Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Star Citizen (PC)

14 Oct 2012 12:51 #113291 by eliminator
Star Citizen (PC) was created by eliminator
Star Citizen: Η συνέχεια του Wing Commander



Μία νέα online εμπειρία απ' τον δημιουργό του Wing Commander. Αναμένεται το 2014.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Oct 2012 01:49 #113463 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν συμφωνώ με την γνώμη ότι είναι Strategy το Star Citizen, αλλα αφού έχει ανοιχτεί θέμα λέω να μην ανοίξω άλλο (εξάλλου, δεν ξέρω που να το ανοίξω!).

Λοιπόν, βγήκε και στο Kickstarter και έχει και πολύ καλό βίντεο.
Εγώ την έκανα την προσφορά μου, εσεις;

www.kickstarter.com/projects/cig/star-citizen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2013 13:00 #127738 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 8/7/2013] Ο Chris Roberts, δημιουργός του Star Citizen εξηγεί σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών την φιλοσοφία της οικονομίας στον διαστημικό κόσμο του ομώνυμου τίτλου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το οικονομικό σύστημα δεν είναι περίπλοκο αλλά πολύ σημαντικό για την επιβίωσή σας. Η παραγωγή των εργοστασίων σας θα εξαρτάται άμεσα από τις πρώτες ύλες που θα διαθέτετε ακόμα και σε στοιχεία που φαίνονται αυτονόητα σε άλλα strategy όπως τα πυρομαχικά. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[center:2y4sowoz][youtube:2y4sowoz]
[/youtube:2y4sowoz][/center:2y4sowoz]

Η μεταφορά των πολύτιμων προμηθειών στα εργοστάσιά σας θα γίνεται από αντίστοιχα σκάφη πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ευάλωτα σε αντίπαλες επιθέσεις. Έτσι θα πρέπει να συνοδεύονται από άλλα μαχητικά σκάφη για την ασφάλειά τους. Από αυτά μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η ίδια η διαδικασία της παραγωγής προκαλεί μια σειρά άλλως αντιδράσεων καθιστώντας το όλο οικονομικό σύστημα του Star Citizen αρκετά ενδιαφέρον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jul 2013 09:36 #127799 by Γιώργος Λακαφώσης
Φαίνεται εξαιρετικό και πολύ δύσκολο θα το δοκιμάσω σίγουρα όταν έρθει η ώρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2013 03:27 #128018 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ξέρετε τι σκέφτομαι; Επειδή το παρακολουθώ στενά το συγκεκριμένο παιχνίδι...
Φοβάμαι μην τείνει να ζητάει Online. Και τι εννοώ με αυτο, μια και όλοι ξέρουμε πως μιλάμε για ένα Wing Commander. Προσωπικά πιστεύω οτι μιλάμε για την εξέλιξη του Privateer. Ναι μεν θα έχει μια κλασσική ιστορία σαν του wing commander όταν θα έχουμε την επιλογή να καταταχθούμε στο Ναυτικό αλλά όπως δήλωσε σε συνεντεύξεις του ο Roberts αυτό ουσιαστικά θα είναι η αρχή. Ενα είδος tutorial για τον αχανή κόσμο του παιχνιδιού. Ενώ έκανες σαφές πως θα υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ παικτών.
Πρόσφατα έδωσαν μερικές πληροφορίες για την οικονομία του παιχνιδιού! Γιατί να μας νοιάζει η οικονομία;
αΠο τα παραπάνω νομίζω πως έχουμε να κάνουμε με την εξέλιξη του space simulation/space opera / freelancer πείτε το όπως θέλετε.
Το πως θα δουλεύει Online μένει να το δούμε αλλά ποντάρω πως θα έχει τέτοια λειτουργία...


Για να μην παρεξηγηθώ το συγκεκριμένο παιχνίδι υποτίθεται πως θα παίζει και κανονικά σαν single player. Αυτό που θέλω να πω με τα παραπάνω είναι πως φοβάμαι να μην γίνει τελικά ένα MMO αν και εκεί πάει το πράγμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2014 20:51 #143131 by Κονιαρης Ανδρεας
Σε μερικές ώρες από την στιγμή που γράφονται αυτές η γραμμές γίνεται η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Dog Fighting Module (DFM) στην PAX EAST της Βοστόνης των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα στης 04:00 τα ξημερώματα της παρασκευής 11/04/2014 θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση σε αυτόν τον σύνδεσμο .

Για τους μη μυημένους να πω ότι το DFM είναι κομμάτι του Star Citizen του παιχνιδιού που προβλέπετε να βγει το 2015 και έχει συγκεντρώσει 41 εκατομμύρια δολάρια μόνο από προσφορές παικτών που θέλουν να ασχοληθούν μαζί του όταν θα κυκλοφορήσει! Είναι το προσωπικό στοίχημα-όραμα του Chris Roberts (Freelancer,Wing Commander)και αξίζει πιστεύω την προσοχή σας.

Για μας τους καμένους του είδους το ραντεβού έχει δοθεί στο mumble (της guild μου όχι του gameworld προς αποφυγή παρεξηγήσεων) για τις 4 το πρωί με καφέ και κουλουράκια άντε και κανά ποτάκι για τους μερακλήδες. Αν δεν αντέχετε το ξενύχτι ψάξτε για βιντεάκια αύριο στο internet θα υπάρχουν χιλιάδες :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2014 14:43 #143171 by Κονιαρης Ανδρεας
Στις 05:00 ώρα Ελλάδος και με μια ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η ζωντανή σύνδεση με το χώρο που γινόταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση του DFM του star citizen στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με 27.000 άτομα να παρακολουθούν μέσο διαδικτύου ο Chris Roberts πήρε το λόγο και έκανε επίδειξη του παιχνιδιού.
Τα τεχνικά προβλήματα πολλά ,αρκεί να σας πω ότι το multiplayer μεταξύ των μελών της ομάδας που αναπτύσσει το παιχνίδι δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση τελείωσε πρόωρα με τον πρόεδρο να ζητά συγγνώμη και να υπόσχεται ότι στο τέλος του μήνα ή στα μέσα του Μαΐου το DFM θα δοθεί στο κοινό χωρίς προβλήματα. Βέβαια το παιχνίδι είναι pre-Alfa και όσοι από μας έχουμε εμπειρία από Alfa και beta παιχνιδιών ξέρουμε ότι αυτού του είδους τα προβλήματα είναι συνηθισμένα και αναμενόμενα.

Ας περάσουμε στα θετικά της παρουσίασης. Τα γραφικά ήταν απίστευτα και το επίπεδο ρεαλισμού στην πτήση του σκάφους ότι καλύτερο έχουμε δει σε διαστημικό εξομοιωτή εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αυτά που αποκάλυψε ο Roberts στη παρουσίαση είναι ότι το DFM δεν θα είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού αλλά μια ανεξάρτητη αρένα. Οι παίχτες θα μπορούν να επιλέξουν να κάνουν ελεύθερη πτήση ή τέσσερα διαφορετικά PVP σενάρια.
Θα υπάρχουν πίνακες με τους καλύτερους πιλότους κάθε εβδομάδα στον ιστιότοπο του παιχνιδιού και οι παίκτες που αγόρασαν διαστημόπλοιο μεγαλύτερο από μονοθέσιο μαχητικό θα πάρουν ένα δανεικό από το παιχνίδι για να μπορούν να συμμετάσχουν.

Στη δεύτερη φάση του DFM θα συμμετάσχουν μεγαλύτερα πλοία και στην τρίτη φάση μετά από κάποιους μήνες θα προστεθούν και φρεγάτες τύπου Idris.
Στη συνέχεια θα προστεθεί το FPS κομμάτι του παιχνιδιού όπου οι παίχτες θα μπορούν να εμπλακούν σε μάχες σώμα με σώμα με τους ψηφιακούς χαρακτήρες τους και τελευταίο κομμάτι πριν την Beta στις αρχές του 2015 θα είναι η single-player καμπάνια που ονομάζετε ‘Μοίρα 42’.Το παιχνίδι φαίνετε πολλά υποσχόμενο και μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2014 15:33 - 14 Apr 2014 22:35 #143291 by Κονιαρης Ανδρεας
Το παιχνίδι δεν είναι strategy είναι space sim MMO και αποτελεί κατηγορία από μόνο του ,πάρτε μια γεύση από gameplay όπως παρουσιάστηκε στην pax east στο παρακάτω λινκ και περιμένω σχόλια.
[youtube:3hr6w238]
[/youtube:3hr6w238]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Apr 2014 19:46 #143297 by eliminator
Replied by eliminator on topic Star Citizen (PC)
Πραγματικά είναι πολύ πρωτότυπο και θα συμφωνήσω πως είναι ένα είδος από μόνο του. Τα γραφικά δείχνουν ωραία και εθιστικό το gameplay, αναμένουμε περισσότερα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2014 15:58 #143328 by Κονιαρης Ανδρεας
42 εκατομμύρια δολάρια συγκέντρωσε εχθές το βράδυ το star citizen ποσό ρεκόρ για παιχνίδι χρηματοδοτούμενο από το κοινό.Επόμενος στόχος τα 44 σύμφωνα με τους υπεύθυνους του παιχνιδιού.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν,γεγονός είναι ότι πριν την παρουσίαση στην pax east υπήρχαν 3500 ακόμα ελεύθερες θέσεις για την pre-alfa που ξεκινάει σε 1-2 μήνες και τώρα έχουν μείνει μόνο 900,το ποιο πιθανό σε 48 ώρες να μην έχει μείνει καμιά!Εγώ πάντως και μερικοί φίλοι το κάναμε το ατόπημα και πήραμε διαστημόπλοια, τώρα αν την πατήσαμε ο χρόνος θα δείξει λολ,Kαι επειδή φεύγω για Πάσχα στο χωριό για 10 μέρες σας αφιερώνω το παρακάτω νέο 18λεπτο βίντεο άντε και καλό Πάσχα.[youtube:1f8rhpk8]
[/youtube:1f8rhpk8]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification