Ειδήσεις Action H Innersloth προσπαθεί να καταπολεμήσει τους cheaters στο Among Us

H Innersloth προσπαθεί να καταπολεμήσει τους cheaters στο Among Us

Friday, 23 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/79/b4/among-us-imposter-1-74-1601984100.jpg
 

H Innersloth προσπαθεί να καταπολεμήσει τους cheaters στο Among Us

Οι παίκτες δέχονται ισχυρό spam attack από hackers. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 6/10/20] Η Innersloth εταιρεία ανάπτυξης του Among Us, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους cheaters οι οποίοι λυμαίνονται και τους servers του ραγδαίως εξελισσόμενου παιχνιδιού.

Οι παίκτες με το μπουν σε κάποιο ματς βλέπουν τα usernames τους να μην είναι αυτά που αρχικά είχαν βάλει, όλη την ομάδα τους να έχει επιστρέψει στην αρχή του level, όπως και την ύπαρξη ενός επιπλέον impostor, καθιστώντας το παιχνίδι εκνευριστικό.

Ο Forest Willard, ένας από τους τρείς προγραμματιστές του Among Us δήλωσε σε συνέντευξή του: ''Προσπαθούμε με ταχείς ρυθμούς να δημιουργήσουμε ένα σύστημα δημιουργίας λογαριασμού, στο οποίο θα μπορούμε ευκολότερα να επέμβουμε και να ασχολούμαστε με τα reports πάνω σε αυτό. Επίσης προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους servers στην ανίχνευση και στο μπλοκάρισμα των hacks. Προσπαθώ να βάλω τους σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις αλλά είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Οπότε θα βελτιωθούν όλα ταυτόχρονα''.

Το ζήτημα είναι ότι οι νίκες στο Among Us δεν προσφέρουν κάποια ανταμοιβή είτε μέσω cosmetics είτε όχι και η παρουσία των cheaters είναι πολύ περίεργη και εν τέλει εκνευριστική. Το παιχνίδι πάντως έχει μεγαλώσει κατά πολύ το fan base του, μετά και το streaming του από πολλούς χρήστες στο Twitch τελευταία. Όπως και στο Fall Guys έτσι και στο Among Us, οι cheaters κολλάνε σα βδέλλες στα δημοφιλή games. Η Innersloth δεν περίμενε την επιτυχία του παιχνιδιού και τώρα προσπαθεί με άμεσες κινήσεις να στήσει ένα setup το οποίο θα αντιμετωπίζει καλύτερα τους cheaters.

[UPDATE: 23/10/20 – Η Innersloth έκανε συντήρηση στους servers του Among Us λόγω του αυξημένου hacking] Χθες εκατοντάδες παίκτες βρήκαν ξαφνικά τις συνομιλίες τους στο παιχνίδι με ανεπιθύμητα μηνύματα που τους έλεγαν να εγγραφούν σε ένα κανάλι YouTube.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, οι παίκτες ανέφεραν ότι τα παιχνίδια τους ήταν γεμάτα με μηνύματα που τους έλεγαν να εγγραφούν σε ένα κανάλι YouTube που ονομάζεται Eris Loris. Πολλά μηνύματα έλεγαν στους παίκτες ότι η συσκευή τους είχε παραβιαστεί ή απειλούσε να χακάρει τη συσκευή του παίκτη εάν δεν είχε εγγραφεί στο κανάλι. Το hack επίσης φαίνεται να εξαφάνισε το φόντο του παιχνιδιού, αφήνοντας όλους να αιωρούνται στο μαύρο κενό του χώρου. Επίσης κάποια μηνύματα περιελάμβαναν συνθήματα για τον Trump. Δείτε τα σχετικά tweets.

 

 

 

Η Innersloth ανέφερε ότι προσπαθεί να λύσει το ζήτημα και έβγαλε σχετική ανακοίνωση ότι θα κάνει συντήρηση στους servers της για να αντιμετωπίσει τα πιθανά hacks. Δείτε την ανακοίνωση της.

Among Us 23 10 2020 15 14 02

Διαβάστε για τον λόγο που η Innersloth αποφάσισε να ακυρώσει το Among Us 2 και συζητήστε για το Among Us στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 07/10/2020 07:46
Όλοι οι cheaters σε σέρβερς για cheaters .Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές αυτό και πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.
Notification