Ace Combat 7: Skies Unknown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Ace Combat 7: Skies Unknown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ace Combat 7: Skies Unknown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται στις αρχές του 2019. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/1/17 - Κυκλοφορία σε Xbox One] Η Bandai Namco παρουσίασε το Ace Combat 7 κατά την διάρκεια του PlayStation Experience

Απ' ότι φαίνεται, το Ace Combat 7 δεν θα είναι console exclusive για το PS4. Σύμφωνα με το Gamatsu, η Namco καταχώρησε το νεότερο game της σειράς στην επιτροπή ηλικιακής σήμανσης της Ταϊβάν, όπου αναφερόταν ως πλατφόρμα κυκλοφορίας το Xbox One. Η καταχώρηση πλέον δεν περιλαμβάνει πληροφορίες, κάτι που είτε σημαίνει ότι η επιτροπή έκανε λάθος, είτε αφαιρέθηκε από την Namco έως ότου ανακοινώσει επίσημα το Ace Combat 7 για την κονσόλα της Microsoft.

[UPDATE: 16/5/17 - Καθυστέρηση στην κυκλοφορία] Η Bandai Namco ανακοίνωσε την καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Ace Combat 7.

Σε σχετικό μήνυμά του προς την κοινότητα του παιχνιδιού, ο Producer Kazutoki Kono ανέφερε το εξής: Η Project ACES και εγώ δουλεύουμε σκληρά για την ανάπτυξη του Ace Combat 7 και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για το Ace Combat 7. Για να το καταφέρουμε αυτό, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του για το 2018.”

[UPDATE 2: 21/8/18 - Έρχεται στις αρχές του 2019] Η bandai Namco οριστικοποίησε την κυκλοφορία του Ace Combat 7 για τις 18 Ιανουαρίου 2019 για PS4 (με υποστήριξη PlayStation VR) και Xbox One, ενώ για τα PC θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα, στις 1 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Ace Combat 7: Skies Unknown και συζητήστε για το Ace Combat 7 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 05/01/2017 22:29
Ελπίζω να βγει και για PC. Πω πω τι θυμήθηκα τώρα... πήγα χρόνια πίσω, στο πρώτο Ace Combat που το παίζαμε με τον αδερφό μου στο PS1. :-)
Notification