Space Hulk: Tactics

Hot
Space Hulk: Tactics

Space Hulk: Tactics

Νέο τρέιλερ με στοιχεία για το gameplay. [UPDATE]

 

[Αρχική Δημοσίευση: 2/3/18] Οι εταιρείες Focus Home Interactive και Cyanide Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Space Hulk: Tactics, ενός νέου video game βασισμένο στο επιτραπέζιο Warhammer 40K Space Hulk.

Πολλοί από εσάς ενδέχεται να έχετε δοκιμάσει το Space Hulk: Deathwing, το FPS που επίσης βασίστηκε στο δημοφιλές επιτραπέζιο, όπου οι Space Marines παλεύουν με πολλά waves από Tyranids. Το Space Hulk: Tactics από την άλλη θα είναι πιο πιστή αντιγραφή του επιτραπέζιου. Δεν έχει υπάρξει κάποιο gameplay video ακόμα ωστόσο θα αποκαλυφθούν περισσότερα για το παιχνίδι σε ένα press event στο Παρίσι τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο όπως θα δείτε και στην gallery του άρθρου παρουσιάστηκαν τρεις εικόνες του παιχνιδιού, ενώ οι εταιρείες που το αναπτύσσουν φρόντισαν να αναφέρουν μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα:
- Φέρνει μια μοναδική αλλαγή στο κλασικό gameplay του cult επιτραπέζιου, παντρεύοντας τις αιματηρές μάχες με τεράστιες μάζες αστεροειδών, κατεστραμμένων διαστημοπλοίων και δορυφόρων, συμμετέχοντας ως Terminator Space Marines ή οι θανατηφόροι Tyranids. Ποια πλευρά θα επιλέξετε;
- Παλέψτε σε δύο narrative-driven campaigns από την οπτική γωνία δύο διαφορετικών φατριών: το ένα campaign σας βάζει να ελέγχετε τους Blood Angels, ενώ στο άλλο θα ελέγχετε τους Genestealers για πρώτη φορά σε Space Hulk game.
- To Space Hulk: Tactics βασίζεται στους κανόνες του δημοφιλούς επιτραπέζιου δίνοντας του μια φρέσκια ροή υπό την μορφή card system. Οι κάρτες δίνουν περισσότερους τρόπους να επεξεργαστείτε τις φατρίες σας πριν από ένα ματς και σας επιτρέπει να γυρίσετε ολοκληρωτικά το αποτέλεσμα της μάχης με άμεσες χρήσεις των effects.
- Δοκιμάστε τις ικανότητες σας απέναντι σε άλλους παίκτες στο εκτενές online competitive multiplayer επιτρέποντάς σας να ελέγξετε τους Tyranids ή ένα custom squad με διαφορετικά Τάγματα Space Marines: Τους Blood Angels, Space Wolves, Ultramarines και Dark Angels. Τα Multiplayer modes και τα εργαλεία προσφέρουν μια πλούσια και βαθιά εμπειρία και περιέχουν ένα ενστικτώδες map creation tool δίνει στους παίκτες όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν αυθεντικά maps με custom objectives και να τα μοιραστούν με άλλους παίκτες παίζοντας online είτε ενάντια στο A.I.

[UPDATE: 21/8/18 Ημερομηνία κυκλοφορίας και τρέιλερ] Η Focus Home Interactive παρουσίασε στην Gamescom 2018 ένα νέο τρέιλερ για το Space Hulk: Tactics, στο οποίο επίσης ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τον Οκτώβριο. Το τρέιλερ παρουσιάζει μια επικείμενη μάχη ανάμεσα στ Blood Angels Terminators και Tyranids, ενώ παράλληλα δίχνει στιγμιότυπα από το gameplay, ενημερώνοντάς μας παράλληλα πως θα διαθέτει και competitive multiplayer mode. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:


Το Space Hulk: Tactics θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης για το Space Hulk: Deathwing και συζητήστε περισσότερα για το Space Hulk: Tactics στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/02/2018 17:44
Ότι είναι Warhammer το λιώνουμε.
Notification