Προβλήματα στο Pokémon Go Fest

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Προβλήματα στο Pokémon Go Fest

Προβλήματα στο Pokémon Go Fest

Αποδοκιμασίες από τους παρευρισκόμενους.

To Pokémon Go Fest στο Grant Park του Σικάγο, που αποτελεί και το μεγαλύτερο event που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα η Niantic, δεν τελέστηκε και με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. 

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν οι παρευρισκόμενοι από την αρχή της ημέρας δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο Pokémon Go, καθώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής, τόσο το τοπικό δίκτυο όσο και οι servers της Niantic παρουσίαζαν προβλήματα. Στη συνέχεια κατέφτασαν ο διευθυντής της Niantic, John Hanke, καθώς και ο Mike Quigley, ανώτατο διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, για να ενημερώσουν για ότι συνέβαινε. Το κοινό βέβαια αποδοκίμασε τους δυο εκπροσώπους της Niantic, ενώ κάποιος πέταξε και ένα πλαστικό μπουκάλι στην παρουσιάστρια του event.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όσο συνέβησαν στο Pokémon Go fest:

Η Niantic επέστρεψε το αντίτιμο των εισιτηρίων σε όλους τους παρευρισκόμενους ενώ αποφάσισε ακόμη να τους δώσει in-game χρήματα αξίας 100 δολαρίων. Απώτερος σκοπός του event για τους παρευρισκόμενους ήταν να πιάσουν το θρυλικό Pokémon Lugia το οποίο και δόθηκε σε όλους όσους βρέθηκαν στο Pokémon Go Fest χωρίς μάχη. 

Διαβάστε το review του Pokémon Go και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 24/07/2017 20:39
Συγγνώμη τι περιμέναν ακριβώς;Να πετύχει; :P Η Niantic ξεκάθαρα τόσο καιρό δεν κάνει καλή δουλειά.
#2 Nocturnius (Level 9) 25/07/2017 11:21
Το Pokemon Go ηταν μια φουσκα που εσκασε μεσα σε ελαχιστους μηνες...δε μου ακουγεται παραξενο που το event πηγε απατο
#3 LasseNielsen (Level 1) 14/12/2021 02:11
I want to recommend the cheap essay writing service for completing the paper ahead of time and for doing such a great job in the content. I would need few weeks for that revision but this service finish my order on the 3 days overall, I am satisfied.
Notification