Δωρεάν το Watch Dogs

Hot
Δωρεάν το Watch Dogs

Δωρεάν το Watch Dogs

Κάντε το μόνιμα δικό σας.

 

Η Ubisoft ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα διέθετε δωρεάν στις γιορτές τα World in Conflict και Assassin's Creed 4: Black Flag.

Τα σχέδια της εταιρείας φαίνεται πως άλλαξαν προς το καλύτερο, μιας και προστέθηκε και το Watch Dogs στην λίστα των δωρεάν games. Από σήμερα μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Uplay και να το κρατήσετε μόνιμα.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε (θα εμφανιστεί πρώτο το Assassin's Creed 4, από κάτω το Watch Dogs και μετά το World in Conflict).

Επίσης, οι αντίστοιχες προσφορές για τα World in Conflict και Assassin's Creed 4: Black Flag ήταν προγραμματισμένες να λήξουν νωρίτερα, αλλά η διάρκειά τους επεκτάθηκε και θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για το ίδιο διάστημα με το Watch Dogs.

Διαβάστε επίσης για την δωρεάν διάθεση του Layers of Fear και διαβάστε το review του Watch Dogs. Συζητήστε για το Watch Dogs σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BoBKiD (Level 15) 20/12/2017 09:35
Με τις προσφορές των δωρεάν παιχνιδιών σε UPlay, Steam και Humble Bundle, έχει αρχίσει να γεμίζει η games list στο Steam!
Keep them coming να 'ουμ!! :lol:
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 20/12/2017 13:12
Πράγματι έχουν μοιράσει πολλά δωρεάν παιχνίδια, καλό για όσους κινούνται με χαμηλό budget!
#3 Efane (Level 24) 20/12/2017 17:33
Πολλά δωράκια συμφωνώ και εγώ, με εμάς που τα έχουμε παίξει όμως τι θα γίνει; :P
#4 ashbringer (Level 25) 20/12/2017 18:25
Το Watchdogs αν το είχαν προσέξει θα ήταν ένας απίστευτος τίτλος.Είναι αρκετά καλό αλλά μπορούσε και για παραπάνω.
Notification