Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Twitch Studio

09 Aug 2019 10:54 #226151 by Μάνος Γρυπάρης
Το Twitch κυκλοφόρησε το δικό του broadcasting software στο στυλ του OBS. Ονομάζεται Twitch Studio.

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι streamers χρησιμοποιούσαν το OBS, το οποίο είχε τα θεματάκια του αλλά ήταν αναγκαστική λύση, μιας και το XSplit πωλούνταν επί πληρωμή. Πλέον, το Twitch μπαίνει κι αυτό με την σειρά του στη συγκεκριμένη αγορά και σίγουρα θα διαφημιστεί για Twitch streaming, πιθανόν και να δοκιμαστεί από όσους είναι δυσαρεστημένοι από το OBS. Υπόσχεται πάντως να κάνει την εμπειρία του streamer πιο εύκολη.
Ο Cheng Cheng, διευθυντής του τμήματος προϊόντων του Twitch, δήλωσε ότι το Twitch Studio αναπτύχθηκε "σύμφωνα με τα σχόλια χρηστών που μας περιέγραψαν την εμπειρία τους". Το Twitch Studio θα βοηθήσει ακόμα και τους αρχάριους χρήστες να ρυθμίσουν το μικρόφωνο και την κάμερά τους. Παρέχει επίσης ορισμένα βασικά templates για να κάνουν customize το stream τους και να φαίνεται ευπαρουσίαστο προς τα έξω, ενώ υπάρχουν και εργαλεία με τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε το community σας, όπως το να προσθέσετε activity feed στο livestream και να έρχονται ειδοποιήσεις για νέους followers.

Το Twitch Studio είναι διαθέσιμο από τώρα σε closed beta με περιορισμένα χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει Windows 7 ή νεότερες εκδόσεις των Windows.

Μπείτε στην beta:
www.twitch.tv/broadcast/studio

Προσωπικά θα το κατεβάσω και θα το τεστάρω με χαρά. Το OBS έχει ένα σωρό θέματα, από την απόδοση μέχρι την σωστή προβολή στις κάμερες (καμιά φορά εμφανίζει μαύρη οθόνη) ή το γεγονός ότι δεν μπορεί κάποιος να προβάλει το desktop του χωρίς να φαίνεται το OBS. Αν με ικανοποιήσει έστω και λίγο το Twitch Studio τότε με χαρά θα το κρατήσω για μόνιμο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Aug 2019 21:02 #226175 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Twitch Studio
Φινλανδός φυλακίστηκε στην Καμπότζη, είχε πάρει συνέντευξη στο Twitch από κρατούμενους
Η χρήση ναρκωτικών ήταν ένας ακόμη λόγος. Αφέθηκε ελεύθερος.


Ένας 58 χρονος Φινλανδός δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ στις φυλακές της Καμπότζης σχετικά με τις συνθήκες και το καθεστώς της χώρας, κάνοντας livestream...στο Twitch.tv. Το αποτέλεσμα ήταν...να μπει και ο ίδιος στις φυλακές για 10,5 μήνες!

Ο δημοσιογράφος, που φέρει το username rappiomatkaaja, κατάφερε να μπει φυλακή για δύο λόγους. Τόσο για τις συνεντεύξεις του στο Twitch.tv στις οποίες μιλούσε με άλλους κρατούμενους και για τα άρθρα του, όσο και γιατί -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- έκανε χρήση ναρκωτικών, κάτι που δεν έκρυψε στο κανάλι του στο Twitch.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο

Όταν ο streamer επιστρέψει στην Φιλανδία θα πει δημόσια με λεπτομέρειες πως κατέληξε στη φυλακή. Πάντως, στη χώρα του είναι αρκετά διάσημος, ενώ μια Φινλανδική έκδοση του 4Chan προβάλει συχνά φωτογραφίες και memes με τον ίδιο να κάνει ναρκωτικά.

Όπως δηλώνει ο ίδιος σε βίντεό του, βρέθηκε στη φυλακή αρχικά για οκτώ μήνες, λέγοντας ότι αυτό έγινε εξαιτίας ενός άρθρου που έγραψε, ενώ στη συνέχεια πιάστηκαν συνάδελφοι δημοσιογράφοι και μπήκε ξανά στη φυλακή για άλλους 2,5 μήνες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification