Global Game Jam Patras 2018

Hot
Global Game Jam Patras 2018

Global Game Jam Patras 2018

Οι Έλληνες game developers συναντιούνται στις 26-28 Ιανουαρίου.

Για τέταρτη χρονιά το Global Game Jam, η μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή της κοινότητας των game developers θα διεξαχθεί και στη Πάτρα. Προγραμματιστές, καλλιτέχνες, μουσικοί, φοιτητές και όσοι έχουν πάθος αλλά και περιέργεια για την δημιουργία παιχνιδιών ενώνονται κάθε χρόνο για να μάθουν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους φτιάχνοντας παιχνίδια.

Από τις 3 μ.μ. την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου έως τις 9 μ.μ. τη Κυριακή 28 Ιανουαρίου στη διεύθυνση Μιαούλη 62 στο κέντρο της Πάτρας, η παγκόσμια κοινότητα των game developers καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει μέρος και να προσπαθήσει στα πλαίσια μιας ομάδας να κατασκευάσει ένα ηλεκτρονικό ή επιτραπέζιο παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες.

Τα μέλη της eNVy softworks θα δώσουν το παρών βοηθώντας και συμβουλεύοντας τους συμμετέχοντες καθ' όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Global Game Jam Patras στο Facebook.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Βασίλειος Καραβασίλης, 6972187661
vasileios@nvsoftworks.com

Διαβάστε επίσης για το Global Game Jam 2017Global Game Jam 2017, καθώς και για το Splash: Game Jam το οποίο διεξήχθη πάνω σε πλοίοSplash: Game Jam το οποίο διεξήχθη πάνω σε πλοίο. Συζητήστε για το Global Game Jam Patras 2018 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/01/2018 19:23
Καλή επιτυχία σε όσους λαμβάνουν μέρος.
Notification