Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

H Niantic καταθέτει μήνυση εναντίον δημιουργών εφαρμογής για cheats στο Pokémon Go.

10 Jul 2019 12:10 - 10 Jul 2019 12:11 #225779 by Σταύρος Αντωνόπουλος
H εταιρίας ανάπτυξης του Pokémon Go έχει κινηθεί ήδη εναντίον της ομάδας hackers.

Απ ότι φαίνεται η εταιρία ανάπτυξης του Pokémon Go, Niantic, κατέθεσε ήδη μήνυση εναντίον μιας ομάδας hackers οι οποίοι δημιούργησαν εφαρμογή που βοηθά τους παίκτες να εξαπατήσουν το παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το Business Insider, η εταιρία έχει καταθέσει αγωγή εναντίον των Ryan "ElliotRobot" Hunt, Alen "Ios n00b" Hundur αλλά και 20 άλλων μελών της ομάδας hacker, Global ++. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί μια ένωση hackers η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη και την Niantic για την διανομή της εφαρμογής PokeGo++, για το Pokémon Go. Επιπλέον η Niantic ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή όχι μόνο παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των δημιουργών της εφαρμογής, αλλά δίνει και στους παίκτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή τους, ένα αθέμιτο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Ωστόσο η Global++ κατηγορείται ότι επωφελείται από μη εξουσιοδοτημένες εκδοχές ενός άλλου παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας της Niantic, το Ingress, ενώ φημολογείται ότι έχει δημιουργήσει ήδη μια εφαρμογή με όνομα Potter++ ώστε οι παίκτες να εφαρμόζουν cheats στο επερχόμενο Harry Potter: Wizard Unite. Μια beta έκδοση του νέου παιχνιδιού Harry Potter έχει κυκλοφορήσει ήδη σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, με αποτέλεσμα η εταιρίες να εκφράζουν την ανησυχία τους ότι το Potter++ θα βλάψει τις πωλήσεις του παιχνιδιού, ζητώντας από την Niantic να λάβει δράση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification