Project Cars 2: Season pass και pre-order bonuses

Hot
Νίκος Πανεθυμιτάκης

Νίκος Πανεθυμιτάκης  

You grow old, only when you stop gaming
 
0.0 ()
5
Project Cars 2: Season pass και pre-order bonuses

Project Cars 2: Season pass και pre-order bonuses

Επιπλέον οχήματα, πίστες και liveries.

Το Project Cars 2 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και η Bandai Namco αποκάλυψε το season pass και το ψηφιακό pre-order bonus για το παιχνίδι. Όπως αναμενόταν και τα δύο θα περιλαμβάνουν ειδικά πακέτα αυτοκινήτων.

Όσοι έχετε προχωρήσει σε προπαραγγελία πριν από την κυκλοφορία του Project Cars 2, θα έχετε πρόσβαση στο Japanese cars pack. Περιλαμβάνει τέσσερα αυτοκίνητα: Το 1981 Nissan 280ZX IMSA GTX, το 1990 Nissan Skyline GT-R R32 Group Α, το 2016 Honda Civic Type R - Euro Spec και το 2015 Honda 2 & 4 Concept. Αυτό το πακέτο είχε προηγουμένως ανακοινωθεί για την Day-One Edition του παιχνιδιού.

Δείτε το trailer:

Επιπλέον, η Bandai Namco αποκάλυψε το season pass. Αν και δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες για τα ακριβή περιεχόμενα κάθε DLC, δήλωσε ότι οι κάτοχοι του season pass θα πάρετε τέσσερα πακέτα αυτοκινήτων. Κάθε πακέτο περιέχει οκτώ οχήματα, καθώς και νέες πίστες, liveries, και events. Επίσης, θα λάβετε το αποκλειστικό Motorsport Cars Pack, το οποίο διαθέτει τέσσερα ιστορικά αυτοκίνητα: Το 1974 Jaguar E-Type V12 Group 44, το 1998 Panoz Esperante GTR-1, το 1991 Audi V8 DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) και το 2016 Opel Astra TCR. Το season pass θα κοστίσει 29,99 ευρώ.

Τέλος, η εκδότρια εταιρία ανακοίνωσε πως η Digital Deluxe Edition θα κοστολογηθεί στα 89,99 ευρώ που θα εμπεριέχει όλο αυτό το επιπλέον περιεχόμενο. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει το παιχνίδι, το pre-order bonus και το season pass.

Το Project Cars 2 θα κυκλοφορήσει 22 Σεπτεμβρίου για PC, Xbox One και PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Project Cars 2, συζητήστε εκτενώς σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 28/06/2017 20:22
Θα τσιμπησω Forza motorsport 7 με 70 ευρουλακια τα φθηνοπορο που θα εχει 700 αμαξια και ασε τους μιζερους να ζηταν λεφτα για πακετα των 5 αμαξιων.. Και τα γραφικα του οπως ο χειρισμος επισης μου φαινονται πολυ παρομοια με το PCARS1 , το περεχομενο δεν διαφερει πολυ αν εξαιρεσεις το RX αλλα για αυτο εχω Dirt 4 που ειναι κορυφη .. Ισως αν αποδεικτη καλο καποιοα στιγμη αργοτερα απο κανα cd key site...
Notification