Ο Miyamoto έδωσε ευχές στον...35χρονο πλέον Super Mario!

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Ο Miyamoto έδωσε ευχές στον...35χρονο πλέον Super Mario!

Ο Miyamoto έδωσε ευχές στον...35χρονο πλέον Super Mario!

Κάνε καμία άσκηση και κούρευε το μουστάκι.

35 χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του Super Mario Bros και ο Shigeru Miyamoto, δημιουργός του δημοφιλούς υδραυλικού της Nintendo έχει κάποιες ευχές και συμβουλές στον Mario.

H Nintendo γιορτάζει τα 35 χρόνια του Super Mario με κυκλοφορίες όπως το Super Mario 3D All-Stars για το Switch, παπούτσια και ρούχα σχετικά με το franchise, μεταξύ άλλων. Ο Shigeru Miyamoto, δημιουργός του Mario μίλησε στο CNN για τον χαρακτήρα που δημιούργησε δίνοντας μάλιστα εκτός από τις ευχές του και μερικές συμβουλές.

Η Nintendo πάντως ισχυρίζεται ότι ο Mario είναι 26 ετών, η ηλικία δηλαδή που θα έχει πάντα στον κόσμο του franchise. Πάντως αν ήταν 35 χρονών στην πραγματικότητα, ο Miyamoto θα του ευχόταν ειρήνη και αρμονία στην ζωή του όπως και να κουρεύει το χαρακτηριστικό του μουστάκι. Ο Miyamoto δήλωσε για τον Mario: ''To να ζεις με τρόπο αληθινό για σένα, είναι πολύ πιο ευχάριστο από το να είσαι διαρκή ανταγωνισμό με τους συνανθρώπους σου. Έχεις πολύ δουλειά μπροστά σου οπότε μην ξεχνάς την γυμναστική και την περιποίηση από το μουστάκι σου''.

Το Super Mario 3D All-Stars θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου για Switch και θα περιέχει τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy, αλλά θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Διαβάστε για το Super Mario 3D All-Stars και το νέο Game & Watch με το Super Mario Bros.

Διαβάστε για το Super Mario Bros. 35 και συζητήστε για τη Nintendo στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 16/09/2020 08:46
Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μας υδραυλικό.
Notification