Q.U.B.E. 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μαρίνος Τζώτζης
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
2
Q.U.B.E. 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Q.U.B.E. 2: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αποκαλύφθηκε η τελική ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/8/17] To Q.U.B.E. 2, Puzzle πρώτου προσώπου από την Toxic Games έρχεται σε PC, PS4 και Xbox One.

Το Q.U.B.E. 2 είναι sequel του Q.U.B.E. που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε αποδέκτης πολύ καλών κριτικών αλλά και βραβείων. Το νέο game πατάει στη φόρμουλα που δημιούργησε το πρώτο και διαθέτει και αυτό τετραγωνισμένους τοίχους, πατώματα και οροφές ενώ μπορείτε και να αλληλεπιδράτε με διάφορες επιφάνειες. Ο δεύτερος τίτλος της σειράς είναι λιγότερο linear με μεγαλύτερους ανοιχτούς χώρους.

Δείτε και το teaser trailer του Q.U.B.E. 2:

Και στο Q.U.B.E. 2 θα αναλάβετε το ρόλο ενός ατόμου που έχει βρεθεί σε ένα κτήριο με λαβυρινθική δομή και προσπαθεί να ξεφύγει. Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η Amelia Cross, μια βρετανίδα αρχαιολόγος η οποία συναντά την Emma και μαζί προσπαθούν να ξεφύγουν. Πέρα από τον τομέα των puzzle στο Q.U.B.E. 2 δίνεται και μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι της ιστορίας. 

[UPDATE: 13/2/18 - Τελική ημερομηνία] Η Toxic Games αποκάλυψε πως το Q.U.B.E.2 θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου.

Μπορεί να πέρασαν πέντε χρόνια από την μέρα όπου ξεκίνησε η ανάπτυξη του Q.U.B.E. 2 ωστόσο η Toxic Games αποφάσισε να ειδικεύσει το γενικό “2018” αναφέροντας πως το sequel του Q.U.B.E. θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου.

Ο Dan Dan Rocha, Managing Director στην Toxic Games δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για το πώς το σχηματίστηκε το Q.U.B.E. 2 κατόπιν πέντε χρόνων ανάπτυξης. Όταν φτιάξαμε το πρώτο Q.U.B.E. ήμασταν ακόμα φοιτητές, αλλά μετά από μισή δεκαετία πραγματικής εμπειρίας στην βιομηχανία καταλήξαμε στο προνομιούχο προϊόν που πάντα ονειρευόμασταν. Ελπίζουμε να το απολαύσετε, όσο εμείς που το δημιουργήσαμε”.

Επομένως, το Q.U.B.E. αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 13 Μαρτίου σε PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Q.U.B.E 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/02/2018 11:13
Άλλος ένας εξαιρετικός τίτλος για τον Μάρτιο.
Notification