠΑΡΑ πολύ δυνατό χαρτί, μόνο του κρατησε όλη την conference και ειλικρινά, ένα πολύ καλό και δίκαιο middle finger στη Sony.

Επίσης, πολύ "on Windows 10" είδα και δε μ' άρεσε. Leave my Win7 alone. Δουλεύει. Μόνο αυτό μπορώ να ζητήσω από Windows.
#18 supermario644ever (Level 20) 16/06/2015 12:33
Παρουσίαση τέλεια!
tom clanys division και dark souls 3 bestttt
#19 Professor_Severus_Snape (Level 28) 16/06/2015 13:32
Άκρως ενδιαφέροντα όλα τα παιχνίδια στην παρουσίαση της Microsoft και πολύ όμορφα οπτικά. Είναι πολύ δυνατή αυτή τη σεζόν.
#20 snowviliers (Level 8) 17/06/2015 17:10
Θα ήθελα πολύ αυτό το elite xbox one controller!!
Notification