Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

EVE Echoes: Free-to-play spin-off του EVE Online για κινητά

02 Dec 2019 20:38 - 04 Dec 2019 13:52 #228879 by Γιώργος Τζίτζιφας

Το δωρεάν spin-off του EVE Online για κινητά βρίσκεται σε open beta.

Αν και το EVE Echoes διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν και αναπτύσσεται από την κινεζική εταιρεία ανάπτυξης NetEase, με μια πρώτη ματιά έχει πολλά κοινά με το EVE Online. Η γενικότερη αισθητική και τα βασικά είναι στην ουσία τα ίδια, πετάτε γύρω από το New Eden, ταξιδεύεται σε πλανήτες και σταθμούς, κάνετε εμπόριο και πολεμάτε. Πρόκειται για ένα sandbox MMO, στο οποίο χρησιμοποιούνται πολλά από τα ίδια συστήματα του gameplay, αλλά διαμορφωμένα για κινητά και tablets.

Η open beta περιέχει ένα νέο tutorial το οποίο θα σας μάθει τα βασικά και θα σας δώσει ένα καλύτερο πλοίο για να ξεκινήσετε και επιπλέον έχουν εισαχθεί drones, εξειδικευμένα πλοία, επιπλέον modules και storyline missions, ενώ έχει προστεθεί το Trading Centre όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγοραπωλησίες.

Κάντε κλικ για να τα κατεβάσετε, εδώ για Android και εδώ για iOS

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 May 2021 08:55 #250941 by ksmyrn
Ως παλιός παίκτης του EVE Online και νυν παίκτης του EVE Echoes, μπορώ να πω ότι έγινε αρκετά καλή δουλειά. Υπάρχουν διαφορές και προβλήματα αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το παιχνίδι βελιτώνεται και εμπλουτίζεται με περιεχόμενο. Σϊγουρα δεν είναι παιχνίδι για όλους. Είτε θα το λατρέψετε, είτε θα το βαρεθείτε. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι γράφεται Ιστορία όπου οι ίδιοι παίκτες συντελούν σε αυτήν. Οι έννοιες που μου αρέσουν στα παιχνίδια που έχω παίξει εμπεριέχονται εδώ. Έννοιες όπως στρατηγική, πολιτική, διπλωματία, δημιουργία χαρακτήρα, κατασκευές, εμπόριο, οικονομία, ομαδικότητα και όλα αυτά βασισμένα σε πράξεις πραγματικών παικτών.
Το παιχνίδι παίζεται δωρεάν με σημαντικούς περιορισμούς. Η συνδρομή του είναι μικρή και μπορεί να πληρωθεί μέσα από το παιχνίδι (όχι εύκολα). Υπάρχει Ελληνική κοινότητα και ομάδες που μπορεί να βοηθήσουν τους καινούργιους παίκτες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification