Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Η χαμένη κιβωτός προσθέτει νέα ήπειρο εμπνευσμένη από την Wakanda

07 Feb 2023 09:40 #269556 by ZackMorlin
Στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του Black Panther το 2018, η Wakanda είχε τεράστια επιρροή στη λαϊκή κουλτούρα. Η επιρροή του αφρικανικού έθνους έχει επεκταθεί ακόμη και στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς το Lost Ark πρόκειται να προσθέσει μια ήπειρο που φαίνεται πολύ εμπνευσμένη από τη Wakanda! Η ήπειρος ονομάζεται Voldis και αρκετές νέες εικόνες της τοποθεσίας εμφανίστηκαν στις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα για την κορεατική έκδοση του παιχνιδιού. Η τεχνολογική ουτοπία της Wakanda φαίνεται να αντικατοπτρίζεται στο Voldis με σημαντικό τρόπο, και τα σημάδια στα αγάλματα της τοποθεσίας μοιάζουν επίσης πολύ με το κοστούμι που φορούσαν και οι δύο Μαύροι Πάνθηρες στο Marvel Cinematic Universe.

Η ήπειρος κοινοποιήθηκε στο Twitter από το Fanbyte's M.H. Ο Γουίλιαμς, όπως τονίζει, ο άντρας στα αριστερά στην τρίτη εικόνα μοιάζει αρκετά και με την εκδοχή του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν του Έρικ Κιλμόνγκερ! Η ομοιότητα είναι απίστευτη, τόσο στην έκφραση του προσώπου του χαρακτήρα, όσο και στα μαλλιά του. Οι ομοιότητες παρατηρήθηκαν επίσης από αφίσες στο ResetEra, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Klyka. Ο Klyka λέει ότι οι προγραμματιστές του παιχνιδιού είχαν προηγουμένως υποδείξει ότι ο Voldis θα επηρεαζόταν από τον Wakanda και είναι πολύ εύκολο να δούμε πόσο πολύ οι δύο ταινίες Black Panther ενέπνευσαν αυτήν τη νέα τοποθεσία.

Φυσικά, η Wakanda ήταν πολύ περισσότερο από το 2018, αφού εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Fantastic Four #52, που δημοσιεύτηκε το 1966. Η χώρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στα κόμικς της Marvel για περισσότερες από πέντε δεκαετίες πριν από την κυκλοφορία του Black Panther, αλλά είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί πόσο πολύ η ταινία ώθησε τη φανταστική τοποθεσία στη συνείδηση του κοινού. Αυτό σαφώς επεκτείνεται και στα βιντεοπαιχνίδια, όπως ανακαλύπτουν οι κορεάτες θαυμαστές του Lost Ark. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς αυτή η νέα τοποθεσία θα προστεθεί στο παιχνίδι στη Βόρεια Αμερική, επομένως οι λάτρεις του Lost Ark θα πρέπει απλώς να περιμένουν υπομονετικά μέχρι να φτάσει αυτό το περιεχόμενο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification