Ειδήσεις Action PUBG Lore: Ιστοσελίδα αφιερωμένη στο υπόβαθρο και την ιστορία του PlayerUknown's Battlegrounds

PUBG Lore: Ιστοσελίδα αφιερωμένη στο υπόβαθρο και την ιστορία του PlayerUknown's Battlegrounds

Tuesday, 27 Oct 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/52/e9/a1/pubg-lore-48-1603791367.jpeg
 

PUBG Lore: Ιστοσελίδα αφιερωμένη στο υπόβαθρο και την ιστορία του PlayerUknown's Battlegrounds

Τα πάντα για τους χαρακτήρες, τα αντικείμενα και τα events.

Με την κυκλοφορία της season 9 του PUBG για PC την προηγούμενη εβδομάδα (για τις κονσόλες αναμένεται στις 29 Οκτωβρίου) , η PUBG Corp ξεκίνησε και το PUBG Lore, μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στο υπόβαθρο του Battle Royale.

Ουσιαστικά η σελίδα λειτουργεί ως fan wiki και σε αυτή θα περιλαμβάνοντα όλα τα επίσημα στοιχεία για τους χαρακτήρες, τα όπλα και τα events του PUBG. Η αλήθεια είναι ότι η ύπαρξη κάποιου background και ιστορίας για το Battle Royale μπορεί να ξενίσει κάποιους, ειδικά όταν ο απώτερος σκοπός του είναι η νίκη και το ''Winner Winner Chicken Dinner''.

To θετικό είναι ότι η PUBG Corp αποφάσισε να μαζέψει όλες τις πληροφορίες για το Battle Royale σε ένα επίσημο site και όχι να κυκλοφορήσει tie-in κόμικς, βιβλία και άλλες αποκλειστικότητες που θα είχαν παραπάνω κόστος και αμφίβολη απήχηση. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι δεν χρειάζεται όλο αυτό, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για ένα παιχνίδι του τύπου του PUBG, αλλά εν τέλει δεν είναι κάτι το αρνητικό.

Το PUBG Lore έχει ανέβει ήδη στο διαδίκτυο και σας προϋπαντεί με διάφορες πληροφορίες για το PUBG. Αυτή την στιγμή, λίγες σελίδες του είναι ακόμα ενεργές αλλά το αρχικό μήνυμα προμηνύει τον σχεδιασμό για τον εμπλουτισμό του site.

Δείτε όλα τα νέα της season 9 και τον νέο χάρτη που περιέχει.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε γι’ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα PUBG. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/10/2020 09:30
Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την ιστορία των χαρακτήρων και αυτό θα δώσει και κίνητρο σε πολλούς να ασχοληθούν περισσότερο.
Notification