Ειδήσεις Racing Nickelodeon Kart Racers

Nickelodeon Kart Racers

Friday, 14 Sep 2018  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/66/1f/39/nickelodeon-kart-racers-racing-17-1532616658.jpg
 

Nickelodeon Kart Racers

Στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/7/18] Τα Χελωνονιντζάκια και ο Μπομπ Σφουγγαράκης πατάνε γκάζι.

Το Nickelodeon ανακοίνωσε το Nickelodeon Kart Racers, ένα Racing στα χνάρια των Mario Kart που περιλαμβάνει χαρακτήρες και τοποθεσίες από γνωστά καρτούν του γνωστού Αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού. Αναπτύσσεται από την Bamtang ενώ χρέη εκδότη έχει αναλάβει η GameMill Entertainment του Cartoon Network: Battle Crashers.

nickelodeon kart racers racing 1

Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε ως χαρακτήρες από 12 γνωστά shows του Nickelodeon, όπως οι Leonardo, Raphael, Michelangelo και Donatello από το Teenage Mutant Ninja Turtles, οι Arnold και Helga από το Hey Arnold και οι Angelica, Tommy και Reptar από το Rugrats. Το τέταρτο από τα 12 καρτούν που θα δώσουν το παρόν στο χαριτωμένο Racing είναι το παγκοσμίως γνωστό SpongeBob SquarePants (Μπομπ Σφουγγαράκης) με τους playable χαρακτήρες Patrick, Sandy και SpongeBob.

nickelodeon kart racers racing 2

Στις 24 πίστες του παιχνιδιού συναντάμε τους υπονόμους της Νέας Υόρκης, το σπίτι του Tommy Pickle, το σχολείο του Arnold και άλλες γνωστές τοποθεσίες από τα καρτούν του Nickelodeon. Στα modes έχουμε το κλασικό free-for-all multiplayer, καθώς και ένα team-based co-op όπου θα μπορείτε να εξαπολύσετε fused attacks. Θα μπορείτε να κάνετε customize τα karts, ενώ όπως είναι φυσικό για game του είδους, στις πίστες θα βρείτε διάφορα power-ups που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από την μέση τους αντιπάλους σας. Τέλος, τα karts θα μπορούν να μεταμορφωθούν σε jet-ski σε συγκεκριμένα σημεία της πίστας.

[UPDATE: 14/9/18 - Gameplay τρέιλερ] Η Bamtang έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay τρέιλερ του Nickelodeon Kart Racers. Σε αυτό, μπορείτε να δείτε μερικές πίστες του παιχνιδιού και κάποια από τα power ups.

Το Nickelodeon Kart Racers θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Mario Kart 8 Deluxe και όλες τις πληροφορίες για το Team Sonic Racing. Συζητήστε εκτενώς για το Nickelodeon Kart Racers στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 23) 16/09/2018 08:17
Είναι κάτι σαν το Mario cart δηλαδή. Πρωτότυπο.... ;-)
Notification