H Valve θα αναπτύσσει μόνο PC games

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
H Valve θα αναπτύσσει μόνο PC games

H Valve θα αναπτύσσει μόνο PC games

Ο Newell κατηγορεί την "γραφειοκρατεία" στα άλλα format.

Ο Gabe Newell δήλωσε ότι η Valve δεν σκοπεύει να αναπτύξει games για κονσόλες.

Ο λόγος απ' ότι φαίνεται είναι η γραφειοκρατεία που υπάρχει στις κατασκευάστριες εταιρείες κονσολών. Όταν ο Newell προσπαθεί να μιλήσει με κάποιον αρμόδιο από τις αντίστοιχες εταιρείες σχετικά με ένα free-to-play game τότε λαμβάνει ως απάντηση ατάκες του στυλ "Δεν είμαστε σίγουροι αν το free-to-play μοντέλο αποτελεί μια καλή ιδέα" επομένως δεν μπαίνει στη διαδικασία να κυνηγήσει κάτι. Θεωρεί ότι υπάρχει διαφορά στην κουλτούρα σε σχέση με τα PC.

Τα αξιοσημείωτα games της Valve είναι free-to-play, όπως για παράδειγμα τα DotA 2 και Team Fortress 2. Το Counter-Strike: Global Offensive και το Left 4 Dead 2 πωλούνται επί πληρωμή. Ακόμη, ο Newell είχε εισπράξει γραφειοκρατία κάθε φορά που οι developers του έπρεπε να περάσουν κάποιο patch σε ένα παιχνίδι. Ενώ στα PC ένα παιχνίδι γίνεται patch 5-6 φορές τη μέρα, σε άλλα format έχει τύχει να περιμένουν μέχρι και έξι μήνες, όπως για παράδειγμα στο iOS. "Είμαστε τόσο ηλίθιοι και δεν μπορούμε να μάθουμε πως θα γίνεις ένας επιτυχημένος iOS developer" δήλωσε ειρωνικά ο πρόεδρος της Valve.

Βέβαια ας μην ξεχνάμε άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια. Ότι το Steam ανήκει στη Valve. Επομένως στη θέση της λίγοι θα ήθελαν να αναπτύσσουν console games, όταν οι PC games αγοράζουν από το Steam.

Διαβάστε για τα τρία VR games που αναπτύσσει η Valve. Συζητήστε περισσότερα για την εταιρεία σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 10/02/2017 19:34
Νομίζω ότι στην τελευταία παράγραφο δίνεται η απάντηση στο γιατί γυρίζουν την πλάτη στις κονσολες.
#2 +1 the_prophet1987 (Level 22) 11/02/2017 11:29
GabeN είσαι η τελευταία μας ελπίδα για triple A exclusives στο Pc.Αλλά βγάζει τα κέρατα του απο τα εδραιωμένα παιχνίδια του (TF2,CS:GO κλπ.) και απο το steam.Αμφιβάλω αν ασχοληθεί με καινούρια IPs.