Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars

Hot
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars

Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars

Έρχεται στο Wii U αυτή την εβδομάδα.

Η Nintendo ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του κλασικού πλέον Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars για το Wii U.

Το Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars κυκλοφόρησε το 1996 σε Ιαπωνία και Αμερική, ενώ στην Ευρώπη μας ήρθε πρώτη φορά το 2008 με την επανακυκλοφορία του στο Wii Virtual Console. Την ανάπτυξη του Super Mario RPG είχε αναλάβει η Square και αν και κυκλοφόρησε σε μια εποχή που το SNES είχε αρχίσει να μένει πίσω, παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά games αυτής της κονσόλας, αφού έδωσε το έναυσμα για την δημιουργία κλασσικών επιτυχιών όπως οι σειρές Paper Mario και Mario & Luigi.

Δείτε το gameplay του σε αυτό το βίντεο:

Το Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars θα είναι διαθέσιμο στο Ευρωπαϊκό Wii U Virtual Console από την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου στην τιμή των 7.99 ευρώ.

Διαβάστε το review του Paper Mario: Sticker Star και συζητήστε μαζί μας για το Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Purified Water (Level 17) 21/12/2015 20:22
Ααα αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που θα αγοράσω για τα Χριστούγεννα.
#2 +1 Mystique (Level 23) 21/12/2015 21:12
Χαριτωμενος ειναι ο super Mario. Αυτο μαλλον θα υπαρχει για τον emulator του snes αν καποιος θελει να το παιξει στο pc του. ;-)
#3 drakul (Level 16) 21/12/2015 23:06
παιχνιδαρα κλασσικη.και rpg και με τον mario.καλες εποχες των video games.