Sonic Forces

Hot
Sonic Forces

Sonic Forces

Κυκλοφόρησε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/7/16] Κατά την διάρκεια του Sonic 25th Anniversary Party, η Sega ανακοίνωσε ότι αναπτύσσονται δύο νέα Sonic games.

Πέρα από το 2D Platform Sonic Mania, η Sonic Team ετοιμάζει άλλο ένα game με πρωταγωνιστή τον Sonic. Πρόκειται για το Project Sonic 2017, το οποίο για την ώρα δεν έχει “βαφτιστεί” ακόμη επίσημα. Από το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται πως δανείζεται στοιχεία από το Sonic Generations, καθώς και εδώ θα κάνουν την εμφάνισή τους δύο εκδοχές του μπλε σκαντζόχοιρου, η μοντέρνα ενσάρκωσή του και ο παλιός, κοντύτερος Sonic. Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της Sonic Team Takashi Iizuka, το Project Sonic δεν θα αφορά sequel του Generations.

Όπως θα δείτε στις… σκηνές Αποκάλυψης στο βίντεο παρακάτω, θα διαθέτει ένα πιο σκοτεινό setting, ενώ από ότι φαίνεται, θα υποστηρίζει και co-op καθώς αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι “ακόμα και ο Sonic χρειάζεται βοήθεια”. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα πρόκειται για ένα 3D Platform, παρόλα αυτά και μιας και το Sonic Mania θα ακολουθεί τα χνάρια των παλιών 2D Platform, θα ήταν σχεδόν απίθανο να κυκλοφορήσουν δύο παρόμοια games την ίδια περίοδο από την Sonic Team.

[UPDATE: 17/3/17 - Αλλαγή ονόματος σε Sonic Forces και gameplay video] Η Sega ανακοίνωσε την αλλαγή ονόματος του Project Sonic 2017 σε Sonic Forces και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, ο Sonic τρέχει με υψηλές ταχύτητες σε 3D περιβάλλον, υπερπηδάει ράμπες και γατζώνεται από υψώματα. Όπως πάντοτε, συλλέγει τα γνωστά δαχτυλίδια, ενώ με την επίθεσή του καταστρέφει εχθρούς. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί μια δικιά του μηχανή γραφικών η οποία ονομάζεται The Hedgehog Engine 2.

[UPDATE 2: 15/5/17 - Επιλογή χαρακτήρα στο νέο τρέιλερ] Στο Sonic Forces, πέρα από το ότι θα μπορείτε να παίξετε ως Sonic, θα σας επιτρέπεται να αλλάξετε χαρακτήρα και να φτιάξετε αυτόν που επιθυμείτε, μέσα από μια σειρά από customizations. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να του αλλάξετε το σώμα, το χρώμα, τα γάντια, το παντελόνι και το σετ ακουστικών.

Δείτε το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε:

Μέσα στο παιχνίδι θα μπορείτε επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε μια γκάμα από gadgets, όπως το φλογοβόλο ή τον γάντζο. 

[UPDATE 3: 13/6/17 - Νέο τρέιλερ στην E3 2017] Η Sega παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Sonic Forces στην E3 2017.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 4: 20/7/17 - Τρέιλερ για τον Infinite] Η Sega κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Sonic Forces.

Το τρέιλερ δείχνει περισσότερα για τον νέο villain του παιχνιδιού που ονομάζεται Infinite. Ο χαρακτήρας αυτός συνεργάστηκε βάσει ιστορίας με τον Eggman και θα προσπαθήσουν μαζί με τους Metal Sonic, Chaos, Zavok και Shadow να εξοντώσουν τον Sonic που φυσικά θα επιδιώξει να βάλει τέλος στα σατανικά τους σχέδια.

Ο χαρακτήρας Infinite παρουσιάστηκε στην φετινή E3 ωστόσο τώρα έγινε πιο ξεκάθαρο τι είναι ικανός να προκαλέσει. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι είναι ταχύτερος από τον Sonic και μοιάζει δυνατότερoς, ωστόσο ο ήρωας της ομώνυμης σειράς πάντοτε καταφέρνει να βρει τις αδυναμίες των εχθρών του. Επιπλέον οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν custom ήρωες για να παίξουν στην πορεία της ιστορίας.

[UPDATE 5: 19/9/17 - Παίξτε ως Shadow Sonic] Η Sega ανακοίνωσε ότι στο Sonic Forces θα μπορούμε να παίξουμε και ως Shadow the Hedgehog. Η δυνατότητα αυτή θα προστεθεί μέσω δωρεάν DLC.

Το επεισόδιο του Shadow the Hedgehog εστιάζει στη μυστηριώδη ιστορία ανάμεσα στον Shadow και τον Infinite και περιλαμβάνει τρία stages και δυνατότητα να παίξετε ως Shadow σε άλλα 10 Sonic stages. Στην Digital Bonus Edition θα έχετε μια επιπλέον εμφάνιση για τον Sonic και το Sega character costume pack.

[UPDATE 6: 24/9/17 - Story trailer] Το story trailer του Sonic Forces είναι γεγονός. Δείτε τον μπλε σκατζόχειρο με όλη την παρέα του (Tales, Knuckles και διάφορα άλλα μέλη) καθώς επίσης και τον Dr. Robotnik.

Το τρέιλερ έχει ρυθμό και διάφορες στιγμές που χαρακτηρίζουν τους ήρωες όπως τους γνωρίσαμε, πλέον σε ένα πλήρες 3D περιβάλλον.

[UPDATE 7: 6/11/17 - Launch trailer] Δείτε το launch trailer του Sonic Forces, το οποίο περιέχει άφθονα gameplay πλάνα.

Το Sonic Forces αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch στις 7 Νοεμβρίου.

Διαβάστε τις πληροφορίες για το Sonic Mania
και την ταινία Sonic. Συζητήστε για το Sonic Forces (πρώην Project Sonic) στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Papanastasiou (Level 7) 23/07/2016 22:35
επιτελους επιστρεφει ο αγαπημενος μας σκατζοχοιρος :lol:
#2 +2 Kalliniki (Level 18) 23/07/2016 22:54
Ήδη το τρέιλερ και φαίνεται τέλειο το παιχνίδι. Ανυπομονώ να βγει πως και πως.
Ο Sonic είναι λατρεία...
#3 +3 ashbringer (Level 25) 24/07/2016 07:30
Ο Σονικ επιστρέφει και φαίνεται ότι θα μας τρελάνει ξανά όπως παλιά.
#4 +2 drakul (Level 16) 24/07/2016 15:49
sonic & mario παντα οι καλυτεροι.
#5 +1 CutieKiller (Level 10) 25/07/2016 16:17
επιτελους γυρισε ο sonic!θε'ι'κο παιχνιδι
#6 Astro (Level 19) 18/03/2017 20:09
επιτελους επιστρεφει
#7 ashbringer (Level 25) 07/11/2017 10:28
Πολύ ωραίο launch trailer.Τα σπάει!
Notification