Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

H Twitch Streamer Quqco δέχτηκε προσωρινό ban του λογαριασμού της

More
17 Sep 2019 15:49 - 17 Sep 2019 15:50 #226982 by ProfGameboy
ProfGameboy created the topic: H Twitch Streamer Quqco δέχτηκε προσωρινό ban του λογαριασμού της

H Twitch Streamer Quqco δέχτηκε προσωρινό ban του λογαριασμού της

Λόγο της Chun-Li Cosplay στολής που φορούσε την ώρα του stream.

O λογαριασμός της Twitch Streamer, Quqco δέχτηκε ένα προσωρινό ban καθώς σύμφωνα με το Twitch, παραβίασε τους κανόνες περί " σεξουαλικού περιεχομένου και σεξουαλικών απρεπέστατων ενεργιών".

Απ' ότι φαίνεται η streamer ξεκίνησε το καθιερωμένο stream της εβδομάδας, φορώντας μια cosplay στολή ενός εμβληματικού χαρακτήρα του Street Fighter με όνομα Chun-Li. Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη ένδυση είναι αρκετά προκλητική, καθώς αφήνει ακάλυπτα αρκετά σημεία του σώματος. Ωστόσο η Quqco φαίνεται να δήλωσε στους fans της ότι αγόρασε την στολή ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φορά συνήθως, ώστε να καλύπτεται παραπάνω με σκοπό να μην προκαλέσει την κοινότητα του Twitch. Παρ όλα αυτά η ιδία δήλωσε στο Kotaku ότι μια ομάδα από "trolls" την είχαν βάλει στο στόχαστρο τους για αρκετό καιρό, κάνοντας μαζικά reports εναντίον της.

Βεβαια ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον Αύγουστο με την ιδία streamer να φορά μια στολή της Mai Shiranui από το King of Fighters. Τότε η ιδία είχε ισχυριστεί ότι είχε στοχοποιηθεί από μέλη του LivestreamFail. Η συγκεκριμένη ομάδα αργότερα με δήλωση της, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη με το περιστατικό. Ωστόσο οι moderators της ομάδας φαίνεται ότι ψεύδονται συνεχως αφού παρατηρήθηκε ότι μέλος της ομάδας έγραψε κάτω από άρθρο του Kotaku ότι, είδε το stream της Quqco και της έκανε report απευθείας, χαρακτηρίζοντας την και "thot".

Από την άλλη μεριά η Quqco με ανάρτηση της στο Twitter ανέφερε το συγκεκριμένο περιστατικό ανεβάζοντας το μήνυμα που έλαβε από το ενώ δήλωσε:
"Μόλις ξανά δέχτηκε ένα ban από το Twitch λόγο της Chun Li στολής που φόρεσα. Είμαι πλήρως καλυπτόμενη. Δεν καταλαβαίνω το Twitch Support και τους κανονισμούς του περί σεξουαλικού περιεχομένου."

Οι κανόνες που έχει θέσει το Twitch όσον αφορά την προσβλητική και αποκαλυπτική ένδυση έχουν μια τελείως αόριστη έννοια. Συγκεκριμένα λόγο του κενού αυτού οι κανόνες συμπεριλαβαίνουν ένα κείμενο στο οποιο εξηγούν το σκεπτικό της πλατφόρμας, το οποίο και αναφέρει τα εξής:

"Ως παράδειγμα κάτι που είναι αποδεκτό για να φορά κάποιος στο γυμναστήριο ή την παραλία ίσως θεωρηθεί ακατάλληλο για ένα stream στην κουζίνα ή το γραφεί σας. Έτσι στα πλαίσια μιας ενημέρωσης που θέλουμε να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε τους creators, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν εξετάζουμε μόνο την ένδυση που αναφέρεται σε ένα report αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κάποιος φορά μια συγκεκριμένη ένδυση. Βασικά σημεία που παραβιάζουν τους κανόνες μας είναι ρούχα που εστιάζουν στην ανάδειξη των γεννητικών οργάνων, στους γλουτούς ή τις θηλές του στήθους. Γενικότερα όσα υποδήματα υποδηλώνουν σεξουαλικά υπονοούμενα, απαγορεύονται ρητά."

Τόσο η κοινότητα του Twitch όσο και η ίδια η Quqco δεν ικανοποιήθηκαν από την απάντηση του Twitch, καθώς δεν προσδιορίζεται ο τρόπος με τον οποίο κάποιος αποφασίζει για το ποια ρούχα υποδηλώνουν την σεξουαλικά υπονοούμενα.
Attachments:
Last Edit: 17 Sep 2019 15:50 by ProfGameboy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.509 seconds
Notification