Forza Motorsport 7

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
22
Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7

Έρχεται το demo. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/12/16] Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κατασκευής τιμονιών Fanatec, Thomas Jackermeier, ανακοίνωσε...κατά λάθος το Forza Motorsport 7, καθώς υπέβαλε σχετικό ερώτημα σε χρήστες του Forum του για το "Τι χαρακτηριστικά θα ήθελαν να δουν στο Forza Motorsport 7".

Λίγες ώρες αργότερα το forum post του ανανεώθηκε και ο Jackermeier ανέφερε ότι είχε ένα meeting με την Turn 10 Studios στο οποίο "Συζητήσε μαζί με τον νέο υπεύθυνο της Turn 10 για τα physics και το force feedback στις τιμονιέρες του Forza, ο οποίος υπεύθυνος μάλιστα είναι οδηγός αγώνων ταχύτητας με ιστορικό ως μηχανικός".

Το μόνο που μένει να μάθουμε μετά από αυτή την...κατά λάθος διαρροή, είναι μια επίσημη ανακοίνωση της Turn10 Studios για το Forza Motorsport 7.

[UPDATE: 12/6/17 - Επίσημη ανακοίνωση και τρέιλερ] Κατά την διάρκεια της press conference της στην E3 2017, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το Forza Motorsport 7, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του και στα PC (Windows 10).

Θα παρουσιαστεί με πραγματικά 4K textures στο Xbox One X, dynamic weather και 700 οχήματα από γνωστές εταιρείες όπως οι Porsche, Ferrari, Lamborghini και άλλες. Θα μπορείτε να τρέξετε σε πάνω από 30 πίστες.

Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 2: 20/8/17 - Τρέιλερ στη Gamescom] Δε θα μπορούσε να απουσιάσει το Forza Motorsport 7 από τις παρουσιάσεις της Xbox στη φετινή Gamescom. Συγκεκριμένα η Xbox παρουσίασε ένα ακόμη τρέιλερ για τον racing τίτλο της.



[UPDATE 3: 21/8/17 - Αποκαλύφθηκαν οι τιμές των συλλεκτικών εκδόσεων] Η Microsoft ανακοίνωσε τις τιμές των συλλεκτικών εκδόσεων του Forza Motorsport 7. Ειδικότερα το Forza Motorsport 7 θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, Standard, Deluxe και Ultimate. Η standard έκδοση θα περιλαμβάνει το game και τα pre-order bonuses και θα κοστίζει 70 ευρώ, ενώ η Deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει όσα η Standard ενώ θα έχει επιπλέον VIP membership και το Day One Car Pack με την τιμή της να φτάνει τα 90 ευρώ. Τέλος η Ultimate έκδοση θα περιλαμβάνει όσα έχουν οι άλλες εκδόσεις με την προσθήκη του Car Pass και θα σας δοθεί η δυνατότητα να παίξετε το Forza Motorsport 7 νωρίτερα, από τις 29 Σεπτεμβρίου. Το κόστος της Ultimate έκδοσης φτάνει τα 110 ευρώ. Να τονίσουμε πως η deluxe έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο σε digital μορφή.

[UPDATE 4: 7/9/17 - Live action trailer και demo] Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα live action trailer για το Forza Motorsport 7.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι στις 19 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το demo του παιχνιδιού για PC και Xbox One.

Το Forza Motorsport 7 θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 3 Οκτωβρίου και στις 7 Νοεμβρίου για το Xbox One X.

Διαβάστε το review του Forza Motorsport 6. Συζητήστε για το Forza Motorsport 7 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 pavtso (Level 11) 23/12/2016 19:50
Forza Motorsport εισαι... εγγύηση! τοσα χρονια το παιζουμε!
#2 ashbringer (Level 25) 28/12/2016 10:23
Μακάρι να δούμε ένα νέο Forza.Η σειρά είναι εγγύηση.
#3 Miatakias (Level 16) 12/06/2017 01:31
Θα το χτυπησω αλυπιτα σε PC... 8)
#4 ashbringer (Level 25) 12/06/2017 08:51
Σίγουρα αγορά.Κορυφή στους racing τίτλους.
Notification