Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Νέα εταιρεία ανάπτυξης από την Sony στο San Diego

Νέα εταιρεία ανάπτυξης από την Sony στο San Diego

Monday, 30 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f4/b8/8c/sony-playstation-office-30-1523625299.jpg
 

Νέα εταιρεία ανάπτυξης από την Sony στο San Diego

Η εταιρεία ακόμα δουλεύει σε ένα μη ανακοινωμένο project. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 13/4/2020] Η Sony αναμένεται να ανοίξει νέα εταιρεία ανάπτυξης στο San Diego με τις φήμες να αναφέρουν πως θα εργαστεί πάνω σε ένα νέο Uncharted.

Η ίδια η ιαπωνική εταιρεία ανέφερε την έμφαση που θέλει να δώσει στα first-party games δυναμώνοντας κατά αυτό τον τρόπο το ρόστερ των PlayStation exclusives. Μάλιστα κυκλοφορεί ένα job listing που αναφέρει πως δημιουργείται ένα νέο development team σε συνεργασία με το Visual Arts Service Group.

Πρόκειται για τους υπεύθυνους του motion capturing κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί και αρκετούς developers στο PS4 όπως με την Sony Santa Monica για το νέο God of War. Όπως αναφέρει η καταχώρηση, αυτός που θα λάβει την θέση οφείλει να έχει μία κλίση στα games που χρησιμοποιούν third-person κάμερα καθώς και το ότι θα συνεργαστούν με μία μεγάλη εταιρεία ανάπτυξης της Sony. Στην ίδια όμως καταχώρηση γίνεται λόγος για μη ανακοινωθέν τίτλο από την Naughty Dog.

Κάπως έτσι προέκυψαν οι φήμες πως ένα νέο Uncharted αναμένεται να αναπτυχθεί από την Naughty Dog. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί ή να ισχύει κάτι τέτοιο, αφού υποτίθεται ότι η σειρά έκλεισε με τα Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy ωστόσο τίποτα δεν είναι απίθανο. Η καταχώρηση αναφέρει στο τέλος: “Η νέα ομάδα ανάπτυξης θα αξιοποιήσει την υπάρχουσα τεχνογνωσία και το ταλέντο μας, εξασφαλίζοντας ένα υψηλό επίπεδο για τον νέο τίτλο”.

[UPDATE: 30/11/2020 – Η εταιρεία ακόμα δουλεύει σε ένα μη ανακοινωμένο project] Εδώ και λίγα χρόνια η Sony προσλαμβάνει προσωπικό για μία μυστική εταιρεία ανάπτυξης η οποία βρίσκεται στο San Diego με σκοπό να συνεργαστεί με κάποια μεγάλη first party της Ιαπωνικής εταιρείας.
 
Οι φήμες έλεγαν ότι μπορεί να πρόκειται για την Naughty Dog και ότι η Sony San Diego εργάζεται πάνω στο επόμενο Uncharted καθώς στο προσωπικό της βρίσκονται αρκετός κόσμος που έχει δουλέψει στο παρελθόν στην γνωστή σειρά. Το μέλλον της εταιρείας όμως δείχνει αβέβαιο, καθώς ο Quentin Cobb ένα από τα γνωστά ονόματα που δούλευαν εκεί αποχώρησε και ο senior game designer John Bautista, ανέβασε στο Twitter την ακόλουθη δημοσίευση:
 
 
Βεβαίως η ελπίδα υπάρχει ακόμα καθώς αρκετό προσωπικό δείχνει ότι δουλεύει ακόμα στην Sony San Diego, ενώ η εταιρεία ακόμα κάνει προσλήψεις για θέσεις όπως Senior Gameplay Designer.
 
Ο Bautista μετά από αρκετή δημοσιότητα που απέκτησε ο λογαριασμός του, είπε ότι αποχώρησε από την εταιρεία καθαρά για προσωπικούς λόγους ενώ η ομάδα εκεί, υπάρχει ακόμα:
 
 
Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από την Sony για το μέλλον της συγκεκριμένης εταιρείας στο San Diego, ούτε πληροφορίες για το project στο οποίο δουλεύουν.

Διαβάστε επίσης το review του Uncharted: The Lost Legacy και συζητήστε για την Sony στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/11/2020 15:48
Δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες ακόμα για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και πως προχωράει το Project .Λογικά σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιες δημοσιεύσεις σχετικά με τις κινήσεις που θα κάνει η νέα αυτή εταιρεία.
Notification