Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendogs για το DS

16 Jul 2007 13:29 - 16 Jul 2007 17:25 #35314 by Χρήστος Αρχοντάκης
Οταν αγορασα το DS είχε μεσα δωρο αυτο το παιχνιδι.Οταν το πρωτοειδα ειπα αυτο δεν ειναι για μενα ειναι για μικρα παιδια.Ομως εκανα λαθος αν θελεις ενα κατοικιδιο και δεν μπορεις να το εχεις στην πραγματικοτητα τοτε ειναι η τελεια επιλογη.Ανταποκρινεται σχεδον απολυτα στις ανθρωπινες απαιτησεις.
Εγω επαιξα μονο τα labrador & friends.
Οσο για τα υπολοιπα βγηκαν τις ακολουθες ημερομηνιες
Chihuahua & Friends:31/10/05
Dachshund & Friends:22/9/05
Dalmatian & Friends:16/6/06
Εσεις πια εκδοση παιξατε και γιατι σας αρεσε?

Tο review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2007 15:23 #35325 by Kostas Kefallinos
Γιατι δε ζηταει Proplan,δε θελει grooming,δε κανει τσισα και οταν τα "φτηνει" απλα του αλαζεις μπαταριες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2007 17:00 #35349 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ξεχασες και κατι... ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2022 00:53 #264147 by Nikos Georgopoulos
TikToker έγινε viral επειδή βρήκε μία χαμένη κασέτα Nintendogs και "έσωσε" τα σκυλάκια που περιείχε




Ξεπέρασε τις 640.000 προβολές.

Ο TikToker Bennypvideo έγινε viral επειδή βρήκε μία κασέτα Nintendogs και "έσωσε" τα σκυλάκια που περιείχε.

Ο Ben ανακάλυψε στην πεταμένη κασέτα στο τρένο με το οποίο γύριζε από μία συναυλία. Αφού γύρισε σπίτι του την καθάρισε, την έβαλε στο DS του ανακάλυψε δύο χαμένα σκυλάκια. 

@bennypvideo what do I do now? #animalrescue #fypシ #lostgame #nintendogs #nintendo #dogowners #fyp ♬ original sound - bennypvideo

Για τη συγκεκριμένη ιστορία, ο Ben ανέβασε τρία videos το TikTok, τα οποία έγιναν viral και ξεπέρασαν τις 640.000 προβολές.

@bennypvideo this is not how I saw this going #animalrescue #dogsofttiktok #fyp #nintendo #gamer ♬ original sound - bennypvideo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 May 2022 11:33 #264397 by Nikos Georgopoulos
Το TikTok θα έχει σύντομα κατηγορία gaming




Θα λειτουργούν ως free-to-play με διαφημίσεις.

Το TikTok θα εστιάσει στο gaming.

Σύμφωνα με το Reuters, το δημοφιλές app διεξάγει δοκιμές του TikTok app, με τις οποίες επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν games εντός της εφαρμογής. Το TikTok έχει ήδη 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως και η προσθήκη των games στην πλατφόρμα θα αύξανε, θεωρητικά τουλάχιστον, τον μέσο χρόνο χρήσης του χρήστη στην εφαρμογή και θα απέφερε περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις, σύμφωνα με αναφορά. Το TikTok είναι ήδη ένα μεγαθήριο, ξεπερνώντας πρόσφατα το YouTube, σύμφωνα με ορισμένες μετρήσεις.

Το TikTok θα επεκτείνει τις δοκιμές των games του σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας το επόμενο διάστημα, και αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόλις το τρίτο τρίμηνο του 2022. «Ψάχνουμε πάντα τρόπους για να εμπλουτίσουμε την πλατφόρμα μας και να δοκιμάζουμε τακτικά νέες δυνατότητες και ενσωματώσεις που φέρνουν αξία στην κοινότητά μας», είπε ένας εκπρόσωπος του TikTok στο Reuters.

Το TikTok έχει ήδη κάποια games, στην πραγματικότητα, καθώς τα παιχνίδια Zynga Disco Loco 3D και Garden of Good προστέθηκαν στην πλατφόρμα στο παρελθόν. Ωστόσο, το TikTok φιλοδοξεί να προσθέσει περισσότερα games. «Ενώ η εταιρεία θα ξεκινήσει με minigames, τα οποία τείνουν να έχουν απλούς μηχανισμούς παιχνιδιού και σύντομη διάρκεια, οι φιλοδοξίες για το gaming εκτείνονται πέρα ​​από αυτό», δήλωσε μία πηγή στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Τα TikTok games θα έχουν «πιθανότατα» διαφημίσεις και τα έσοδα θα κατανεμηθούν μεταξύ του κατόχου του TikTok, ByteDance και των developers . Θυμίζουμε ότι το TikTok έκανε κινήσεις στον χώρο του gaming και παλιότερα. Το 2021, η ByteDance αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης Moonton με έδρα την Σαγκάη.

Μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή, το Snapchat, διαθέτει ήδη games.

Διαβάστε για τον TikToker που έγινε viral επειδή βρήκε ένα Nintendogs cartridge και έσωσε τα ζωάκια που είχε μέσα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2022 11:35 #265306 by Nikos Georgopoulos
D&D TikToker ρίχνει εικοσάπλευρο ζάρι για να αποφασίσει τι θα βάλει στο σάντουίτς του




Roll for Sandwich.

Ο Jake Pauwels είναι ένας TikToker, ο οποίος παίζει πολύ Dungeons & Dragons. Χρησιμοποιεί ένα ζάρι D20 (εικοσάπλευρο) για να αποφασίσει τι θα βάλει στο σάντουίτς του. Έχει πάνω από 800.000 followers στο TikTok, πολλοί από τους οποίους έρχονται για το ζάρι και το event...Roll for Sandwich, όπως το ονομάζει.

Το Pauwels συνήθως ξεκινάει ρίχνοντας ένα εξάπλευρο ζάρι σε έναν υπέροχο πύργο με ζάρια, ο οποίος είναι τοποθετημένος δίπλα σε ένα πιάτο ή χαρτί με ένα διάγραμμα που σημειώνει πιθανά συστατικά. Έτσι επιλέγει είδος ψωμιού, κρέατος (έως και φυστικοβούτυρου), μετά τυρί κ.ο.κ. Στο τυρί χρησιμοποιεί D20 για τα είδη τυριού. Μετά έχει και πολλά είδη από σως. Μπορεί να του τύχει από αλμυρή, μέχρι γλυκιά σως και να καταστρέψει το σάντουιτς!



Το Roll for Sandwich πάντως έχει γίνει viral και πολλοί μπορεί να εμπνευστούν από αυτό για να δημιουργήσουν...άλλα viral πράγματα με ζάρια. Για παράδειγμα, ο TikToker Jared Frazier ζήτησε άδεια για να ξεκινήσει μία δική του σειρά με ζάρια, το Roll for Cocktail.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2022 19:33 #265607 by Nikos Georgopoulos
TikToker τροποποίησε το αυτοκίνητό του με περιφερειακά Wii




Το Miata έγινε...Wiiata!

Πρόσφατα, ένας λάτρης του αυτοκινήτου πήγε στο TikTok και τροποποίησε το Miata του χρησιμοποιώντας περιφερειακά Nintendo Wii. Ο χρήστης του TikTok Tyler Atkin, γνωστός και ως "Ttptng", καταγράφει την πρόοδό του στη τροποποίηση του Miata του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ενώ λαμβάνει προτάσεις από τους viewers.

Στις 24 Ιουνίου, ο Ttptng δημοσίευσε το πρώτο τους βίντεο στο οποίο αντικατέστησε το τιμόνι του αυτοκινήτου του με ένα τιμόνι Wii Mario Kart, με το Wii Remote συνδεδεμένο σε αυτό. Την επόμενη μέρα ανέβασε ένα άλλο βίντεο με το Miata του το οποίο οδηγούσε με το τιμόνι του Mario Kart και είπε: «Ήταν μια φρικτή εμπειρία». Όμως, παρά τη φρικτή εμπειρία, αυτό δεν τον εμπόδισε να προσθέσει περισσότερα αξεσουάρ Wii στο αυτοκίνητό του.

@ttptng Whats been your favourite part of the wiiata so far? Or is it gonna be whats coming at the end due to more than popular demand?? #fyp #foryou #foryoupage #trending #wii #wiiata #wiicar #mariokart #nintendowii #miat #yata #miata #cars #carsoftiktok #cartok #mx5 #mx5miata #mazdamx5 #miatamx5 #wiimx5 #wiisports #mariokartwii ♬ Very Good Very Nice - Bck

Στη συνέχεια, στις 29 Ιουνίου, έγινε μια άλλη τροποποίηση, αντικαθιστώντας το μοχλό ταχυτήτων με ένα Wii Nunchuk. Με τη βοήθεια κάποιων εργαλείων και σούπερ κόλλας, τοποθέτησε το Nunchuk και το χρησιμοποίησε ως μοχλό ταχυτήτων.

Στις 4 Ιουλίου το Miata αναφέρεται πλέον ως "Wiiata" σε ένα νέο βίντεο. Στο ίδιο βίντεο, τον βλέπουμε να αντικαθιστά τα πατάκια με πατάκια γιόγκα Wii Fit για να ταιριάζει στο γενικό θέμα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, έφτιαξε βίντεο ξανά στις 6 Ιουλίου, αυτή τη φορά για να δείξει πώς αντικατέστησαν τη λαβή των φρένων έκτακτης ανάγκης με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ Wii. Στο τέλος του βίντεο, πειράζουν να αντικαταστήσουν το ραδιόφωνό τους με μια κονσόλα Wii. 

@ttptng Replying to @billybowen1 wiiata is well away - and i know y’all want the console radio, stay till the end? #fyp #foryou #foryoupage #trending #viral #wii #mariokart #nintendowii #mario #miata #miat #yata #wiisports #wiisportsresort #wiibowling #cars #car #carsoftiktok #cartok #carhub #cartokhub ♬ Low Down - venbee & Dan Fable

Μετά από αυτό, δημοσίευσε μια σειρά βίντεο όπου βγάζουν το αυθεντικό ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μαζί με όλα τα καλώδια που συνδέονται. Στη συνέχεια εξηγούν πώς, για να χρησιμοποιήσετε την κονσόλα Wii ως ραδιόφωνο, το Wiiata πρέπει να είναι σωστά καλωδιωμένο και δείχνουν επίσης πώς ταιριάζει το Wii μέσα στο αυτοκίνητο. Ένα βίντεο εξηγεί επίσης πώς κάνουν 3D print ένα σύστημα ήχου surround και προσπαθούν να καταλάβουν πώς να τοποθετήσουν τη γραμμή αισθητήρων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.