Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pit People

10 Sep 2015 18:54 #168647 by Μάνος Γρυπάρης


Η εταιρεία ανάπτυξης The Behemoth, δημιουργός των Castle Crashers και Battleblock Theater, αποφασίζει να δοκιμάζει την τύχη της σε ένα νέο genre.

Πιο συγκεκριμένα αναπτύσσει το Pit People, ένα Turn-based Strategy με στοιχεία Adventure. Οι χαρακτήρες του, που θυμίζουν αρκετά Castle Crashers, θα βαδίζουν πάνω σε ρόμβους, ενώ οι μάχες θα διεξάγονται με turns.

Δείτε το πρώτο gameplay video.



To Pit People θα παίζεται είτε σε Single-player mode, είτε με παρέα, καθώς υποστηρίζει τόσο Co-Op όσο και multiplayer τεσσάρων παικτών (2v2). Σε σχέση με άλλα Turn-based Strategy ο ρυθμός του θα είναι πιο γρήγορος.

Το Pit People ονομαζόταν αρχικά "Game 4" (προσωρινός τίτλος) αλλά από φέτος έχει αποκτήσει την τελική του ονομασία. Όπως παρατηρείτε κι από τα βίντεο, το χιούμορ της The Behemoth ρέει άφθονο, καθώς υπάρχει διακωμώδηση των μονομάχων.

Ακολουθεί το σχετικό τρέιλερ:



Θα κυκλοφορήσει αρχικά σε PC και Xbox One, ενώ λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλα format αν υπάρξει η σχετική απήχηση από πλευράς κόσμου.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Dec 2016 16:54 #190997 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Pit People της The Behemoth θα κυκλοφορήσει στο Steam Early Access και το Xbox One Game Preview στις 13 Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη Early Access δεν θα είναι συνηθισμένη μιας και το Pit people έχει περάσει ήδη από δύο beta φάσεις. Οι developers όμως θέλουν να είναι σίγουροι για την άποψη του κόσμου πριν προχωρήσουν στην κυκλοφορία.

Πιο συγκεκριμένα, οι developers δήλωσαν ότι αυτή την στιγμή η πρόοδος του Pit People έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου το περιεχόμενο, η διασκέδαση, η ποικιλία και η διάρκεια είναι παραπάνω από αρκετά για να ικανοποιήσουν κάποιον. Οι developers συνέχισαν λέγοντας ότι δεν θα πουλούσαν ένα προϊόν αν δεν έφτανε τα συγκεκριμένα standards. Η Early Access έκδοση θα περιέχει ένα μεγάλο κομμάτι του campaign, πρόσβαση σε πολλαπλούς χάρτες, quests και Unfair Challenges εναντίων της AI, καθώς και PvP Versus mode για ως τέσσερις παίχτες.

Η τιμή της Early Access θα κυμαίνεται στα 15 ευρώ και θα περιλαμβάνει δωρεάν updates, ενώ η τελική έκδοση θα κοστίζει περίπου 20 ευρώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2017 14:22 #203222 by Πιέρρος Φουστέρης
Pit People preview!



Διαβάστε το αναλυτικότατο preview του turn-based Strategy της The Behemoth από τον Μαρίνο και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2017 20:15 #205436 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συνέντευξη με τον Dan Paladin της The Behemoth


H Τhe Behemoth είναι μια indie εταιρεία ανάπτυξης με βάση το San Diego στην Καλιφόρνια. Ειδικεύεται στο να αναπτύσσει games με χιουμοριστικό περιεχόμενο και καρτουνίστικα γραφικά. Μότο της εταιρείας αποτελεί το ''We Make Games'' με το Pit People να είναι ο τελευταίος τίτλος της. Είναι ένα Strategy που παρουσιάζει εναλλαγές ανάμεσα στα real-time και turn-based στοιχεία, ενώ εντοπίζονται και RPG ψήγματα. Ένα game που βοήθησε την The Behemoth να γίνει γνωστή και μπορεί να αναγνωρίσετε είναι το Castle Crashers .

To GameWorld σας ετοίμασε μια συνέντευξη με τον συνιδρυτή και art director της The Behemoth, Dan Paladin, o οποίος μας μίλησε τόσο για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τα μελλοντικά updates του Pit People αλλά και για τα σχέδια της εταιρείας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2018 14:27 #212878 by Angel
Replied by Angel on topic Pit People
Επίσημη κυκλοφορία


Η The Behemoth ανακοίνωσε ότι το Pit People θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου για PC και Xbox One. Την συγκεκριμένη ημέρα θα βγει από την early access στην οποία βρέθηκε για πάνω από ένα χρόνο.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:



Η τελική έκδοση θα έχει ένα story mode με 15 bonus αποστολές και έναν νέο World Map σε σχέση με όσα είδαμε στην early access.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2020 12:49 - 12 Apr 2020 13:08 #233150 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Pit People review



Το Pit People σίγουρα δεν θα σας ξετρελάνει με το απλοϊκό combat system του, αλλά οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι και επιλογή του Co - op είναι αυτά που ξεχωρίζουν ώστε να ζήσετε την περιπέτεια του παιχνιδιού στο έπακρο. Τέλος αυτό που με τράβηξε περισσότερο και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η The Behemoth επένδυσε στη μουσική και τους ήχους της ιστορίας. Κάποια soundtracks και Themes μου άρεσαν τόσο που θα μπορούσα να τα βάλω στην προσωπική μου playlist! Σίγουρα για τις ημέρες της καραντίνας αποτελεί μια εξαίρετη επιλογή καθώς το customization όσον αφορά στην επιλογή των χαρακτήρων είναι τεράστιο (μπορείτε να έχετε στις κατοχή σας περίπου στα 500units), όποτε σίγουρα έχετε πολύ χρόνο για να δοκιμάσετε και πρωτότυπες στρατηγικές στις μάχες.

Αρνητικό στοιχείο στο gameplay του παιχνιδιού είναι η ύπαρξη του Permadeath mode. Η επιλογή αυτή αυξάνει τα επίπεδα δυσκολίας στα ύψη τόσο για το τερματισμό του main story, όσο και για τα side - quests που υπάρχουν. Στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις revive τους χαρακτήρες σου με σκοπό πολλές φορές να χρειαστείς να τερματίσεις το game χωρίς να έχεις μαζί σου τους πρωταγωνιστές της ιστορίας. Αυτός ο βαθμός δυσκολίας σίγουρα θα κουράσει τον casual gamer, ενώ για τους πιο competitive τύπους αποτελεί δυνατό challenge με αρκετά παράθυρα. Αυτό το λέω γιατί θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε επαναλαμβανόμενα battles (καθώς το σύστημα τους είναι αρκετά απλοϊκό). Για μένα σίγουρα να δοκιμάσετε το παιχνίδι στο Normal mode για να περάσετε μια ευχάριστη εμπειρία!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification