Getting Over It with Bennett Foddy

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Getting Over It with Bennett Foddy

Getting Over It with Bennett Foddy

Με ήρωα έναν ημίγυμνο μέσα σε καζάνι!

 

Εάν έχετε ώρες ελεύθερου χρόνου, τότε μπορείτε να ψάξετε τα πάντα στο Steam, από εφαρμογές μέχρι games, με αποτέλεσμα να ανακαλύψετε διάφορα διαμαντάκια.

Ένα από αυτά είναι και η περίπτωση του Getting Over It with Bennett Foddy. Γιατί είναι τόσο περίεργο; Πέρα από τον τίτλο του, που προσωπικά εμένα με προδιαθέτει να μάθω ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτόν, ξεχωρίζει το ιδιαίτερο στυλ του.

Ο πρωταγωνιστής είναι ημίγυμνος, βρίσκεται μέσα σε ένα καζάνι και κινείται στον χώρο με την βοήθεια ενός σφυριού! Ο developer Bennett Foddy αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο συγκεκριμένος τίτλος αποτελεί sequel του Sexy Hiking που κυκλοφόρησε το 2002. Ως πρωταγωνιστής λοιπόν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο το ποντίκι σας για να ανεβείτε ένα βουνό και να εξερευνήσετε τυχόν θησαυρούς στο διάβα σας. Όποιο λάθος, μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο αφού θα πέσετε από το βουνό και θα ακολουθήσει troll μουσική.

Το Getting Over It with Bennett Foddy θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου για PC μέσω του Steam. Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 15/11/2017 10:07
Τι μπούρδες πάνε και φτιάχνουν χαχαχ!
Notification