Game & Users του μήνα: Ιούλιος 2017

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Game & Users του μήνα: Ιούλιος 2017

Game & Users του μήνα: Ιούλιος 2017

Το Splatoon 2 και οι τρεις αναγνώστες που κερδίσατε τα 3 games.

 

Για ακόμα έναν μήνα η συνεργασία μας με το GOG.com συνεχίζεται. Το GOG.com χαρίζει στα πιο ενεργά μέλη του GameWorld.gr 3 games.

Κάθε μήνα οι αναγνώστες του GameWorld.gr επιλέγετε οι ίδιοι ποιοι από εσάς θα κερδίσετε τα συγκεκριμένα games. Διαλέγετε όποιο PC game θέλετε, προσφορά του GOG.com. Τους νικητές των δώρων τους ψηφίζετε στο Forum του GameWorld.gr.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους εσάς που δίνετε καθημερινά το παρόν συμμετέχοντας με τα σχόλιά σας στα άρθρα του GameWorld.gr και με τις εκτενείς απόψεις σας στο Forum. Θυμίζουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld.gr, τόσο στο σχολιασμό άρθρων, όσο και στο Forum, τα Blogs και τα User Reviews, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τα δώρα του μήνα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο subforum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Splatoon 2

Το Third-person Shooter της Nintendo που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Switch κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σας και αναδείχθηκε ως το παιχνίδι του μήνα για τον Ιούλιο. Το sequel παρουσιάζει πολλές διαφορετικές επιλογές στα όπλα, πανέμορφο εικαστικό τομέα με σταθερό frame rate στα 60fps, co-op mode, εθιστικό gameplay και ποικιλία σε modes και χάρτες. Έτσι, κέρδισε επάξια την πρώτη θέση στην σχετική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τις ψήφους σας, τα υπόλοιπα games που ξεχώρισαν τον μήνα που πέρασε ήταν τα What Remains of Edith Finch, Gigantic, Final Fantasy XII: The Zodiac Age και Street Fighter IV: Champion Edition.

User του μήνα
Ο Πιέρρος Φουστέρης (γνωστός στους στενούς κύκλους των καλύτερων Community Managers και ως DoUzOs) ψηφίστηκε ως ο User του μήνα καθώς κατά την άποψή σας είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή του στα μηνύματα του Forum, καθώς και στο moderation του. Τα συγχαρητήριά μας!

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review του μήνα
Ο Άγγελος Προβέτζας (Divine Raiden) κερδίζει ένα PC game για το user review του Ori and the Blind Forest.

Γράψτε το δικό σας User Review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Blogger του μήνα
Ο Παναγιώτης Τσιάτσος (Professor_Severus_Snape) αναδείχθηκε ως blogger του μήνα και κέρδισε άλλο ένα PC game για τo blog του Ο δολοφόνος των Βασιλέων.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: Το review του Get Even ήταν το αγαπημένο σας για τον μήνα που μας πέρασε.
- Συντάκτης του μήνα: Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος κέρδισε στο νήμα τον τίτλο από τον Νικηφόρο Μητράκο.
- Βίντεο του μήνα: Το έκτο επεισόδιο της σειράς “Τα’χεις παίξει;” ψηφίστηκε ως το βίντεο του μήνα. Η νέα μας σειρά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από εσάς και σίγουρα θα την συνεχίσουμε. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε αυτήν!


Δώρο 3 PC games

Οι τρεις παραπάνω νικητές κερδίζουν δώρο από ένα game της επιλογής τους από την λίστα με keys του GOG.com.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές!

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Διαδικασία συμμετοχής
Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία games στους Users του μήνα προσφορά του GOG.com. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 07/08/2017 18:17
Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και καλή gaming επιλογή!
#2 Divine Raiden (Level 26) 07/08/2017 18:36
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Site Και του δίνουν "ζωη".Έπειτα συγχαρητήρια στους νικητές και ευχαριστούμε το Gameworld για τα δωράκια που μας δίνει κάθε μήνα!
#3 TheReaper (Level 23) 07/08/2017 20:15
Πωπω, και ήμουν αρκετά κοντά να βγω κι εγώ σε κάποια κατηγορία νικητής. Δεν πειράζει, συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν και πάντα τέτοια.
#4 TheLuckyShamrock (Level 15) 07/08/2017 23:13
Το Splatoon 2 βγήκε game of the month; Είναι μήπως κάποιο είδος τρολαρίσματος; :P Ή μήπως δε βγήκε κανένα άλλο game τον προηγούμενο μήνα; :P
#5 Efane (Level 24) 08/08/2017 07:38
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν ενεργά και πολλά μπράβο στους νικητές.
#6 Professor_Severus_Snape (Level 28) 21/08/2017 03:17
Ευχαριστούμε για τα δώρα, συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!
Notification