Ειδήσεις Retro Hack στο PlayStation Classic για επιπλέον games

Hack στο PlayStation Classic για επιπλέον games

Thursday, 13 Dec 2018  | in Retro | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/98/4f/ps1-classic-hacked-64-1544734028.jpg
 

Hack στο PlayStation Classic για επιπλέον games

Ακόμα και για games άλλων κονσολών.

 

Οι mini κονσόλες των Sony, Nintendo και Sega είναι γνωστό ότι μπορούν να hackαριστούν. Με μια απλή σύνδεση keyboard και πάτημα του Esc οδηγήστε συνήθως στο μενού του emulator όπου εισάγετε τα απαραίτητα δεδομένα.

Το PlayStation Classic ωστόσο hackάρεται κάπως...παράδοξα. Σύμφωνα με το Ars Technica, η συσκευή έχει ένα κρυπτογραφημένο key μέσα στη συσκευή το οποίο αν αποκρυπτογραφηθεί σας επιτρέπει να εισάγετε νέα games μέσω USB σύνδεσης.

Η όλη διαδικασία απαιτεί επεξεργασία στην database της κονσόλας και σε άλλα αρχεία οπότε απευθύνεται κυρίως σε όσους ξέρουν από hacking κονσολών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στο μέλλον είναι πιθανό να δούμε βίντεο από το PlayStation Classic με νέα games ή άλλους emulators.

Δείτε πως το SNES Classic τρέχει καλύτερα κάποια games από το PC Classic.

Διαβάστε το review μας για το PlayStation Classic και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 akiszax (Level 21) 14/12/2018 18:22
Θεμα χρονου ηταν να το crack-αρουν.
Notification