Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Stalker Online

04 Oct 2019 00:38 #227448 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία ανάπτυξης Mobile Technologies LLC ανακοίνωσε ένα νέο MMO με την ονομασία Stalker Online.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σοβιετικού στυλ θα κυκλοφορήσει στο Steam Early Access στις 15 Οκτωβρίου. Το σενάριο θα διεξάγεται σε μια περιοχή γεμάτη ραδιενέργεια, σοβιετικές στρατιωτικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μεταλλαγμένους. Παίζοντας θα ανεβάζετε skills, θα μπαίνετε σε factions και θα κάνετε customize και upgrade τα όπλα σας.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2020 17:31 #236401 by Τάσος Μαναριώτης
Το Stalker Online είναι ένα δωρεάν MMO που έχει μεγάλη απήχηση κυρίως στην Ρωσία και σύμφωνα με το Cybernews, hackers κατάφεραν να μπουν στην βάση δεδομένων των χρηστών και να κάνουν leak 1,2 εκατομμύρια στοιχεία χρηστών καθώς και άλλα 136.000 από το forum του παιχνιδιού.



Το Cybernews πρόσθεσε πως η βάση δεδομένων μπήκε για πώληση σε ένα forum από hackers εδώ και ένα μήνα και ζητάει από τους παίκτες να αλλάξουν τους κωδικούς τους. Δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις αν ξέφυγαν πιο ευαίσθητες πληροφορίες όπως πληροφορίες πιστωτικών καρτών αλλά όσοι χρησιμοποιούν το ίδιο ζευγάρι username-password και σε άλλες υπηρεσίες θα πρέπει να προσέχουν. Η εταιρία που διεξήγαγε την έρευνα έχει βγάλει την βάση δεδομένων από την αγορά αλλά οι λογαριασμοί μπορεί ήδη να έχουν κλαπεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification