PES 2021: Νέα έκδοση ή update; Τι περιμένουμε

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
PES 2021: Νέα έκδοση ή update; Τι περιμένουμε

PES 2021: Νέα έκδοση ή update; Τι περιμένουμε

Τα bonuses και οι βελτιώσεις.

Το PES 2021 κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και στο GameWorld έχουμε πλέον στα χέρια μας πολλές πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά.

Το νέο ποδοσφαιράκι της Konami βγαίνει σιγά-σιγά από τώρα στα ράφια. Όταν θα πάρετε το κουτί του PES 2021 στα χέρια σας θα παρατηρήσετε ότι γράφει "Season Update". Στην ουσία όμως θα πρόκειται για ένα stand-alone παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να έχετε το PES 2020 για να το παίξετε. Είναι πλήρες παιχνίδι από μόνο του.

Είναι νέα έκδοση, αλλά με ελάχιστες αλλαγές
Η Konami μπορεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και να μην αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποιο demo, αλλά αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες του GameWorld όμως, αυτό που θα παίξουμε φέτος δεν θα είναι ένα "ξερό" update, κοινώς δεν έχουμε να κάνουμε με ένα "PES 2020 με τα νέα ρόστερ", αλλά για μια νέα έκδοση, στην οποία απλά οι αλλαγές δεν είναι πολλές.

PES2021 Standard Edition Retail ENG 10920x1080 edited

Το PES 2021 θα κοστίζει μόλις 25 ευρώ. Με αυτό λαμβάνετε τα εξής. Καταρχήν έχουμε όλα τα νέα ρόστερ των ομάδων. Θα παίξετε δηλαδή με τις νέες μεταγραφές. Έχουμε σχεδιασμό στα πρόσωπα των νέων παικτών, αλλά συν τις άλλοις, θα υπάρχουν νέα γήπεδα και το Euro mode. Στην Ελλάδα θα έχουμε τις τέσσερις ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακό ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό), περιγραφή στα ελληνικά και ελληνική γλώσσα στα μενού.

Αν παίζετε φανατικά myClub περισσότερο από τα άλλα modes, τότε φέτος η Konami θα σας δώσει in-game πόντους και δώρα για να σας ανταμείψει για την εμπιστοσύνη σας. Θα λάβετε Premium Agent για 10 εβδομάδες, 3 ανανεώσεις συμβολαίων κάθε εβδομάδα για 9 εβδομάδες και 1.900 myClub coins, δηλαδή δώρα αξίας 50 ευρώ. Αν δεν σας ενδιαφέρει καθόλου το online τότε δεν υπάρχει λόγος αγοράς, εκτός αν θέλετε να παίξετε το Euro mode, το οποίο θα περιλαμβάνει και Tournament mode.

Στα υπόλοιπα modes συναντάμε τις κλασικές επιλογές για φιλικό, Master League, Become a Legend κ.ο.κ.

Αλλαγές...εκεί που δεν το περιμέναμε
Πέρα από το περιεχόμενο, και των αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί, αξίζει να αναφερθούμε στα εξής. Παίζοντας 2-3 ματσάκια διαπιστώνουμε ότι το gameplay είναι κατά 90% ίδιο. Έχουμε ορισμένες βελτιώσεις στα animations ως προς τις αντιδράσεις παικτών σε κάποιες φάσεις. Το θετικό είναι ότι στρίβουν πιο εύκολα και ο χειρισμός είναι πιο ευέλτικος (πιο "ελαφρύς" θα λέγαμε), όπως επίσης και το παιχνίδι είναι optimized και έχει ταχύτερο loading. Η διαιτησία και το A.I. παραμένουν ίδια, όπως και το μενού, με λίγο πιο φωτεινά χρώματα.

Στα γραφικά έχουμε μια βελτίωση κατά 10-15%, οι παίκτες πάνω στο χορτάρι εμφανίζονται βελτιωμένοι, φαίνονται πιο ρεαλιστικοί και ο φωτισμός είναι κατά πολύ καλύτερος.

PES2021 Standard Edition Retail ENG 10920x1080 edited

Αν παίζατε MyClub στο PES 2020 και είχατε κάνει πρόοδο με την ομάδα σας, τότε θα έχετε ένα veteran bonus στο MyClub του PES 2021. Αρκεί να έχετε ήδη πιάσει κάποια milestones. Δείτε την σχετική ανακοίνωση για τα milestones (επιτεύγματα) που πρέπει να έχετε πετύχει στο PES 2020. Ουσιαστικά όσο πιο πολλούς αγώνες έχετε παίξει, τόσο περισσότερους Special Agents θα αποκτήσετε στο PES 2021.

Το PES 2021 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα είναι συμβατό και με PS5 και Xbox Series X, όταν οι δύο συγκεκριμένες κονσόλες κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε περισσότερα γαι το PES 2021 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 12/09/2020 09:03
H πολύ καλή τιμή του τίτλου είναι κάτι που θα τραβήξει πολλούς χρήστες για αγορά.
Notification