Dead or Alive 6 beta

Hot
Dead or Alive 6 beta

Dead or Alive 6 beta

Διαθέσιμη στο PS4.

 

Η Koei Temco ανακοίνωσε την διεξαγωγή μίας beta έκδοσης για το Dead or Alive 6.

Μέσω ενός post στο Twitter ανακοινώθηκε πως θα διεξαχθεί μία ανοιχτή beta για το επερχόμενο Fighting. Στην αρχή δεν υπήρχαν αναφορές όσον αφορά στις πλατφόρμες στις οποίες θα πραγματοποιούταν, παρόλα αυτά λίγο αργότερα από την σχετική ανακοίνωση η Koei Temco αποκάλυψε πως μόνο οι κάτοχοι PS4 και συνδρομητές του PS Plus θα μπορούν να συμμετάσχουν.

 


Η beta θα διαρκέσει τρεις ημέρες και συγκεκριμένα θα τρέχει ήδη από τις 11 Ιανουαρίου στις 17:00 μέχρι τις 14 Ιανουαρίου και την ίδια ώρα. Για την συμμετοχή σας θα πρέπει να κατεβάσετε μία demo έκδοση μέσω του PS Store η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Sony. Κατά την διάρκεια διεξαγωγής της beta θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους χαρακτήρες Kasumi, Ayane, Hayabusa, Hayate και Diego. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο για τα PC ή το Xbox One αργότερα.

Το Dead or Alive 6 θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Dead or Alive 6 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 12/01/2019 22:16
Εγώ που το δοκίμασα το βρισκω αρκετά ενδιαφέρων. Φαντάζομαι οτι στο PS4 Pro θα είναι σε αλλο επίπεδο.
Notification