Dino Frontier: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
2
Dino Frontier: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Dino Frontier: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Πληροφορίες

Format
PS4 VR

Ανακοινώθηκε με νέο gameplay τρέιλερ.

Η εταιρεία ανάπτυξης Uber Entertainment ανακοίνωσε ότι το Dino Frontier θα γίνει διαθέσιμο την 1η Αυγούστου για PlayStation VR.

Θυμίζουμε ότι το Dino Frontier είναι ένα City Management game που σας επιτρέπει να χτίσετε τον δικό σας οικισμό σε έναν κόσμο που συνδυάζει την Άγρια Δύση με δεινοσαύρους. Παίρνοντας τον ρόλο ενός δημάρχου που επιβλέπει τη δημιουργία ενός οικισμού, θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στην αποθήκευση πόρων και την ανάπτυξη της πόλης, υπολογίζοντας πάντα και την παρουσία των δεινοσαύρων, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν είτε τους χειρότερους εχθρούς σας ή πιθανούς συμμάχους.

Ως δήμαρχος της πόλης σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τόσο τους πολίτες αλλά και δεινοσαύρους (τους οποίους εξημερώνετε) με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι, υγιείς και χορτάτοι. Όταν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τότε οι πολίτες σας αφήνουν τις δουλειές τους και αναζητούν μόνοι τους λύσεις για τα προβλήματά τους.

Το Dino Crisis θα κυκλοφορήσει για PS4 την 1η Αυγούστου και θα κοστίζει 36 ευρώ, ενώ όσοι είστε συνδρομητές PS Plus, θα μπορείτε να το αποκτήσετε στα 29 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Dino Frontier και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/07/2017 08:42
Πολλή δουλειά για τον δήμαρχο της πόλης.
Notification