Gamer ανακάλυψε κρυφές πίστες στο Sonic 3D Blast

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Gamer ανακάλυψε κρυφές πίστες στο Sonic 3D Blast

Gamer ανακάλυψε κρυφές πίστες στο Sonic 3D Blast

Χτυπώντας κυριολεκτικά την κασέτα.

Το κανάλι του Youtube GameHut βρήκε ένα κρυφό menu για το Sonic 3D Blast, το οποίο γίνεται διαθέσιμο μόνο αν... χτυπήσετε την κασέτα του.

Το Sonic 3D Blast κυκλοφόρησε για PC, Sega Saturn και Sega Genesis το 1996. Χρησιμοποιούσε isometric κάμερα σε ένα 2D περιβάλλον με τρισδιάστατα μοντέλα χαρακτήρων για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως ο τίτλος ήταν τρισδιάστατος. Η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από μέτριες κριτικές κυρίως για την κάμερα η οποία σας περιόριζε πολύ, για τους αργούς ρυθμούς του gameplay και για τις εύκολες πίστες.

Ο GameHut εξηγεί πως εκείνη την εποχή τα games έπρεπε να περάσουν από μια διαδικασία πιστοποίησης πριν κυκλοφορήσουν σε κάποια πλατφόρμα για να ελεγχθούν για τυχόν bugs και να διασφαλιστεί πως όλα ανταποκρίνονται στις δυνατότητες της πλατφόρμας. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία και αν δεν γινόταν σωστά θα καθυστερούσε η κυκλοφορία ενός τίτλου και θα χανόταν πολύτιμος χρόνος. Ο Jon Burt, ιδρυτής της εταιρείας ανάπτυξης του Sonic 3D Blast Traveller's Tales, έκρυβε τα μηνύματα σφάλματος μετατρέποντας ένα glitch ή ένα crash σε κρυφή πίστα. Με αυτό τον τρόπο τα bugs ήταν σαν ένα άλλο κομμάτι του τίτλου και δεν θα υπήρχε πρόβλημα με την διαδικασία πιστοποίησης. Στο Sonic 3D Blast μπορούσατε να περάσετε σε διαφορετικές κρυφές πίστες αν δημιουργούσατε ένα glitch κουνώντας την κασέτα του τίτλου ή χτυπώντας την για να χάσει στιγμιαία την επαφή της με την κονσόλα. 

Διαβάστε το review μας για το Sonic Mania. Συζητήστε σχετικά με το Sonic 3D Blast σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 04/10/2017 17:21
Μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια. Να βρίσκουν σε πολύ παλιά παιχνίδια κρυφά μέρη ή glitches!
#2 ashbringer (Level 25) 05/10/2017 16:59
Και εμένα μου αρέσουν Shikabane! :lol:
Notification