Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Pokemon Trading Card Game Live

20 Sep 2021 21:37 - 20 Sep 2021 21:38 #255633 by Μάνος Γρυπάρης
Το Pokemon Trading Card game χρονολογείται στα PC από το 2012. Πλέον, το επίσημο Twitter account του παιχνιδιού ανακοίνωσε τον διάδοχό του, που είναι το Pokemon Trading Card Game Live.Μέσω της νέας έκδοσης, οι κάτοχοι PC, Mac, Android και iOS θα μπορείτε να παίξετε μεταξύ σας, αλλά και να χρησιμοποιήσετε τους ίδιους ψηφιακούς κωδικούς για να μεταφέρετε τις συλλογές από κάρτες Pokemon που έχετε μέσα στο παιχνίδι. Θα υπάρχει online matchmaking και battle passes, αλλά και νέο customization χαρακτήρων, από 2D που ήταν πλέον σε 3D.

Trainers, your next TCG adventure awaits!

We’re excited to announce Pokémon Trading Card Game Live! ?

Bring the fun of the #PokemonTCG to your home or on the go with a new, free-to-play app for PC, Mac, and mobile devices!

More info ➡️ t.co/ACot3P1vAr #PTCGLive pic.twitter.com/YC1ObWOZZs — Pokémon TCG (@PokemonTCG) September 20, 2021

Θα μπορέσετε επίσης να μεταφέρετε και τις συλλογές σας από την παλιά έκδοση του παιχνιδιού, αν και μετέπειτα οι κάρτες εκτός της στάνταρ μορφής δεν θα είναι playable στο Expanded format update. Επίσης, δεν θα μπορεί να γίνει online trading. Το Pokemon TCG Live αναμένεται να ξεκινήσει open beta στα PC στα τέλη του 2021. Όταν γίνει αυτό, το παλιό Pokemon Trading Card Game θα τεθεί offline. 

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:52 #255694 by Stathis Moose Stathopoulos
Pokemon Trading Card Game LiveΗ νέα έκδοση του ομώνυμου παιχνιδιού για τα PC.

Το Pokemon Trading Card game χρονολογείται στα PC από το 2012. Πλέον, το επίσημο Twitter account του παιχνιδιού ανακοίνωσε τον διάδοχό του, που είναι το Pokemon Trading Card Game Live.

Μέσω της νέας έκδοσης, οι κάτοχοι PC, Mac, Android και iOS θα μπορείτε να παίξετε μεταξύ σας, αλλά και να χρησιμοποιήσετε τους ίδιους ψηφιακούς κωδικούς για να μεταφέρετε τις συλλογές από κάρτες Pokemon που έχετε μέσα στο παιχνίδι. Θα υπάρχει online matchmaking και battle passes, αλλά και νέο customization χαρακτήρων, από 2D που ήταν πλέον σε 3D.


Trainers, your next TCG adventure awaits!

We’re excited to announce Pokémon Trading Card Game Live! ?

Bring the fun of the #PokemonTCG to your home or on the go with a new, free-to-play app for PC, Mac, and mobile devices!

More info ➡️ t.co/ACot3P1vAr #PTCGLive pic.twitter.com/YC1ObWOZZs

— Pokémon TCG (@PokemonTCG) September 20, 2021

Θα μπορέσετε επίσης να μεταφέρετε και τις συλλογές σας από την παλιά έκδοση του παιχνιδιού, αν και μετέπειτα οι κάρτες εκτός της στάνταρ μορφής δεν θα είναι playable στο Expanded format update. Επίσης, δεν θα μπορεί να γίνει online trading.

Το Pokemon TCG Live αναμένεται να ξεκινήσει open beta στα PC στα τέλη του 2021. Όταν γίνει αυτό, το παλιό Pokemon Trading Card Game θα τεθεί offline. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2021 11:06 #257189 by Stathis Moose Stathopoulos
Καθυστερεί για το 2022

Το Pokemon Trading Card Game Live θα καθυστερήσει για το 2022, προκειμένου οι developers να το τελειοποιήσουν.
Το soft launch (beta) στον Καναδά για κινητά και η παγκόσμια open beta για Desktop PC μεταφέρεται για το 2022. Περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι physical κάρτες του Pokemon Trade game έχουν πλέον και το λογότυπο "Pokemon Trading Card Game Live" καθώς θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιηθούν στο Pokemon TCG Online. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-play στο λανσάρισμα.

Το Pokemon TCG Live αναμένεται να ξεκινήσει open beta. Όταν γίνει αυτό, το παλιό Pokemon Trading Card Game θα τεθεί offline. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification