Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tibia

18 Oct 2022 00:32 - 18 Oct 2022 00:37 #267136 by Ιωάννης Μαρκαντώνης
Ένα MMO 25 ετών αποκτάει ήχο επιτέλους.

Με τα τελευταία νέα για το Tibia οι παίκτες ενημερώνονται ότι το παιχνίδι εμπλουτίζεται με ήχο.
 
Το 1997, τέσσερις μαθητές από την Γερμανία ανέβασαν online το hobby project τους, το 2D Fantasy MMO Tibia. Στα χρόνια που ακολούθησαν, εκατομμύρια παίκτες σε εκατοντάδες χώρες θα συνδεθούν στο Tibia, οι περισσότεροι σε Βραζιλία και Πολωνία που ήταν πιο διάσημο. Οι δημιουργοί του θα βρουν για την ανάπτυξή του το studio της CipSoft. Το Tibia θα γίνει διάσημο για το βάθος του και τα μυστικά του, με μυστήρια όπως αυτό της πόρτας που δεν έχει ανοίξει για 12 χρόνια, συνεισφέροντας στο να είναι ελκυστικό. Ακόμα ενημερώνεται σήμερα. Ακόμα ένα παιχνίδι από τα παλιά ΜΜΟRPG. Ποια είναι η γνώμη σας; Αρέσκεστε σε τέτοιου είδους παιχνίδια ή προτιμάτε τα πιο σύγχρονα με τα νέα γραφικά; 
 

Ιωάννης Μαρκαντώνης
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2022 14:54 #267147 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Tibia
Tibia
MMORPG απέκτησε ήχο μετά από 25 χρόνια.

Η εταιρεία ανάπτυξης CipSoft  ανακοίνωσε  ότι έχει εισάγει ήχο στο Tibia, ένα MMORPG το οποίο κυκλοφόρησε...το 1997! Ήταν ένα από τα πρώτα MMO που κυκλοφόρησαν.

Το 1997, τέσσερις μαθητές από την Γερμανία ανέβασαν online το hobby project τους, το 2D Fantasy MMO Tibia. Στα χρόνια που ακολούθησαν, εκατομμύρια παίκτες σε εκατοντάδες χώρες συνδέθηκαν στο Tibia, οι περισσότεροι σε Βραζιλία και Πολωνία που ήταν πιο διάσημο. Το Tibia έγινε διάσημο για το βάθος του και τα μυστικά του, με μυστήρια όπως αυτό της πόρτας που δεν έχει ανοίξει για 12 χρόνια , συνεισφέροντας στο να είναι ελκυστικό. Ακόμα ενημερώνεται σήμερα. Οι developers του Tibia εργάζονται πάνω στον ήχο τον τελευταίο χρόνο. Οι developers εξηγούν παρακάτω γιατί τους πήρε τόσο πολύ λέγοντας, «Ήταν κρίσιμο για εμάς να σας να σας δώσουμε πληθώρα επιλογών και να προσαρμόσετε τον ήχο που θέλετε, να επιλέξετε ποιους ήχους θέλετε να ακούτε και ποιους να κλείνετε. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε τον ρυθμό με τον οποίο θέλετε να εξερευνήσετε αυτήν την νέα και ανανεωμένη οπτική του Tibia. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις όπως επιθυμείτε και να επιλέξετε τον ήχο που σας ταιριάζει».

Η άφιξη του ήχου έχει και την πρεμιέρα του ύμνου του Tibia, μιας μουσικής σύνθεσης που ενσαρκώνει την ιστορία, το πνεύμα και τον παλμό του Tibia. Οι community managers του Tibia αναφέρουν: «Μετά από 25 χρόνια, είναι ένα βήμα που άξιζε να κάνουμε. Σας ενθαρρύνουμε να είστε περίεργοι να αποτολμήσετε να διαβείτε τα ηχοτοπία του Tibia ως adventurer που είστε».

Μπορείτε να κάνετε δωρεάν λογαριασμό για να παίξετε το Tibia στο επίσημο website .

Το Tibia κυκλοφορεί για PC και Mac και είναι δωρεάν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification