Μήνυση του Diego Maradona στην Konami

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Μήνυση του Diego Maradona στην Konami

Μήνυση του Diego Maradona στην Konami

Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. [UPDATE]

[Aρχική Δημοσίευση: 31/3/17] Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε στη Facebook Page του ότι θα μηνύσει την Konami διότι εμφανίζεται στο PES 2017 χωρίς να έχει δώσει την συγκατάθεσή του.

Ο Μαραντόνα έμαθε χθες ότι η Konami χρησιμοποιεί το όνομα και το πρόσωπό του στο PES 2017 (πέρασε πολύς καιρός για να το μάθει αλλά αυτό είναι το λιγότερο ζητούμενο). "Ο δικηγόρος μου Matias Morla θα αναλάβει να κινηθεί νομικά. Ελπίζω αυτό να μην αποτελεί άλλο ένα scam" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο MyClub mode του PES 2017 μπορείτε να δημιουργήσετε την ομάδα σας, χρησιμοποιώντας τόσο σημερινούς παίκτες, όσο και βετεράνους που έχουν αποσυρθεί. Παρόμοια τακτική χρησιμοποιεί και η Electronic Arts με τους Legends, που είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά στις κονσόλες Xbox.

Παράλληλα, η Konami κυκλοφόρησε το Data Pack 3.0 για το PES 2017, με αλλαγές στην εμφάνιση σε πάνω από 100 παίκτες, νέες εμφανίσεις, νέα παπούτσια και την καινούργια μπάλα της Adidas.

[UPDATE: 3/4/17 - H απάντηση της Konami] Η Kοnami μετά τις δημόσιες κατηγορίες του Diego Maradona τοποθετήθηκε επίσημα πάνω στο θέμα. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ανέφερε πως χρησιμοποιεί το μοντέλο του Maradona νόμιμα ακολουθώντας άδεια που έχει συμφωνηθεί στο συμβόλαιο.

[UPDATE 2: 8/5/17 - Εξωδικαστικός συμβιβασμός των δύο πλευρών] Μετά τις απειλές του Diego Maradona ότι θα προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος της Konami, οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα βρήκαν μέσω ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το Kotaku.

O Maradona είχε κατηγορήσει την Konami ότι χρησιμοποιούσε το όνομα και το πρόσωπό του στο PES 2017, ενώ από την πλευρά της η ιαπωνική εταιρεία υποστήριζε ότι χρησιμοποιούσε το μοντέλο του ποδοσφαιριστή νόμιμα. Όπως όλα δείχνουν, η Konami έδωσε κάποιο χρηματικό ποσό στον Diego Maradona για να αποτρέψει τις δικαστικές περιπέτειες. Η συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο πλευρές προβλέπει ότι ο Maradona θα γίνει επίσημος πρεσβευτής του Pro Evolution Soccer για τα επόμενα τρία χρόνια. Για να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία ο Takayuki Kubo, ο πρόεδρος της Konami Digital Entertainment, χρειάστηκε να μεταβεί στην Αργεντινή και να συναντήσει από κοντά τον διάσημο βετεράνο ποδοσφαιριστή. Ο Maradona από την πλευρά του δήλωσε πρόθυμος να δώσει ένα μέρος από τα χρήματα που πήρε για να βελτιωθούν οι ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις στη χώρα του.

Διαβάστε το review του Pro Evolution Soccer 2017 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 31/03/2017 15:06
Γελάει ο κόσμος με τον τραγικό...
#2 nikos-pc (Level 11) 04/04/2017 01:08
Σημαία, ήλιο, Argentino
Μα το σπίτι μες το χιόνι, ναι Κρεμλίνο...
#3 aims (Level 20) 08/05/2017 16:29
Αυτο το πραγμα με τα δικαιωματα των παλαιμαχων,εχει παραγινει..
Παλια στο viva football ειχε μεσα ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..
Δε νομιζω να ειχε η εταιρια τα δικαιωματα..
Το fifa 2000 επισης ειχε ολους τους παλιους παικταραδες κ τις ιστορικες ομαδες..
Δε νομιζω να ειχε πληρωσει δικαιωματα σε καθε εναν παλαιμαχο ξεχωριστα..
#4 andioan (Level 5) 08/05/2017 16:48
Όλα για τα λεφτά πλέον ο Ντιεγκίτο
#5 Professor_Severus_Snape (Level 28) 08/05/2017 17:08
Ρόδα είναι και γυρίζει. Όπως πήδηξαν τον Kojima μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους ή όπως κυνηγούν κάθε indie developer που όντας fan θέλει να κάνει ένα hd remake του πρώτου Metal Gear Solid, η Konami ήρθε η στιγμή που βρέθηκε η ίδια υπόλογη για δικαιώματα. Κι εδώ που τα λέμε δεν της κόστισε και τίποτα ουσιαστικά. Ίσα-ίσα, θα εκμεταλλευθεί και το όνομά του Μαραντόνα με τη συμφωνία αυτή προβάλλοντας ακόμη περισσότερο το παιχνίδι.
#6 ashbringer (Level 25) 09/05/2017 09:13
Πολύ φασαρία χωρίς λόγο.
Notification