Τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls στα PC

Hot
Τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls στα PC

Τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls στα PC

Θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο στο Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/3/19] Η Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Quantic Dream ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία των Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls για τα PC.

Τα τρία αυτά games θα κυκλοφορήσουν πρώτα στο Epic Store για έναν χρόνο προτού γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες πλατφόρμες. Η κίνηση αυτή είναι αρκετά σημαντική, καθώς τα games αυτά ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά στα PS3 και PS4. H Quantic Dream δήλωσε πως ευχαριστεί την Sony για τα 12 χρόνια συνεργασίας και πιστεύει πως η νέα της συνεργασία με την Epic Games θα βοηθήσουν στην επέκταση των δραστηριοτήτων της και θα επιτρέψει στους PC gamers να απολαύσουν την δουλειά της.

[UPDATE: 25/3/19] Η Quantic Dream ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις των Detroit: Become Human, Beyond Two Souls και Heavy Rain. Οι απαιτήσεις είναι ίδιες και για τα τρία games, κάτι που σπάνια βλέπουμε να υφίσταται ως ανακοίνωση.

Ελάχιστες απαιτήσεις:

OS: Windows 7-64 bit
CPU: Intel i5-2400 @ 3.4GHz 
RAM: 4GB
GPU: Nvidia GTX 660 ή αντίστοιχη με 2GB
API: DirectX 11, Vulkan (Detroit)

Προτεινόμενες απαιτήσεις:

OS: Windows 10-64 bit
CPU: Intel i7-2700K or equivalent
RAM: 12GB
Κάρτα γραφικών: Nvidia GTX 1080 ή αντίστοιχη με 8GB RAM
API: DirectX 11, Vulkan (Detroit)

[UPDATE: 16/5/19 - Demos και ημερομηνίες κυκλοφορίας] Η Sony ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των  Beyond Two Souls, Detroit: Become Human και Heavy Rain στα PC.

Το Heavy Rain θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Epic Games Store, καθώς η Epic Games εξασφάλισε timed-exclusivity από την Sony. Το demo του θα εμφανιστεί στις 24 Μαϊου, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνιου στην τιμή των 20 ευρώ.

Το Beyond: Two Souls θα έχει demo στις 27 Μαϊου, θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου και θα κοστίζει επίσης 20 ευρώ.

Τέλος, το demo του Detroit: Become Human θα έρθει στα τέλη του καλοκαιριού και η κυκλοφορία του μέσα στο φθινόπωρο. Αποτελεί άλλωστε το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Quantic Dream, η οποία χρειάστηκε λίγο επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσει το port. Το κόστος του θα ανέρχεται σε διπλάσια τιμή, στα 40 ευρώ.

[UPDATE 2: 12/5/20 - Το Beyond: Two Souls στο Steam] Σύμφωνα με καταχώρηση του Steam Database, το Beyond: Two Souls θα κυκλοφορήσει και στο Steam.

Η είδηση αυτή είναι αναμενόμενη, μιας και η κυκλοφορία αυτή κλείνει ένα χρόνο στο Epic Games Store, άρα λήγει και το timed exclusivity.

[UPDATE 3: 25/5/20 - Τα τρία games βρίσκονται στο Steam] Τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls καταχωρήθηκαν και στο Steam.

Συνήθως το timed exclusivity του Epic Games Store διαρκεί ένα χρόνο, επομένως ανάλογη αναμένεται να είναι και η ημερομηνία κυκλοφορίας των τριών games στο Steam.

Το Heavy Rain κυκλοφόρησε στο Epic Games Store στις 24 Ιουνίου 2019.
Το Beyond: Two Souls κυκλοφόρησε στο Epic Games Store στις 22 Ιουλίου 2019.
Το Detroit: Become Human κυκλοφόρησε στο Epic Games Store στις 12 Δεκεμβρίου 2019.

[UPDATE 4: 26/5/20 - Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls θα είναι διαθέσιμα τον Ιουνίο στο Steam] Η Quantic Dream με σχετικό post στο Twitter ανακοίνωσε ότι τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls θα είναι διαθέσιμα στις 18 Ιουνίου στο Steam. Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Δείτε το προφίλ του Beyond: Two Souls.

Δείτε το προφίλ του Detroit: Become Human.

Δείτε το προφίλ του Heavy Rain.

Διαβάστε επίσης το review του Detroit: Become Human και και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 20/03/2019 22:20
Χα. Καιρός ήτανε. Ειδικά το Detroit: Become Human.
Notification