Ένας άγνωστος έκλεψε το DualSense από κατάστημα σκίζοντας την συσκευασία

Hot
Ένας άγνωστος έκλεψε το DualSense από κατάστημα σκίζοντας την συσκευασία

Ένας άγνωστος έκλεψε το DualSense από κατάστημα σκίζοντας την συσκευασία

To tweet έχει γίνει viral με περισσότερα από 136.000 likes.

Το PS5 να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και δυσεύρετα συστήματα αυτή την περίοδο, με την εταιρεία να υπόσχεται να υπάρχει μεγαλύτερο απόθεμα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ενδιαφέρον έχει ένα Tweet που έγινε viral, στο οποίο απεικονίζεται μία σκισμένη συσκευασία DualSense και όπως όλα δείχνουν, κάποιος κατάφερε να κλέψει το controller νέας γενιάς από το ράφι ενός καταστήματος σκίζοντας το κάτω δεξιά μέρος του κουτιού και αφαιρόντας το περιεχόμενο του.

Αξιοπερίεργο είναι ότι έχουν γίνει 14,700 retweets και 136.000 likes σε λιγότερο από δύο ημέρες. H απήχηση του συμβάντος είναι σαφώς τεράστια, όμως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το αν ο κλέφτης τελικά πιάστηκε ή κατάφερε να πάρει μαζί του το κλεμμένο DualSense. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία κατακριτέα πράξη που μας υπενθυμίζει ότι η έλλειψη αποθεμάτων από την Sony δεν είναι και το σημαντικότερο ζήτημα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα για το Update του Steam που επιτρέπει την χρήση του DualSense σε PC. και συζητήστε για το PS5 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/11/2020 08:31
Δυστυχώς ανάμεσα μας κυκλοφορούν και τέτοιοι τύποι και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα.
Notification