Η Infinity Ward ετοιμάζει next-gen Call of Duty για το 2019

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Η Infinity Ward ετοιμάζει next-gen Call of Duty για το 2019

Η Infinity Ward ετοιμάζει next-gen Call of Duty για το 2019

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυκλοφορίας των PS5 και Xbox Scarlet μέσα στο επόμενο έτος.

Η Infinity Ward ετοιμάζει ένα next-gen Call of Duty, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Αυτό σύμφωνα με αγγελία της εταιρείας στο LinkedIn, μέσω της οποίας αναφέρεται ότι ψάχνει έναν Associate Game Designer. Μετά τα Call of Duty: WWII και Call of Duty: Black Ops 4 των Sledgehammer Games και Treyarch, έρχεται ξανά η σειρά της Infinity Ward για να κυκλοφορήσει ένα “Warfare” Call of Duty. Με την ετήσια κυκλοφορία των Call of Duty από τις τρεις εταιρείες ανάπτυξης να συνεχίζεται, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δούμε το next-gen Call of Duty της Infinity Ward μέσα στο επόμενο έτος.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η Infinity Ward το πλασάρει ως “next-gen”, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στο 2019 θα έχουμε την κυκλοφορία τουλάχιστον μιας next-gen κονσόλας. Οι έως τώρα φήμες κάνουν λόγο για κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου για το Switch που αναμένεται να διατεθεί το καλοκαίρι του 2019. Ένας τόσο μεγάλος τίτλος όμως όπως τα Call of Duty, δεν θα κυκλοφορούσε αποκλειστικά σε μια κονσόλα, οπότε δεν θα ήταν απίθανό να δούμε και τις Sony και Microsoft να πλασάρουν τις δικές τους κονσόλες το 2019.

Μάλιστα, οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019 τελικά και όχι το 2020. Ταυτόχρονα, η Microsoft ανακοίνωσε την game streaming υπηρεσία της με την κωδική ονομασία Project xCloud. Στην E3 η Microsoft είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει περισσότερα από ένα next-gen Xbox και ένα από αυτά αναμένεται να λειτουργήσει ως συνοδευτική συσκευή για την streaming υπηρεσία της. Οπότε, είναι πιθανό και το Xbox Scarlett να διατεθεί μέσα στο 2019.

Διαβάστε το review του Call of Duty: WWII και όλες τις πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops 4. Συζητήστε για το next-gen Call of Duty της Infinity Ward στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 11/10/2018 15:58
Εχει να πέσει πολύ κλάμα ειδικά στην περίπτωση του Xbox Scarlett καθώς είναι αρκετοί οι οποίοι ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να αποκτήσουν το Xbox One X
Notification