Ειδήσεις Hardware & Gear Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

Wednesday, 24 Jan 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e1/92/b4/zhiyun-smooth-q-stabilizer-16-1516794497.jpg
 

Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

Σταθεροποιητής εικόνας επαγγελματικού επιπέδου για κινητά σε λογική τιμή.

Καταγράψτε βίντεο και φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου με τον σταθεροποιητή εικόνας της Zhiyun.

Ο Smooth-Q stabilizer της Zhiyun σας δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε βίντεο με απόλυτα σταθερή εικόνα ακόμα και όταν τρέχετε. Δέχεται smartphones από 3.5 έως 6 ίντσες, ενώ υποστηρίζει την λήψη τόσο σε κάθετο όσο και σε οριζόντιο κάδρο. Η ενσωματωμένη μπαταρία του “αντέχει” έως και 12 ώρες χρήσης με μια φόρτιση, ενώ ο σταθεροποιητής μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -10oC έως 45oC.

Είναι αρκετά ελαφρύ, στα 450 γραμμάρια, ενώ δέχεται επιπλέον βάρος έως και 220g, επιτρέποντάς σας πέρα από το κινητό να προσθέσετε φακούς και άλλα φωτογραφικά αξεσουάρ όπως εξωτερική πηγή φωτισμού. Ταυτόχρονα, μπορείτε να συνδέσετε στο κάτω μέρος του τρίποδο. Τα ενσωματωμένα κουμπιά του stabilizer σας δίνουν άμεση πρόσβαση σε καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών, εναλλαγή ανάμεσα στην κύρια και την selfie κάμερα και στις λειτουργίες ζουμ.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Το Smooth-Q stabilizer της Zhiyun πωλείται αυτή την στιγμή σε προσφορά στα 93.74 ευρώ. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού AJZYUN (μόνο για την αποθήκη της Γερμανίας).

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/01/2018 17:14
Απαραίτητο εργαλείο για σταθερές φωτογραφίες και βίντεο.
Notification