Ειδήσεις Κονσόλες Η Sony είναι αρνητική στην κυκλοφορία νέας φορητής κονσόλας

Η Sony είναι αρνητική στην κυκλοφορία νέας φορητής κονσόλας

Wednesday, 27 Sep 2017  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/02/78/00/ps-vita-sony-68-1506506407.jpg
 

Η Sony είναι αρνητική στην κυκλοφορία νέας φορητής κονσόλας

Θα επικεντρωθεί στα PS4 και mobile games για το άμεσο μέλλον.

Η Sony δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα φορητή κονσόλα στο άμεσο μέλλον.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο διευθύνον σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment Andrew House δήλωσε ότι δεν είναι στα σχέδια της Sony να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του PS Vita, τουλάχιστον όχι άμεσα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για φορητές κονσόλες εκτός της Ασίας, αν και οι πωλήσεις του 3DS μάλλον διαψεύδουν τις δηλώσεις του.

Ο House στη συνέχεια δηλώνει ότι θα επικεντρωθούν στα PS4 και PlayStation VR, καθώς και στα mobile games μέσω της ForwardWorks. Αναφορικά με το Nintendo Switch, πιστεύει ότι η Nintendo ακολούθησε διαφορετική στρατηγική για την υβριδική της κονσόλα και ότι η τελευταία δεν έχει καταφέρει να “κλέψει” πωλήσεις από το PS4. Ο κύριος λόγος που η Sony δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει νέα φορητή κονσόλα, είναι η χαμηλή ζήτηση του PS Vita στην Ευρώπη και την Αμερική. Θυμίζουμε πάντως ότι η ίδια η Sony είχε σταματήσει να υποστηρίζει την κονσόλα της με νέα first-party games τον Οκτώβριο του 2015. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το PS Vita συνεχίζει να έχει μεγάλη μερίδα των πωλήσεων στην Ιαπωνία.

Διαβάστε το άρθρο του Γιάννη Σιδηρόπουλου για την αποτυχία του PS Vita και θυμηθείτε το σχετικό Press Start όπου είχαμε συζητήσει για το εάν το Switch θα επηρεάσει την επόμενη φορητή κονσόλα της Sony. Συζητήστε για το PS Vita στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 28/09/2017 08:37
Μια εκπληκτική φορητή κονσόλα η οποία ακόμα και σήμερα εαν υποστηριχθεί κατάλληλα μπορεί να επανέρθει και να έχει αρκετές πωλήσεις.
Notification