Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Blood: Fresh Supply

06 Aug 2019 17:35 #226114 by Γιάννης Μοσχονάς

Παραδόξως, δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τερματίσουμε το αιμοσταγές Blood της Monolith Productions που κυκλοφόρησε το 1997 στα PC μας. Μπορεί να βάψαμε το σύμπαν κόκκινο συντρίβοντας ανηλεώς το sequel αλλά αισθανόμασταν πάντοτε το Blood και τα expansion packs του σαν μια εκκρεμότητα που έπρεπε να τακτοποιηθεί. Φέτος την τακτοποιήσαμε και με το παραπάνω αλλά η εμπειρία δεν ήταν όσο απολαυστική την περιμέναμε.

Τα 20 χρόνια που ακολούθησαν την κυκλοφορία του Blood γέμισαν ρυτίδες τα pixels του, ρυτίδες που δεν μπόρεσε να αφαιρέσει η αισθητική επέμβαση από τους προγραμματιστές της Nightdive Studios. Το άφθονο gore που διαποτίζει τις περιπέτειες μας μαζί με τα ευφάνταστα επίπεδα και το αδιάκοπο κυνήγι του θησαυρού (μυστικών) είναι οι λόγοι που συνηγορούν στο να το προσθέσουμε στην συλλογή μας. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να κρίνετε και μόνοι σας:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Aug 2019 22:08 #226181 by Giorgos Tsolaridis
Στον ωκεανό του αίματος μόνο εμείς επιπλέουμε.

Η αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης Night Dive Studios έχει χτίσει μια φήμη που την ακολουθεί από κοντά σαν πιστό σκυλί. Φημίζεται πλέον για την πνοή που χαρίζει σε κλασικά FPS όπως το System Shock με το οποίο καταπιαστήκαμε στο πρόσφατο παρελθόν. Η απόφασή να αξιοποιήσει την πατενταρισμένη FPS engine της εν ονόματι KEX για την αναπαλαίωση του θρυλικού Blood μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους.

Παραδόξως, δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τερματίσουμε το αιμοσταγές Blood της Monolith Productions που κυκλοφόρησε το 1997 στα PC μας. Μπορεί να βάψαμε το σύμπαν κόκκινο συντρίβοντας ανηλεώς το sequel αλλά αισθανόμασταν πάντοτε το Blood και τα expansion packs του σαν μια εκκρεμότητα που έπρεπε να τακτοποιηθεί. Φέτος την τακτοποιήσαμε και με το παραπάνω αλλά η εμπειρία δεν ήταν όσο απολαυστική την περιμέναμε, επηρεασμένοι προφανώς από την νοσταλγία για το πρωτότυπο.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια του review

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification