Grip

Hot
Grip

Grip

Κυκλοφορία και launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/2/16] Το Grip, ο πνευματικός διάδοχος του Rollcage είναι διαθέσιμο στο Steam.

Όσοι είχατε παίξει το Rollcage πίσω στις αρχές του 2000, τότε θα θυμάστε οτι επρόκειτο για ένα εξαιρετικό Racing παιχνίδι που είχε πλάκα και ήταν απο εκείνα τα games που έπρεπε να έχετε για το multiplayer. Το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει την εμφάνιση του στο Kickstarter ένα project ονόματι Grip. Σύμφωνα με την εταιρεία που θα το ανέπτυσσε και έκδιδε, Caged Element, θα επρόκειτο για τον διάδοχο του Rollcage. Τελικά, μερικές μέρες πριν την ολοκήρωση της καμπάνιας, με τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί να είναι μακριά απο τον στόχο, η εταιρεία ακύρωσε το project και όλα φάνηκε να τελειώνουν εκεί.

Τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά. Η Caged Element όχι απλώς δεν το έβαλε κάτω, αλλά με publisher την Wired Productions κυκλοφόρησε το Grip μέσω Steam early access. Μπορείτε να το αγοράσετε με 16 ευρώ. Προς το παρόν βρίσκεται στα τελευταία στάδια υλοποίησης, γι’ αυτό αν το αγοράσετε και αρχίσετε να παίζετε απο τώρα, ίσως συναντήσετε κάποια in-game προβλήματα, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πολλά οχήματα. Μελλοντικά όμως θα γίνουν πολλές προσθήκες, τόσο σε οχήματα, όσο σε πίστες και game modes. Σύμφωνα με την Caged Element, το Grip θα κυκλοφορήσει και για PS4 μάλλον μέσα στο έτος. Αν η ζήτηση είναι μεγάλη, τότε θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη του για περισσότερες πλατφόρμες.

[UPDATE: 5/4/17 - Προσθήκη multiplayer]
 Η Caged Element ανέπτυξε ένα νέο update για το Grip μέσω του οποίου προσθέτει multiplayer στο φουτουριστικό Racing της. Πλέον, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για διαθέσιμα παιχνίδια, αν και οι developers προειδοποίησαν ότι μιας και το multiplayer είναι νέο στοιχείο, δεν θα πρέπει να βάλετε πολλά εξειδικευμένα φίλτρα στην αναζήτηση. Η καλύτερη λύση προς στιγμήν είναι να ψάχνετε διαθέσιμα παιχνίδια χωρίς περιορισμούς. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

[UPDATE 2: 6/8/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Wired Productions ανακοίνωσε ότι το Grip θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου.

Δείτε και το σχετικό τρέιλερ της ανακοίνωσης:

[UPDATE 3: 8/11/18 - Κυκλοφορία και launch trailer] Το GRIP κυκλοφόρησε και επίσημα. Δείτε το launch trailer του:

Πως σας φαίνεται ο διάδοχος του Rollcage; Επισκεφθείτε το forum topic του Grip για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι, να συζητήσετε και να μας γράψετε τις απόψεις σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/04/2017 15:52
Πολύ δυνατό φαίνεται.Περιμέ νουμε να δούμε περισσότερα.
Notification