Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dreamhaven: Γενική συζήτηση

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Away
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
23 Sep 2020 17:14 #239284 by Manos
Manos created the topic: Dreamhaven: Γενική συζήτηση
Ο Mike Morhaime, συνιδρυτής της Blizzard, ξεκίνησε μια νέα εταιρεία με την ονομασία Dreamhaven.

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικάνικης εταιρείας σταμάτησε από την gaming βιομηχανία τον Οκτώβριο του 2018. Τώρα, δύο χρόνια μετά, επιστρέφει με ένα νεό εγχείρημα. Η εταιρεία του θα βρίσκεται στο Irvine της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η Dreamhaven έχει ήδη δύο ομάδες, στις οποίες εργάζονται πολλοί βετεράνοι της Blizzard που έφυγαν μετά τον ορηαιμε.

Η μία εταιρεία ανάπτυξης είναι η Moonshot, στην οποία ηγείται ο Jason Chayes, επικεφαλής παραγωγής του Hearthstone, ενώ μαζί του βρίσκονται ο Dustin Browser, game director του StarCraft 2 και ο Ben Thompson, creative director του Hearthstone. Ο Chayes δήλωσε ότι η ομάδα του διαθέτει "περιέργεια και κουράγιο".

Η άλλη εταιρεία ανάπτυξης είναι η Secret Door, της οποίας ηγείται ο Chris Sigaty, επικεφαλής παραγωγής του Hearthstone, ενώ μαζί του βρίσκονται ο Eric Dodds, director του Hearthstone και ο Alan Dabiri, ο οποίος εργάστηκε στα Warcraft 3 και StarCraft 2. Ο Sigaty δήλωσε ότι η Secret Door "έχει ως στόχο να φέρει τους παίκτες κοντά ".

Οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες ανάπτυξης θα μπορούσε άνετα να βγάλει ένα καλό Card game. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα καλό Real-Time Strategy γιατί δεν έχουμε και πολλά τελευταία.

Η Dreamhaven απασχολεί 27 εργαζόμενους. Της εταιρείας ηγούνται ο Mike Morhaime (διευθύνων σύμβουλος) και η σύζυγός του Amy, διευθύντρια του λειτουργικού τμήματος."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.264 seconds
Notification