Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Skybound Games: Γενική Συζήτηση

05 Apr 2018 14:34 #214372 by Γιώργος Λόλας
Skybound Games
Η Skybound Entertainment επεκτείνεται στην έκδοση games.

Η Skybound Entertainment που έγινε γνωστή μέσω των comic book series του The Walking Dead θα ανοίξει ένα gaming παράρτημα με την ονομασία Skybound Games. Υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο συνιδρυτής της 505 Games Ian Howe, ενώ τα δύο πρώτα games που θα εκδώσει θα είναι τα Slime Rancher και The Long Dark.

Ο Howe δήλωσε ότι είναι ευτυχής που θα συνεργαστεί με τους David Alpert και Robert Kirkman, ενώ ανέφερε ότι η εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία στους developers να επεκτείνουν τα games τους και σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας πέρα από τα video games. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα games που θα εκδοθούν από την Skybound Games πολύ πιθανόν να αποκτήσουν τα δικά τους comics ή ακόμα και τηλεοπτικές σειρές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jan 2023 03:24 #269366 by Nikos Georgopoulos
H Skybound Entertainment προσκαλεί τον κόσμο να επενδύσει μετοχές στην εταιρεία.
Σε συνεργασία με την πλατφόρμα Republic.

H Skybound Entertainment είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, γνωστή για το The Walking Dead, στην οποία όλοι πλέον μπορείτε να επενδύσετε μετοχικά κεφάλαια .

H γνωστή εταιρεία από το Los Angeles ανακοίνωσε την πρώτη Regulation A+ καμπάνια της, που σημαίνει πως όλοι μπορείτε να επενδύσετε τις μετοχές σας στην συγκεκριμένη εταιρεία. Θα πρέπει να γνωρίζετε ωστόσο πως οποιουδήποτε τύπου επενδύσεις έχουν σημαντικό ρίσκο και θα πρέπει να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν σας. Η Skybound συνεργάζεται με την πλατφόρμα Republic στην καμπάνια Regulation A+ και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής παραπάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια με περισσότερους από 4.600 ενεργούς επενδυτές. Η πλατφόρμα είναι πλέον ανοιχτή σε όλους και οι αριθμοί αναμένεται να αυξηθούν.Ο CEO της Skybound, David Alpert, είπε πως το άνοιγμα της εταιρείας στις δημόσιες επενδύσεις προσκαλεί τους fans να αποκτήσουν το δικό τους μερίδιο στην εταιρεία και επιτρέπει τους εργαζομένους της Skybound να έρθουν σε επαφή με τους fans σε άλλο επίπεδο. Οι επενδυτές θα πρέπει να βάλουν 500 δολάρια τουλάχιστον για να αποκτήσουν μετοχές στην εταιρεία. Η Skybound ιδρύθηκε από τον creator του The Walking Dead, Robert Kirkman, και τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί πέρα από την γνωστή σειρά με τα ζόμπι

Η Skybound πέρα από το The Walking Dead διαχειρίζεται μια εταιρεία publishing και έχει ασχοληθεί με τίτλους όπως τα WrestleQuest, Escape Academy, The Big Con και Before Your Eyes. Η Skybound συνεργάστηκε πρόσφατα με την Striking Distance για το marketing και την διανομή του The Callisto Protocol. Επίσης, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει την φυσική διανομή των τίτλων Cuphead, Psychonauts 2, Gang Beasts, Ori and the Will of the Wisps και Untitled Goose Game.

Η Skybound, στον τομέα του κινηματογράφου, συνεργάστηκε με την Paramount Pictures για την επερχόμενη ταινία Dracula με πρωταγωνιστές τους Nicholas Hoult και Nicolas Cage. Επίσης, η συγκεκριμένη εταιρεία, όσον αφορά την τηλεόραση, βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του Invicible του Amazon Prime και έχει περισσότερα από 75 projects που βρίσκονται στο στάδιο του development . Όπως δήλωσε και η ίδια η εταιρεία “Μας αρέσει να παραμένουμε απασχολημένοι”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification