Ειδήσεις Τα Games στο Cinema Η παραγωγή της σειράς The Witcher έκανε πρόταση στον Mark Hamill

Η παραγωγή της σειράς The Witcher έκανε πρόταση στον Mark Hamill

Saturday, 15 Feb 2020  | in Τα Games στο Cinema  | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/33/63/50/mark-hamill-42-1581761472.jpg
 

Η παραγωγή της σειράς The Witcher έκανε πρόταση στον Mark Hamill

Για τον ρόλο του Vesemir.

Σύμφωνα με το We Got This Covered, η παραγωγή της σειράς The Witcher, προσέφερε στον Mark Hamill μια θέση στη σειρά, στο ρόλο του Vesemir.

Ο Mark Hamill είναι γνωστός κυρίως για τον ρόλο του Luke Skywalker στο Star Wars. Ο Vesemir, τον οποίο προορίζεται να αναλάβει, είναι ο μέντορας του Geralt of Rivia. Επίσης, ο Hamill έχει δηλώσει στο παρελθόν μέσω Twitter ότι θα ήθελε να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο.

 

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι παραπάνω φήμες, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές με το εν λόγω site.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher θα προβληθεί το 2021.

Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη σεζόν της σειράς The Witcher στο Netflix και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic. Διαβάστε επίσης το review του The Witcher 3.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 28) 15/02/2020 15:03
Βλέπω πως θέλουν να επεκταθούν και στα επόμενα βιβλία....η σειρά θεωρώ πως είναι μάπα...μακάρι να μην συνεχίσει και σε άλλες σεζόνς πέρα από την δεύτερη....πάλι καλά που δεν έκαναν τον Vesemir μαύρο.
Notification